Maestru de afaceri internaționale

Generalități

Programul de descriere

Școala de Economie (Scoala de Contabilitate) a crescut din Yunnan University Departamentului de Economie al Yunnan University , care a fost fondată în 1923 și a fost una dintre cele mai vechi departamente de economie din China.

În valul de adaptare a disciplinei academice în anii 1950, departamentul de economie a fost încorporat în alte departamente și reînființat în 1978. După 11 ani de dezvoltare ulterioară, Școala de Economie a fost înființată în 1989. A fost prima școală din universitate după introducerea unui sistem de management universitar-școală-departament.

În 2009, Școala de Contabilitate a fost înființată ca adjunct la Școala de Economie.

Obiective

Yunnan University intenționează să transforme Școala de Economie (Școala de Contabilitate) într-o școală de cercetare și predare cu o mare influență acasă și o bună reputație în Asia de Sud și Asia de Sud, precum și o bază importantă de formare a talentelor în economie și management în vestul Chinei.

majors

Școala de Economie oferă studenților o serie de opțiuni de diplomă. Are departamente de economie, afaceri internaționale și economie, contabilitate, finanțe, taxe fiscale, managementul riscurilor și asigurări, precum și un centru pentru cercetarea rurală.

Școala oferă studenților de licență următoarele programe de nouă diplome: economie, economie internațională și comerț, contabilitate, contabilitate publică certificată, finanțe, asigurări, afaceri internaționale, finanțe publice și ACCA.

Școala se mândrește cu două discipline de prim nivel la nivel de master (economie teoretică și economie aplicată), cinci discipline pentru autorizarea masterului profesional - finanțe, contabilitate, audit, afaceri internaționale și evaluarea activelor - o disciplină de prim nivel la doctorat (economie teoretică) și un Centru de cercetare post-doctorală de economie teoretică.

Școala are o disciplină cheie națională (economie și comerț internațional), un pilot de reformă municipală de formare a talentelor (economie și comerț internațional), o disciplină principală municipală (economie) și două discipline cheie de cooperare în Yunnan (finanțe și economie industrială).

Cercetare

Școala a stabilit o relație de cooperare cu Departamentul de Finanțe al Provinciei Yunnan și Biroul de Audit al provinciei Yunnan pentru a înființa o bază de instruire a contabililor în administrație în Centrul de Cercetare Yunnan Audit, care va oferi suport inteligent pentru dezvoltarea locală și națională .

Interacțiunea dintre predare și cercetare a dus la multe rezultate de cercetare științifică de înaltă calitate. În ultimii ani, facultatea de școală a publicat peste 30 de lucrări academice, traduceri și materiale didactice în edituri naționale de primă clasă, printre care Presa Comercială, Editura Poporului și Știința Societății Științifice din China. Sute de lucrări au fost publicate în Jurnalul Economic de Cercetare, Perspective Economice și alte jurnale de conducere.

Membrii facultății au prezidat, de asemenea, aproape 100 de proiecte de cercetare susținute de Fondul Național de Științe Sociale din China, Fundația pentru Științele Naturii din China, Ministerul Educației, administrația locală și instituțiile internaționale.

Școala de Științe Economice din Yunnan University a făcut mari realizări în cercetarea științifică și a cultivat un număr mare de talente. De asemenea, a contribuit semnificativ la dezvoltarea economică a Chinei, în special în zona sa locală.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Yunnan University's innovative strategy to meet its goals is to emphasize talent recruitment in a highly-focused and cooperative joint development context that includes the Talent Cultivation Plan and ... Citeste mai mult

Yunnan University's innovative strategy to meet its goals is to emphasize talent recruitment in a highly-focused and cooperative joint development context that includes the Talent Cultivation Plan and the Action Plan of Yunnan University to Serve Yunnan Province. The "go-global" approach will allow the university to reach new academic heights and a stronger competitive position. Citește mai puţin