Maestru de Afaceri Internaționale

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Aflați cum să faceți afaceri într-o lume conectată și cum să gestionați echipe internaționale cu acest master recunoscut la nivel mondial de Master International Business.

Programul oferă studii avansate în teoria contemporană a afacerilor internaționale și

practică care te ajută să-ți construiești cunoștințele și abilitățile necesare abordărilor critice, creative și durabile pentru afaceri într-o lume globalizatoare.

Cu acest grad, vă puteți poziționa cariera pentru a profita de schimbarea ponderii economice a lumii către regiune, deoarece cererea crește în Vietnam și în regiune pentru manageri calificați care pot face afaceri la scară internațională.

Curriculumul rămâne actualizat și relevant pentru problemele curente, tendințele și inovațiile. Dezvoltarea expertizei în domenii care sunt fundamentale pentru desfășurarea afacerilor internaționale, cum ar fi managementul intercultural, strategia internațională și logistica internațională, vă vor ajuta să vă simțiți încrezători și pregătiți pentru o carieră de a lucra dincolo de granițe.

Perspectivele de carieră

Absolvenții găsesc de lucru într-o gamă largă de organizații - de la companii multinaționale cu mari amprente globale până la afacerea familială care doresc să se extindă pe piețele externe. Printre cele mai comune poziții disponibile în afacerile internaționale se numără:

 • Agent de import / export
 • Manager internațional de dezvoltare a afacerilor
 • Consilier internațional pentru politica externă
 • Director de investiții și operații internaționale
 • Consultant în management internațional
 • Manager internațional de marketing / media / publicitate
 • Specialist în fuziuni și achiziții internaționale
 • Director de comerț internațional și vamal
 • Manager multinațional

123587_29374105183_5f52fbb0fb_k.jpg

Cerințe de intrare

Cerințe academice
 • O diplomă de licență în afaceri (sau o disciplină conexă)

Dacă ați absolvit o diplomă non-business sau nu dețineți o diplomă de licență, dar aveți un minimum de cinci ani de experiență în muncă, vă rugăm să contactați echipa RMIT Vietnam Student Recruitment pentru soluții Pathway .

Cerințe în limba engleză

Completați cu succes RMIT English Advanced sau una dintre următoarele cerințe:

 • IELTS (Academic) la 6.5 (fără bandă sub 6.0);
 • TOEFL iBT 79 (cu un scor minim de 13 la citire, 12 la ascultare, 18 la vorbire și 21 la scris);
 • Pearson Test of English (Academic) la 58 de ani (fără bandă de comunicare sub 50);
 • Cambridge English Advanced (CAE) sau Proficiency (CPE) la 176 (fără bandă sub 169);
 • RMIT Diplomă de licență sau o calificare postuniversitară în ultimii cinci ani;
 • O diplomă de licență sau o calificare postuniversitară în ultimii cinci ani într-o țară specifică de limbă engleză.

Notă: rezultatele TOEFL, IELTS, Pearson și Cambridge sunt recunoscute timp de doi ani de la data testării. Rezultatele în limba engleză RMIT sunt recunoscute timp de un an de la data testării.

Taxe

Studenții pot alege între taxa de școlarizare standard sau programul cu taxă fixă . Plățile se fac în fiecare semestru, de la un curs la altul .

Cursuri Taxa standard de școlarizare 2019 - Taxă fixă 2019 (*) -
- VND Comision indicativ în USD VND Comision indicativ în USD

12

553018000

23653

575496000 24615

Programul MBA constă din 16 cursuri, inclusiv patru cursuri de activare. Cele patru cursuri care permit activități atrag un nivel avansat (credit de program), astfel încât studenții vor avea în general nevoie de doar 12 cursuri. Taxele de școlarizare se bazează pe un așteptat 12 cursuri pentru finalizarea programului.

