Prezentare generală

Master of Cyber Security vă va oferi o gamă de competențe necesare pentru o lume din ce în ce mai conectată, în care securitatea informațiilor este critică.

Programul vizează să vă doteze cu instrumentele matematice, tehnice și de afaceri pentru asigurarea sistemelor informatice ale unei organizații.

Securitatea informatică este o responsabilitate vitală pentru organizațiile de toate dimensiunile și în lumea de astăzi în rețea este mai importantă decât oricând.

De la cel mai recent vierme internet la furtul de identitate, pericolul nu este mai mult decât un clic distanță.

Veți învăța despre securitatea rețelei locale, criptografia, standardul de criptare avansată, RSA, cartelele inteligente, biometria, hacking-ul etic și gestionarea riscurilor pentru sistemele informatice.

Acest program include oportunități pentru stagii de securitate cibernetică cu organizații din industrie, atât mari, cât și mici.

Cum veți învăța

Programul este oferit printr-o combinație flexibilă de cursuri, tutoriale și cursuri de laborator informatică.

De asemenea, aveți ocazia de a participa la proiecte de echipă și de a vă implica în activități de consultanță.

Software-ul de securitate cibernetică de ultimă generație și exercițiile simulate la locul de muncă utilizate în program vă vor oferi experiențe practice.

Conexiuni în industrie

Universitatea RMIT se angajează să vă ofere o educație care leagă strâns învățarea formală cu practica profesională.

În acest program, veți completa cursuri specifice care se concentrează asupra învățării integrate la locul de muncă (WIL).

Veți fi evaluați cu privire la abilitățile dvs. profesionale într-un cadru de lucru (real sau simulat) și primiți feedback din partea membrilor industriei.

Cursurile implică, de obicei, lucrul la o problemă din lumea reală, unde veți oferi analize, veți crea un raport și veți prezenta concluziile dvs., primind un feedback valoros din partea partenerilor din industrie.

Veți avea, de asemenea, o oportunitate de stagiu și studenții anteriori au internat cu companii precum AusPost, Jemena, ANZ și Victoria Police.

Elective și structura programului

Programul cuprinde 192 de puncte de credit.

Veți dezvolta abilități pentru a aplica o serie de tehnici matematice, analitice, algoritmice și computationale.

Veți modela și evalua critic o serie de sisteme și procese de securitate cibernetice (hardware, software sau hibrid) care funcționează pe o gamă diversă de medii (optice, fără fir sau cu fir).

Veți folosi o varietate de protocoale (EFTPOS, INTERNET, CCITT) în comunicările comerciale sau personale, ținând cont de importanța valorilor etice în acest domeniu orientat spre servicii.

Cursurile vizează o abordare holistică a securității cibernetice și sunt asociate cu perspective de la experții din industrie.

Curriculum-ul acoperă multe subiecte, inclusiv managementul riscurilor și criptosistemele, biometria și hacking-ul etic.

Proiectul cu două semestre în al doilea an vă permite să obțineți cunoștințe aprofundate și expertiză într-un subiect de securitate cibernetică la alegerea dvs.

Admitere

 • O diplomă de licență australiană în domeniul calculatoarelor sau IT sau software sau electronice sau electronice sau comunicații sau matematică sau fizică cu o AAP de cel puțin 2.0 din 4.0 sau echivalent

SAU

 • O diplomă de licență australiană într-un domeniu științific / inginerie / tehnic cu o AAP de cel puțin 1,5 din 4,0 sau echivalent, cu dovada de experiență de lucru relevantă în domeniul IT / securității informaționale de cel puțin trei ani.

Calificările internaționale sunt evaluate pentru comparabilitate cu calificările australiene în conformitate cu Cadrul Australian de Calificări (AQF).

Scutiri Unii solicitanți ar putea fi eligibili pentru scutiri care ar putea schimba durata programului lor.

Limba engleză

Pentru a studia acest program, va trebui să completați unul dintre următoarele teste de competență engleză:

 • IELTS (Academic): bandă totală minimă de 6,5 (fără banda individuală mai mică de 6,0)
 • TOEFL (test pe suport de hârtie): scor minim de 580 (TWE 4.5)
 • TOEFL (Test bazat pe Internet - IBT): scor global minim de 79 (cu cel puțin 13 în Lectură, 12 în Ascultare, 18 în Vorbire și 21 în Scriere)
 • Testul Pearson al limbii engleze (academice) (PTE (A)): scor minim de 58 (fără banda de comunicare mai mică de 50)
 • Cambridge Engleză: Avansat (CAE): minimum 176 cu nu mai puțin de 169 în orice componentă.

Carieră

Unele dintre rolurile de securitate cibernetică întreprinse de absolvenții RMIT, atât în organizațiile guvernamentale, cât și în cele private, includ:

 • testere de penetrare
 • Analiști de risc IT
 • managerii de securitate
 • analiștii legiști
 • auditorii de securitate
 • inginerii de securitate din rețea
Program predat în:
 • Engleză

Vezi 9 mai multe cursuri de la RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology »

Ultima actualizare Februarie 10, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Duration
2 anii
La zi
Price
33,600 AUD
taxă anuală de școlarizare, studenți internaționali. Studenți locali 24960 USD (2019, anual).
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date