Maestru de Arte în Studii de Comunicare

Generalități

6 locații disponibile

Programul de descriere

Programele noastre de absolvent, fiecare cu cerințe diferite de program, se bazează și sunt pe deplin compatibile cu sistemele educaționale europene și americane stabilite. Orientările europene pentru învățământul superior sunt prezentate în acordurile de la Bologna. Odată ce un număr minim de credite a fost obținut, poate fi depusă o cerere de absolvire. Nu toate programele sunt oferite în toate campusurile. Consultați programul programului pentru detalii suplimentare.

Cursuri

Cursurile postuniversitare sunt împărțite în cursuri de bază și cursuri de specializare. Electives pot fi alese din oricare dintre cursurile programate oferite la nivel de absolvent. Cursurile de specializare sunt programate pe baza înscrierilor și este posibil să nu fie disponibile în toate campusurile. Cursurile de specializare programate sunt disponibile tuturor elevilor și ca electives. Consultați programul programului pentru detalii suplimentare. Consultați prezentarea cursului pentru lista cursurilor disponibile. Elevii sunt recomandați să completeze cursurile și să obțină credite la cel mai înalt nivel posibil.

Cerințele programului

 • Total 60 de credite
 • Cursuri (core) 24 credite / 12 cursuri
 • Cursuri (GSCCSxxx) 12 credite / 6 cursuri
 • Proiect global comunitar 12 credite / 2 cursuri (opțional)
 • Elective 16 credite / 8 cursuri
 • Electives 4 credite / 2 cursuri (în cazul unui proiect opțional)
 • Teză 8 credite

Trecerea la un alt program după începerea studiilor este posibilă, atât timp cât cerințele programului sunt îndeplinite până la sfârșitul studiilor. Prin urmare, decizia de schimbare ar trebui făcută cât mai curând posibil pentru a evita neîndeplinirea cerințelor programului în cadrul programului dorit.

Cerințele de admitere

 • Competență în limba engleză.
 • Licență (sau echivalent).
  • Nu se face nicio distincție între diplomele de licență academică sau profesională.
  • Gradele cu 180 de credite europene sau 120 de credite semestriale americane sunt considerate echivalente.
  • Elevii care nu dețin o diplomă de licență sau un echivalent ar trebui să se aplice pentru un program de licență, sau pentru programul de diplomă de licență de completare.

Perspective de carieră

Programele noastre de studiu și cursurile sunt orientate spre carieră în natură și oferă studenților un nivel ridicat de flexibilitate pe parcursul studiilor universitare. Concentrându-se pe o gamă largă de subiecte specializate, studenții sunt echipați cu abilitățile și cunoștințele necesare pentru a avea succes în economia globală de astăzi și sunt pregătiți pentru o gamă largă de oportunități de dezvoltare profesională și de carieră.

Programele postuniversitare reprezintă o alegere excelentă pentru absolvenții recenți din colegiu și universitate, care ar dori să-și vadă capacitatea lor de angajare în creșterea pieței muncii de astăzi, angajându-se în studii aprofundate și academice dificile pentru a obține o diplomă academică relevantă în domeniul artelor liberale.

La absolvire, elevii își încep sau își avansează cariera cu posturi de la nivel superior la nivel superior în companii și organizații naționale și multinaționale din diverse sectoare economice. Elevii pot alege, de asemenea, să-și continue studiile fără întrerupere în aproape toate celelalte programe postuniversitare și postuniversitare pentru a-și spori perspectivele de carieră.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Dedicated to cross-cultural education with a global perspective, the European College for Liberal Studies (ECLS) is an independent private higher education institution with campuses in Europe and Asia ... Citeste mai mult

Dedicated to cross-cultural education with a global perspective, the European College for Liberal Studies (ECLS) is an independent private higher education institution with campuses in Europe and Asia. ECLS offers flexible liberal and global studies at the Undergraduate/Bachelor/BA, Graduate/Master/MA and Postgraduate/Doctor/PhD level. Citește mai puţin
Barcelona , Bruxelles , Madrid , Zurich , Tokyo , Anvers + 5 Mai mult Mai Puțin