(*) Programul cu taxe fixe: pentru studenții din primul semestru care ar dori să-și stabilească taxele de școlarizare pentru o perioadă specificată a unui program de studii superioare. Programul cu taxe fixe protejează împotriva creșterilor potențiale de comisioane și fluctuațiilor valutare.

 1. RMIT Vietnam are 3 semestre pe an, în fiecare semestru vă înscrieți la maximum 4 cursuri. Durata programelor este flexibilă și poate fi adaptată individual pe baza înscrierii
 2. Taxele de program sunt tarifate și facturate în Vietnam Dong (VND) până la semestru.
 3. Plata în alte valute va fi convertită în VND la cursul de schimb din acea zi. Transferul bancar este metoda de plată preferată.
 4. Taxele în USD sunt aplicabile DOAR pentru studenții internaționali care fac plăți din străinătate, conform Circulului nr. 32/2013 / TT-NHNN.

Structura programului

en_-_mib_program_structures-2.jpg

Metode de predare

Facultatea MIB din RMIT Vietnam este formată din cadre didactice dedicate cu normă întreagă și profesori vizitatori, cu experiență globală vastă în sectoarele corporative, guvernamentale și academice.

Abordarea noastră de învățare facilitată include suport pentru mentorat în afaceri, studii de caz și cursuri integrate în muncă care contextualizează învățarea.

Cu moduri de livrare flexibile, oportunități de studiu internațional și cursuri care se integrează perfect, programele noastre postuniversitare pot fi adaptate pentru a satisface nevoile dvs. individuale.

Puteți alege să studiați între unu și patru cursuri în fiecare semestru.

De asemenea, aveți opțiunea de a studia cursuri în Hanoi sau HCMC, în funcție de programul dvs.

Cursurile noastre sunt oferite într-o varietate de moduri de livrare pentru a răspunde diferitelor nevoi:

 • Ziua: O sesiune de 3 ore în fiecare săptămână în timpul programului de lucru
 • Seara: O ședință de 3 ore în fiecare săptămână seara, în mod normal, între 18 și 21:00
 • Intensiv: Patru zile consecutive, în mod normal, vineri-lună, 8:30 am - 17:30
 • Split intensiv: Două week-end-uri separate în timpul semestrului, în mod normal Sâmbătă-Sun 8:30 - 5:30 pm
 • Online: Complet online - doar pentru anumite cursuri
 • Amestec: Combinație online și față în față cu două zile intense, în mod normal Sat-Duminică, 8:30 am - 17:30

Cursurile scurte de peste mări sunt de asemenea un alt mod în care RMIT oferă flexibilitate și studii accelerate.

123582_29917788831_d2b0fd6483_k.jpg

Evaluare

Evaluarea continuă de-a lungul programului include sarcini, cercetări, analize de studiu de caz, prezentări de grup și examene.

scrisoare de recomandare

M-am înscris în programul MIB după ce am fost promovat într-o poziție managerială cu o companie multiculturală. Lucrez nu numai cu oameni vietnamezi, ci și cu cehi și oameni de altă natură. Așadar, una dintre provocările cu care mă confrunt este să administrez o echipă diversă. În primul meu semestru, am aflat despre problemele contemporane în gestionarea într-un mediu intercultural. Cursul a dezvăluit tipurile de probleme care apar și a oferit soluții pentru ceea ce trebuie făcut. A fost foarte util.

Hieu Doan

Student actual

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

RMIT University Vietnam brings a world-class education and globalised study environment to the heart of Asia. We are part of Melbourne-based university RMIT - Australia's biggest tertiary institution ... Citeste mai mult

RMIT University Vietnam brings a world-class education and globalised study environment to the heart of Asia. We are part of Melbourne-based university RMIT - Australia's biggest tertiary institution. RMIT University Vietnam offers programs in business, technology, communication, design and fashion, and boasts an impressive range of extra-curricular activities that encourage students to break new ground in their areas of interest. Citește mai puţin
Orașul Ho Chi Minh , Hanoi + 1 Mai mult Mai Puțin