Maestru de Finanțe

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Programul STEM desemnat Master of Finance la UC San Diego’s Rady School of Management pregătește absolvenții pentru a face față provocărilor semnificative cu care se confruntă sectorul financiar.

Școala de Master Master of Finance absolvenți au obținut poziții cu organizații precum Goldman Sachs, JP Morgan Chase, Altegris, CITIC Securities, Drobny Capital, Rayliant Global Advisors, Gurtin Municipal Bond Management, PhoenixMart, Meritco Services, Universitate.

Casa de Econometrie

Școala Rady se află într-o poziție unică pentru a oferi un Master of Finance care pune accent pe metodele cantitative, munca empirică și econometria financiară. UC San Diego are o bogată tradiție în econometrie empirică și teoretică. Unele dintre cele mai utilizate modele empirice dezvoltate din cercetarea facultății UC San Diego. Accentul pus pe metode rigide bazate pe date empirice diferențiază Master of Finance Rady School de programele specializate în inginerie financiară.

Facultatea noastră a format industria

Gradul Master of Finance din Rady School of Management oferă o pregătire riguroasă și practică pregătind absolvenții pentru a contribui imediat la medii în care abilitățile cantitative și analitice sunt la un nivel premium.

Veți învăța metode de vârf pentru analizarea "datelor mari" pentru luarea deciziilor financiare și gestionarea riscurilor. Accentul pe programe pe modele și metode cantitative asigură absolvenților posibilitatea de a dezvolta soluții inovatoare pentru problemele complexe cu care se confruntă industria financiară.

Dacă sunteți gata să aplicați la acest program, puteți face acest lucru aici.

Admitere

Maestrul de Solicitanți de Finanțe va avea aptitudini cantitative excepționale, un interes puternic față de fundamentele analitice ale finanțelor și de gestionare a riscurilor și dorința de a avea un impact în sectorul financiar.

Opțiuni programare

Elevii au opțiunea de a finaliza programul într-un an sau de a alege să finalizeze programul în cincisprezece luni, alegând să caute un stagiu de vară și apoi să se întoarcă la Consiliu pentru ultimul trimestru.

Cariere în finanțe

Profesioniștii financiari calificați în producerea prognozelor de afaceri, industrie și condiții economice și gestionarea riscurilor financiare solicită instituții de investiții de pe glob. Biroul pentru muncă și statistică din Statele Unite se așteaptă ca domeniul de gestionare a riscurilor în cadrul unei afaceri să crească cu o rată medie de 13% în următorul deceniu. Căile de carieră pe termen lung pot include, dar nu se limitează la acestea, ofițer șef de risc, ofițer financiar șef, manageri de risc și ca șef al managementului riscurilor în bănci și bănci de investiții, burse de valori, companii de administrare a activelor, fonduri mutuale, fonduri speculative, companii de asigurare, firme de capital privat, corporații mari, agenții de rating și autorități de reglementare.

Fundații în econometrie și finanțe empirice

Programul subliniază o pregătire riguroasă în finanțe empirice, metode cantitative, econometrie financiară, analiza datelor și gestionarea riscurilor. Studenților li se oferă o bază solidă în modelarea econometrică și finanțele empirice. Acest program satisface cererea crescândă pentru absolvenții care sunt capabili să înțeleagă și să implementeze modele financiare și să inoveze și să îmbunătățească metodele empirice actuale folosind date structurate și nestructurate.

Programul de învățământ constă din patru cursuri de bază, opt cursuri elective de 4 unități și o piatră cu capacitate de 4 unități. Există, de asemenea, o orientare pre-terminală obligatorie cu aproximativ 2 săptămâni înainte de trimestrul toamnei.

Se preconizează că programul de studii va fi finalizat pe parcursul a patru trimestre consecutive, care este un an întreg, inclusiv trimestrul de vară.

Cursuri de bază necesare

Cursuri opționale

Master of Finance studenții trebuie să completeze 32 de unități de cursuri de electivă oferite, inclusiv cursuri în dezvoltarea profesională. Printre elementele potențiale:

Dezvoltare profesională

Master of Finance studenți cursuri complete cu accent pe dezvoltarea profesională.

Capstone

Master of Finance este un curs bazat pe proiecte; studenții finalizează un proiect care demonstrează aplicarea învățării de la Master of Finance la un proiect sau o inițiativă privind datele financiare sau de gestionare a riscurilor.

În calitate de student, veți alege zona de focalizare pentru proiectul dvs., permițându-vă să explorați profund un subiect sau o problemă de interes și să vă demonstrați abilitățile și cunoștințele. Acesta poate fi un proiect din propria experiență sau loc de muncă sau se poate concentra pe o zonă în care vă interesează să vă construiți o carieră după absolvire. Puteți lucra cu o echipă de colegi sau individual.

Veți elabora propunerea de proiect pentru Proiectul de finanțare aplicată în timpul celui de-al treilea trimestru al programului, definind întrebarea pe care doriți să o răspundeți, datele și metodologia pe care o veți folosi și ce vă așteptați să aflați din proiect. Consultarea cu facultatea este o parte importantă a procesului și asigură că Proiectul de Finanțe Aplicate este o experiență extraordinară de învățare.

Dacă un student nu are un subiect de domeniu relevant sau adecvat, vor fi furnizate posibile proiecte pentru examinare.

Dacă sunteți gata să aplicați la acest program, puteți face acest lucru aici.

Ultima actualizare May 2020

Despre facultate

The Rady School of Management at UC San Diego is a professional school within one of the top-ranked institutions in the U.S. for higher education and research. Established in 2003 and accredited by AA ... Citeste mai mult

The Rady School of Management at UC San Diego is a professional school within one of the top-ranked institutions in the U.S. for higher education and research. Established in 2003 and accredited by AACSB International (The Association to Advance Collegiate Schools of Business) in 2011, the Rady School is the only new business school created at a U.S. News & World Report Top 10 ranked public research university during the past 30 years, and is one of the youngest in the nation ever to achieve AACSB recognition. Citește mai puţin