Despre

Este important să înțelegeți fundamentele educației postuniversitare la Texas A

Cine ești tu?

Cheia pentru multe procese și proceduri depinde de tipul de student. Texas A

Student Station Station - Dacă ați fost admis la campusul principal sunteți un "student la Colegiul Station" (câteodată veți fi numit "student principal al campusului"). Departamentul de la campusul principal este în cele din urmă responsabil pentru dvs., dar biroul nostru de studii postuniversitare vă poate ajuta în multe domenii.

Qatar Student - Dacă ați fost admis la campusul Qatar, sunteți un "student Qatar". Chiar acum numai ingineria chimică are un program, astfel încât toți studenții noștri din Qatar sunt specialiști în chimie. Programul din campusul Qatar este responsabil pentru elev, dar este implicat și departamentul de domiciliu din campusul principal. Din nou, biroul de studii postuniversitare vă poate ajuta în multe domenii. Unele procese și proceduri vor varia în funcție de faptul dacă sunteți un colegiu sau un student din Qatar.

Cine ce face?

Oficiul de studii postuniversitare OGS (situat în campusul principal)
Indiferent dacă sunteți un colegiu sau un student în Qatar, sunteți sub umbrela Biroului de Studii Universitare din campusul principal. OGS stabilește cerințele minime pentru o diplomă și modul în care se acordă acest grad. Acestea sunt titularii oficiali ai înregistrărilor studenților absolvenți, iar toate documentele (planul de diplomă, teza, etc.) se termină în biroul lor pentru aprobare și depunere.

Servicii de studii postuniversitare (aflate în campusul Qatar)
Acesta este biroul din campusul Qatar care facilitează toate interacțiunile dintre campusul Qatar și programele academice situate aici. Asistăm și oferim îndrumare tuturor studenților absolvenți din campusul Qatar în ceea ce privește progresul lor spre o diplomă. Colectăm documente oficiale pentru transmiterea în campusul principal, precum și păstrăm înregistrări pentru fiecare student. De asemenea, suntem responsabili pentru toate asistența postuniversitară sau alte probleme legate de ocuparea forței de muncă, deoarece acestea aparțin studenților absolvenți. Pentru a ne putea servi acest rol, trebuie să ne păstrați la curent cu toată activitatea dvs. din campusul Qatar.

Departamentul Academic / Programul Academic

În funcție de categoria de student (vezi mai sus), sunteți student la un departament academic (campus principal) sau la un program academic corespunzător (campusul Qatar). Departamentele sunt denumite uneori "departamentele de origine". Aceste departamente / programe pot stabili cerințe mai stricte și procese pentru progresul și adjudecarea gradelor. Este important să înțelegeți că există cerințe OGS și cele ale departamentului / programului în care sunteți student. Membrii facultății din programele din campusul Qatar sunt direct legate de departamentele lor de origine.

Contacte importante

Qatar Studenți

  • Qatar Graduate Office Office - absolvent.studies@qatar.tamu.edu
  • Programul de Inginerie Chimică - hamad.farooqi@qatar.tamu.edu

Colegii stației de gimnaziu

  • Departamentul de Inginerie Chimica Consilier Absolvent: Towanna Arnold
  • Departamentul de Inginerie Electrică și Calculatoare Absolvent Advisor: Tammy Carda
  • Departamentul de Inginerie Mecanică Conferențiar universitar: Missy Cornett
  • Departamentul de inginerie petrolieră Consilier absolvent: Eleanor Schuler
  • Colegiul de Știință: Acest lucru va depinde de ceea ce departamentul de la colegiu vă sunt asociate, astfel încât să lucreze în mod direct cu tine consilier de facultate în campusul Qatar.

Cerințe de diplomă

După cum sa menționat mai sus, atât universitatea (prin OGS) cât și departamentul / programul dvs. au anumite cerințe pe care trebuie să le îndepliniți și restricții privind cursurile pe care le puteți lua și, mai important, ceea ce puteți utiliza în planul de studii. Indiferent dacă sunteți un colegiu sau un student din Qatar, trebuie să respectați aceste cerințe.

Acestea fiind spuse, este extrem de important sa stiti despre acestea si sa le urmati.

Cerințe universitare Cerințele universitare sunt cerințele minime pe care trebuie să le urmați pentru a li se acorda diploma. Le puteți găsi în Texas A

Notă importantă pentru studenții MS College College în ceea ce privește cursurile de învățare la distanță MS și Ph.D. elevilor li se permite să utilizeze cursuri de învățământ la distanță numai pentru până la 25% din cursurile utilizate pentru planul de studii. Cursurile de învățământ la distanță sunt cele care au un număr al secțiunii 7XX atribuite acestora. M.Eng. studenților li se permite să-și ia toate cursurile prin intermediul învățământului la distanță de la M.Eng. program de distanță în ingineria petrolului este un program aprobat.

