Maestru de Afaceri Internaționale

Generalități

3 locații disponibile
Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

  • Cod CRICOS: 058470B
  • Durata: 1,5 ani
  • Codul cursului: MC-INTBUS
  • Mod de studiu: Full-time, part-time *
  • Aport: februarie, iulie
  • Locație: Perth *, Mauritius și Singapore
  • Taxa indicativă pentru primul an: 30.600 USD

* Studenții care studiază la Curtin Perth trebuie să studieze full time.

124364_curtin--international-bus-1600x1067.jpg

Descrierea cursului

Master of Business International este un curs multidisciplinar și este adaptat pentru liderii mondiali ai viitorului care încearcă să-și extindă cunoștințele, abilitățile și calificările în afacerile internaționale. Puteți alege să completați fluxul electiv sau una dintre specializările în analiza datelor predictive, securitatea națională, drepturile omului, relațiile internaționale sau activitățile miniere. Aceste specializări vă pot completa și îmbunătăți capacitatea de angajare în gestionarea de date mari, securitate globală sau minerit, în special în activitățile de afaceri internaționale. Veți avea, de asemenea, oportunități de a participa la proiecte din industrie și tururi de studiu. Se poate acorda credit pentru învățare recunoscută dacă ați finalizat alte unități postuniversitare sau ați întreprins CurtinX Business in MOOC Miner sau CurtinX MicroMasters în Marketing într-o lume digitală, permițându-vă să completați masterul într-un interval de timp mai scurt. Puteți solicita credit pentru acreditarea MOOC sau MicroMasters în cererea dvs. Curtin. După ce ați primit creditul, numărul de unități necesare pentru a finaliza diploma de master va fi redus, iar gradul poate fi finalizat într-un an de studiu cu normă întreagă.

Criterii de admitere

  • Diplomă de licență de la o instituție terțiară recunoscută OR
  • Un certificat de absolvire într-un domeniu aferent, de la o instituție terțiară recunoscută ȘI
  • Respectă cerințele de competență în limba engleză ale lui Curtin.

Specializări

Analiza datelor predictive

Multe operații sunt automatizate și controlate de la distanță. Această specializare oferă predare în analiza datelor generale și a modului în care metodologia poate fi aplicată industriei de inginerie a resurselor și industriei de finanțe și investiții.

Securitate naționala

Este nevoie de experți foarte bine pregătiți în securitate națională și afaceri strategice. Veți afla rolul esențial al securității naționale și cum să analizați probleme complexe în jurul relațiilor internaționale și securității globale.

Drepturile omului

Această disciplină examinează instrumentele și instituțiile moderne pentru drepturile omului și are în vedere dezvoltarea politică, istorică și filosofică a ideilor despre drepturile omului care stau la baza sistemelor actuale pentru a dezvolta o înțelegere globalizată.

Afaceri de minerit

Această specializare a fost dezvoltată în strânsă colaborare cu afacerile și industria resurselor și vă oferă o perspectivă asupra economiei și a forțelor de piață implicate în ciclul de viață al unei mine. Relatii Internationale

Această specializare oferă o perspectivă asupra conceptelor cheie referitoare la problemele de relații internaționale contemporane, cu un accent special pe Asia-Pacific.

Recunoașterea profesională

Absolvenții pot obține calitatea de membru la Academia de Afaceri Internaționale (AIB) sau Australia și Academia de Afaceri Internaționale din Noua Zeelandă (ANZIBA).

Viitorul afacerilor internaționale

Numărul directorilor și directorilor generali este aproximativ același ca în urmă cu cinci ani și este de așteptat să crească puternic în următorii cinci ani - de la 62.800 în 2018 la 68.600 până în 2023. Este probabil să existe aproximativ 31.000 de locuri de muncă pentru peste cinci ani. .

Sursa: joboutlook.gov.au

Urmăriți rapid MIB-ul

Dacă aveți o diplomă de licență și o experiență relevantă de muncă, puteți primi un credit pentru învățare recunoscută (CRL) egală cu 100 de credite în cadrul MIB (echivalentul unui studiu full-semestru). Opțiunea rapidă înseamnă că puteți completa MIB-ul dvs. în numai 8 unități și puteți termina în decurs de un an.

Ultima actualizare Aug 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Curtin is an innovative, global university known for its high-impact research, strong industry partnerships and commitment to preparing students for jobs of the future.

Curtin is an innovative, global university known for its high-impact research, strong industry partnerships and commitment to preparing students for jobs of the future. Citește mai puţin
Perth , Dubai , Moka , Singapur , Miri + 4 Mai mult Mai Puțin