Fiul cel care face asta

Coordonează planificarea, oamenii, procesul și produsul.

Fiecare organizație are nevoie de manageri de încredere care își pot asuma responsabilitatea pentru succesul unui proiect. De aceea, la Elmhurst vă ajutăm să dezvoltați un set de competențe de bază, astfel încât să puteți realiza proiecte la timp, la buget și la specificații - într-o gamă largă de domenii și ocupații.

Învățați să conduceți într-o lume colaborativă

Cu un master în managementul de proiect, veți învăța să ajungeți la discipline și funcții, vorbind limba fiecăruia, pentru a coordona echipa. Vă vom învăța instrumentele și tehnicile de care aveți nevoie pentru a supraveghea un proiect: bugetare și monitorizare, comunicare și team building, managementul riscurilor și luarea deciziilor.

Veți lua, de asemenea, opțiuni de afaceri pentru a vă lărgi baza de cunoștințe și pentru a vă oferi o înțelegere mai profundă a ceea ce face o afacere să ruleze.

Flexibil, pentru a vă adapta la viață

Înțelegem că este ocupat - este o diplomă universitară pe termenii tăi. Formatul nostru EC Flex este o combinație de cursuri online și on-campus. Aceste programe se desfășoară simultan, iar studenții online sunt bineveniți să viziteze campusul pentru cursuri sau întâlniri. În plus, toate prelegeri sunt înregistrate și astfel vă puteți personaliza studiile la programul și prioritățile dvs.

Energizați-vă CV-ul, optimizați-vă cariera

Certificatul de absolvire. Dacă acum nu este momentul potrivit pentru o diplomă de master, distingeți-vă acreditările cu un certificat de absolvire în managementul de proiect.

PMP® Ready

Programul de management al proiectelor Elmhurst satisface cerințele educaționale ale Institutului de Management al Proiectului (PMI) necesare pentru a fi eligibile pentru examenul PMP®. Un curs optional de examinare PMP® este disponibil gratuit absolvenților programului.

O rețea pentru restul vieții tale profesionale

Colegii de clasă sunt profesioniști de afaceri care se află la locul de muncă timp de cel puțin trei ani. Deci, câștigi mai mult decât un set de abilități la Elmhurst. Vei câștiga o rețea vastă de profesori și colegi absolvenți care te vor sprijini pe tot parcursul carierei și te vor conecta cu angajatorii din toată zona Chicagoland. Veți lovi terenul testat, verificat și pregătit.

Cei potriviți de partea ta

Facultatea Elmhurst sunt lideri din industria experimentată care sunt dedicați extinderii accesului dvs., cu activități pe teren, conexiuni și experiențe practice.

109862_20190207YFmLF3MSaxHeURnT_KrUkY_large.png

Curriculum și secvența cursurilor

Elevii de la Elmhurst master în programul de management de proiect sunt obligați să finalizeze cu succes 10 cursuri (opt cursuri de bază și două electives), pentru un total de 7.50 credite (30 ore semestru).

Studenții care finalizează programul MPM sunt eligibili să se înscrie într-un curs gratuit de evaluare a pregătirii examenului PMP pentru a se pregăti pentru certificarea PMP.

Cursuri necesare

 • MBA 500 Management organizațional
 • MBA 504 Management financiar
 • MBA 509 Project Management
 • MBA 558 Leadership și Managementul Schimbărilor
 • Analiza datelor MDS 561 pentru maturitatea managementului de proiect
 • MPM 501 Fundamentele managementului de proiect în practică I
 • MPM 502 Fundamentele managementului proiectelor în practică II
 • Instrumente și tehnici de gestionare a proiectelor MPM 503
 • MPM 590 PMP Curs de pregătire pentru examen (opțional)

Electives (alegeți două)