Departamentul / cerințele programului Aceste cerințe vor fi diferite pentru fiecare departament / program în care sunteți student. Majoritatea departamentelor au informații disponibile online. Mai jos sunt linkuri către ceea ce este disponibil în prezent. Dacă nu sunteți sigur în legătură cu acest lucru sau dacă nu puteți găsi ceva, vă rugăm să vă adresați consultantului pentru facultate.

Departamentul de Inginerie Chimica (Campusul Colegiului Station)
Site-ul programului absolvent
Manual pentru studenți

Programul de Inginerie Chimică (Campusul Qatar)
Site-ul programului absolvent
Manual pentru studenți

Departamentul de Inginerie Electrică și Calculatoare (Campusul Colegiului)
Site-ul programului absolvent
Cerințe de gradul absolvent

Departamentul de Inginerie Mecanică (Campusul Colegiului Station)
Programul de absolvent al programului
Absolvenți Cerințe de grad

Departamentul de Inginerie Petrolier (Campusul Colegiului Station)
Programul de absolvent al programului
Absolvenți Cerințe de grad

Colegiul de Științe
Acest lucru va varia în funcție de departamentul în care vă aflați. Vă rugăm să contactați direct consilierul facultății.

Gradul de planificare

Deci, care este planul dvs. de diplomă?

Planul de diplomă este mai multe lucruri, dar cel mai simplu mod de a gândi este că este literalmente "ceea ce intenționați să faceți în timp ce progresați spre gradul dvs." Aveți sens?

Acesta este locul în care Biroul de Studii Postuniversitare devine cu adevărat implicat în educația dvs. absolvent. Ei sunt "păzitorii" oficial al înregistrării dvs. academice, inclusiv planul de gradul oficial (și orice modificări pe care le faceți la planul de diplomă), titlul tezei (dacă este cazul) și absolvirea. În esență, toate documentele se termină în OGS.

Primul pas în completarea planului de diplomă este de a vă aduna comitetul absolvent. Acest comitet vă va îndruma și va sfătui pe parcursul carierei absolventului.

  • MS, comitetul dvs. ar trebui să fie compus din cel puțin un membru al facultății (de preferință președintele) a cărui cercetare corespunde cu interesele dvs. de cercetare.
  • M.Eng. Responsabilitățile dvs. din cadrul comitetului se vor îndrepta, cel mai probabil, către consilierul absolvent al departamentului sau programului dvs.

Ar trebui să vă consultați cu președintele și membrii comitetului pentru a decide cursurile pe care intenționați să le luați de la primul semestru până la ultimul.

Puteți utiliza formularul GSI pentru a schimba mai ușor planurile diferite. Odată ce dvs. și comitetul / consilierul dvs. sunteți mulțumiți de planul de studii, va trebui să trimiteți formularul GSI la biroul de studii postuniversitare din Qatar. Vă vom ajuta apoi să introduceți planul de diplomă în Sistemul de prezentare a planului de studii online. Odată introdus și trimis, planul dvs. de diplomă online va fi dirijat electronic spre aprobare prin intermediul membrilor comisiei dvs., apoi al programului și / sau departamentului de acasă și, în final, prin OGS.

Nu este într-adevăr prea complicat, așa că faceți tot posibilul pentru a face acest lucru până la sfârșitul primului semestru sau veți avea o înregistrare deținută în evidența dvs. și nu veți putea obține cursurile pe care doriți să le urmați.

Cum să aplicați

1. Completați aplicația online

2. Trimiteți-vă documentele solicitate la primirea datelor de conectare și a parolei

3. Raportați scorurile GRE

4. Departamentul necesită un scor GRE-V satisfăcător. Dacă solicitantul nu poate îndeplini cerințele GRE, acceptăm TOEFL. Testarea minimă bazată pe internet (iBT) înaintea TOEFL este de 80, cu cel puțin 20 în (i) vorbire și (ii) secțiuni de ascultare a examenului.

Faceți clic aici pentru mai multe informații despre Admiterea la Universitate

Revizuire Admitere de către Departamentul de Licențiat

Absolvenții deciziilor de admitere sunt făcute de fiecare dintre departamentele universitare individuale și sunt competitive; prin urmare, trebuie să contactați departamentul sau programul specific înainte de a vă depune o cerere pentru a discuta despre intenția dvs. de a aplica. Decizia de a admite un candidat la un program de studii care conduce la absolvirea unui post universitar este responsabilitatea partajată a unui departament academic, a unei facultăți intercollegiate (dacă este cazul) și / sau a unui colegiu.

Program predat în:
Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la Texas A&M University at Qatar »

Ultima actualizare June 6, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date