Lumea afacerilor necesită profesioniști cu experiență, cu cunoștințe avansate în diverse domenii de management eficient, în timp ce solicită în același timp abilități personale, cum ar fi flexibilitate, adaptabilitate, reflecție, determinare și creativitate. Acești profesioniști trebuie să stăpânească și să utilizeze o gamă largă de tehnici de gestionare, inclusiv conștientizarea nu numai a cunoștințelor teoretice cele mai recente, dar și a realității actuale a pieței și a tendințelor din lumea afacerilor.

Master of Business International este un program general, cu un accent deosebit pe aspectele internaționale de management necesare în lumea afacerilor de astăzi. Programul integrează studii în toate domeniile de activitate în încercarea de a dezvolta cele mai fiabile politici și strategii care îndeplinesc cu succes obiectivele unei companii într-un mediu internațional.

MIB este susținută de cele patru elemente fundamentale ale unei educații de afaceri internaționale de succes, esențială pentru stabilirea rolurilor în firmele multinaționale și multiculturale actuale implicate în lumea aflată în continuă evoluție a afacerilor globale:

 • Metode și tehnici funcționale.
 • Dezvoltare personala.
 • Importanța procesului de luare a deciziilor privind informațiile strategice.
 • Creativitate și inovare.

Niciun om de afaceri nu își poate dezvolta întregul potențial creativ în mod izolat. Având în vedere acest lucru, MIB combină excelența academică cu o cunoaștere practică aprofundată a planificării de afaceri și de afaceri. În plus, elevilor noștri li se oferă, de asemenea, o gamă largă de vizite corporative și întâlniri, precum și prelegeri cu manageri și directori executivi de la corporații de succes.

Studentul va avea opțiunea de a încheia o ședere rezidențială de două săptămâni la Universitatea Pace (New York), la sfârșitul perioadei școlare din Barcelona sau Madrid.

106823_5.jpg

Motive pentru a lua EAE Business School MIB (Master în Afaceri Internaționale în Spania)

 1. Program rezidențial din New York
  La sfârșitul perioadei de școlarizare, puteți realiza un program rezidențial de două săptămâni privind inovația și crearea de valoare la Universitatea Pace (New York, SUA). Acest program rezidential este disponibil la un cost suplimentar.


 2. Programul Talentului Internațional
  Dacă obiectivul dvs. este dezvoltarea profesională internațională, veți obține vizibilitatea maximă în rândul companiilor multinaționale care lucrează cu EAE prin atelierele de ocupare a forței de muncă și prin interviuri cu operatorii de vânătoare și consultanții internaționali de recrutare.


 3. Business Networking
  Întâlniri cu profesioniști din companii mari și alți studenți, permițându-vă să vă extindeți rețeaua de contacte. În 2017, am organizat întâlniri cu directori din companii precum Microsoft, Red Bull, HP, CEPSA și Grupo Hero, pentru a numi doar câteva.


 4. Joc de afaceri
  Acest simulator vă permite să obțineți o înțelegere mai aprofundată a provocărilor cu care se confruntă companiile și vă pune la încercare capacitățile când intri în încălțămintea unui antreprenor.


 5. EAE Antreprenor
  Prin intermediul incubatorului nostru de afaceri, vă ajutăm să modelați, să vă finanțeze și să însoțiți antreprenoriatul. EAE Lab vă oferă resursele și mediul necesar pentru a vă permite să vă identificați avantajele competitive și să vă dezvoltați ideea de afaceri.
  106826_3.jpg

Procesul de admitere și diploma

Grad dublu

Participanții care finalizează cu succes programul vor primi calificarea de Master of International Business de la EAE Business School. În plus, studenții care îndeplinesc cerințele academice stabilite vor obține Master of Business International

Pentru a primi calificările acordate de EAE și de la Universitatea, participanții trebuie să îndeplinească cerințele stipulate de aceste instituții.


Procesul de admitere

Obiectivul principal al procesului de admitere este de a asigura aptitudinea candidaților pentru program prin examinarea experienței lor profesionale și a mediilor academice.

Scopul nostru este ca toți participanții să profite la maximum de experiența pe care o oferim printr-un context în care aceștia pot dezvolta o relație pe termen lung cu colegii, lectorii și absolvenții.

La începerea procesului de admitere, formularul trebuie completat astfel încât Comisia Academică a EAE să poată lua în considerare cererea. Dacă decizia emisă de Comitetul Academic pentru programul solicitat este pozitivă, candidatul își poate încheia înscrierea.

106724_admissing_process_eae_business_school_en_0.jpg

Oportunități de carieră

Facultatea academică a EAE este formată dintr-o echipă excelentă de profesori, lectori universitari și profesioniști foarte respectați în acest domeniu.

Membrii facultății academice se bucură de o vastă experiență de afaceri, care lucrează în calitate de consultanți, directori executivi și consultanți atât în companii private, cât și în instituții publice.

Datorită acestei baze bine echilibrate a experienței de primă mână, participanții la Master of Business International dobândesc cunoștințe reale, actualizate în mod constant, bazate pe o bază academică solidă.

Program predat în:
Engleză

Vezi 4 mai multe cursuri de la EAE Business School International »

Ultima actualizare December 19, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Duration
12 luni
La zi
Price
18,000 EUR
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Start Date
Oct 2019
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Start Date
Oct 2019
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date

Oct 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date