 • MBA 552 Leadership
 • MBA 553 Comportamentul organizațional
 • MBA 554 Managementul resurselor umane
 • MBA 555 Negocieri
 • MBA 556 Managementul operațiunilor
 • MDS 534 Data Mining și Business Intelligence
 • MDS 560 Business Intelligence pentru Enterprise Value
 • MDS 562 Management de proiect și analiza datelor pentru proiectele de transformare a afacerii

Format de program

Maestrul de management de proiect este un program part-time care poate fi finalizat în cât mai puțin de doi ani. Cursurile sunt oferite în format EC Flex și studenții pot participa la fața locului, online sau ambii. Activitățile bazate pe clasă permit participarea la fața locului sau prin webinar. Webinarurile sunt înregistrate astfel încât elevii să le poată vizualiza oricând. Elevii completează cursurile prin sesiuni de opt săptămâni și pot începe în primăvara, vara sau toamna. Elevurile pot fi luate oricând în timpul programului.

Persoanele care nu sunt înscrise sau nu finalizează programul PMP® se pot înscrie în cursul MPM 590 PMP® pentru examenul de pregătire a examenului pentru 800 de dolari.

Cerințe de admitere

Solicitanții de master de proiect de management trebuie să aibă o diplomă de licență în afaceri, informatică, inginerie sau un domeniu conex de la o universitate acreditat la nivel regional sau colegiu.

Elevii trebuie să aibă, de asemenea, cel puțin trei ani de experiență de management general sau de management de proiect în domenii de responsabilitate crescândă.

Cei care doresc să ia examenul PMP® solicită Institutul de Management al Proiectului (PMI) să aibă cel puțin trei ani de experiență în managementul de proiect, alcătuită din cel puțin 4.500 de ore petrecute în proiecte de conducere și de conducere.

Cariere și rezultate

Potrivit Institutului de Management al Proiectului, se estimează că ocuparea managerilor de proiect în SUA va crește cu 12% între 2010 și 2020.

Creșterea forței de muncă va fi determinată de anumite industrii, cum ar fi construcțiile, industria prelucrătoare, finanțe și asigurări, serviciile pentru întreprinderi, utilități, petrol și gaze și tehnologia informației. Absolvenții programului de management de proiect de la Elmhurst vor fi echipați cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a lucra într-o mare varietate de setări.

Oportunitățile de carieră în managementul de proiect includ, dar nu se limitează la:

 • Director de proiect de management
 • Manager senior de proiecte
 • Director de constructii
 • Manager de proiect
 • Lider de proiect
 • Manager de program
 • Coordonator de proiect
 • Executivul de proiect

Departamentul american al muncii clasifică managementul de proiect într-o ocupație mai largă de management asociată cu o anumită industrie sau funcție.

Program predat în:
 • Engleză
Elmhurst College

Vezi 1 mai multe cursuri de la Elmhurst College »

Ultima actualizare August 10, 2019
Acest curs este Online, Bazat în Campus
Start Date
Feb 2020
Sept 1, 2020
Duration
2 anii
Part time
Price
870 USD
Per semestru oră.
Deadline
Dec 1, 2019
International studnets must have completed applications on file no later than December 1.
Iunie 30, 2020
International students must have completed applications on file by July 1.
După locații
După dată
Start Date
Feb 2020
End Date
Ian 2023
Termen limită de aplicare
Dec 1, 2019
International studnets must have completed applications on file no later than December 1.
Start Date
Sept 1, 2020
End Date
Iunie 2022
Termen limită de aplicare
Iunie 30, 2020
International students must have completed applications on file by July 1.

Feb 2020

Location
Termen limită de aplicare
Dec 1, 2019
International studnets must have completed applications on file no later than December 1.
End Date
Ian 2023

Sept 1, 2020

Location
Termen limită de aplicare
Iunie 30, 2020
International students must have completed applications on file by July 1.
End Date
Iunie 2022

Discover the Power of a Master’s in Project Management

Graduate Studies at Elmhurst College