Maestru de Inginerie în Inginerie Chimică și Biologică

Generalități

Programul de descriere

Departamentul a deschis cereri pentru programul de gradul Master of Engineering (MEng) . Master of Engineering este un program bazat pe cursuri conceput pentru inginerii care doresc să-și perfecționeze pregătirea. În timpul acestui program de 12-16 luni, elevii iau un set de cursuri prescrise.

Idei sumare

 • Gradul: Master of Engineering
 • Subiect: Inginerie
 • Mod de livrare: În campus
 • Specializarea: Inginerie chimică și biologică
 • Componentele programului: Cursuri
 • Facultatea: Facultatea de Științe Aplicate

Cerințe de curs

MEng nu este un grad de cercetare și este destinat în primul rând pentru candidații care au experiență de muncă, în plus față de o diplomă de licență în Inginerie chimică și biologice. Gradul necesită 30 de credite de cursuri avansate, care sunt împărțite după cum urmează:

 • 12 credite de cursuri fundamentale de nivel CHBE 500.
 • 6 credite suplimentare la cursurile de nivel CHBE 500 sau raportul MEng.
 • Restul de 12 credite pot fi alese dintre CHBE sau non-CHBE (Engineering
 • Cursurile CHBE includ cursurile IWME, GBPR și CEEN.

Toți candidații, cu diplome de licență din alte programe de inginerie sau științifice, și candidații provizorii pot fi rugați să ia cursuri suplimentare. Vezi secțiunea pentru studenții MASC cu diplomă de licență din alte programe de inginerie sau știință.

Raport de inginerie - Consilier al Facultății

Se așteaptă ca candidații să revizuiască domeniile de cercetare ale profesorilor individuali din cadrul departamentului. Candidatul ar trebui să se adreseze potențialilor supervizori de proiect pentru consultarea proiectului MEng. Odată ce a fost încheiat un acord reciproc între candidat și supervizorul potențial, un memoriu de la potențialul supervizor va fi trimis la consilierul MEng pentru aprobare și la Biroul absolvit pentru păstrarea evidenței. Supraveghetorul îi va asista pe candidat în selectarea unui subiect adecvat și / sau cursurile vor oferi îndrumări cu privire la lucrul la proiect și scrierea rapoartelor.

Raport de inginerie și examinare

Raportul este un eseu de cel puțin 3000 de cuvinte pe un subiect tehnic selectat de către candidat în consultare cu consilierul facultății. Rapoartele de inginerie se bazează de obicei pe căutări rezonabile de literatură, calcule / calcule de proiectare, proiecte scurte experimentale / teoretice care decurg din MASc sau Ph.D. teze și așa mai departe.

Pentru examinarea Raportului de Inginerie, Supervizorul de Raportare al Candidatului va asigura ca un membru al Facultatii din cadrul Departamentului sa fie un alt examinator. Este responsabilitatea candidatului să se asigure că ambii membri ai comisiei de examinare primesc o copie a raportului cu cel puțin 7 zile calendaristice înainte de data examinării.

În mod normal, examinarea va fi condusă de consilierul candidatului. Acesta va începe cu o scurtă prezentare orală de aproximativ 15-20 de minute care rezumă punctele culminante ale raportului. După prezentare, candidatul trebuie să fie pregătit să răspundă la întrebări cu privire la orice subiect legat direct sau indirect de conținutul Raportului. Pe baza evaluării raportului scris și a înțelegerii subiectului de către candidat, comitetul de examinare va decide asupra unuia dintre următoarele rezultate:

 1. Candidatul trece examenul sub rezerva unor revizuiri minore ale Raportului, care trebuie revizuite de către Consilierul Facultății.
 2. Candidatul trece examenul sub rezerva unor revizuiri majore ale Raportului. Acestea necesită aprobarea Supervizorului de rapoarte al candidatului și a celuilalt examinator.
 3. Examinarea este suspendată cu condiția ca candidatul să fie reexaminat pe același material la o dată ulterioară. Condițiile de reexaminare pot include revizuiri semnificative ale raportului și / sau o mai bună pregătire de către candidat.
 4. Candidatul nu reușește examinarea și, în consecință, programul MEng.

După finalizarea cu succes a examinării raportului de inginerie, candidatul trebuie să transmită o copie a raportului revizuit Biroului absolvent. Supraveghetorul de raport al candidatului trebuie să informeze imediat Oficiul pentru absolvire că această cerință a programului MEng a fost finalizată cu succes. Presupunând că studentul a îndeplinit toate celelalte cerințe ale programului, decanul va aproba, la aprobarea Facultății de Științe Aplicate, Senatului UBC că titularului i se va acorda diploma de licență în domeniul Ingineriei Chimice. Termenele de trimitere pentru Convocările din mai și noiembrie sunt listate în secțiunea Anul Academic din Calendar. Rețineți că, înainte de a părăsi universitatea, toți studenții care au reușit sau nu au reușit să obțină un certificat trebuie să obțină un formular de autorizație și să îl semneze de către membrii corespunzători ai facultății sau personalului Departamentului.

Educație cooperativă

Co-op opțiuni disponibile. Termeni de aproximativ 4-8 luni (Creditele nu se aplică cerințelor comandantului).

cerinţe

Limba engleză cerințe

Un solicitant al cărui diplomă a fost acordată la o universitate din afara Canadei, cu excepția unei excepții (de exemplu, Statele Unite, Regatul Unit, Australia și alte țări identificate), trebuie să prezinte dovada competenței de a studia în limba engleză înainte de a prelungi o ofertă de admitere. Scorul de încercare trebuie să fi fost efectuat în ultimele 24 de luni în momentul depunerii cererii. O confirmare oficială a scorurilor de testare este necesară pentru aplicație.

Testele acceptate sunt TOEFL, IELTS și MELAB, verificați site-ul fiecărei zone pentru cerințele minime. Pentru TOEFL, utilizați codul instituției Universitatea din British Columbia 0965; și codurile departamentului corespunzătoare: de exemplu, Chemical

Admiterea la limbă admisă

Solicitanții la specializările de ME trebuie să îndeplinească cerințele minime cerute de zonă. Admiterea condiționată pentru cunoașterea limbii nu este oferită.

Eligibilitatea pentru asistență financiară

Elevii de la Master of Engineering (MEng) program de grad se pot aplica pentru Asistență de predare.

Ultima actualizare Decembrie 2018

Despre facultate

The Faculty of Applied Science oversees administrative procedures for the School of Architecture and Landscape Architecture, the School of Community and Regional Planning, the School of Nursing, and a ... Citeste mai mult

The Faculty of Applied Science oversees administrative procedures for the School of Architecture and Landscape Architecture, the School of Community and Regional Planning, the School of Nursing, and all engineering activities at the Vancouver campus and the School of Engineering at the Okanagan campus. Citește mai puţin