Maestru de Afaceri Internaționale

Generalități

20 locații disponibile

Programul de descriere

Master în Administrarea Afacerilor Internaționale, acordat de UCAM, Spania

De ce UCAM?

◦ UCAM a fost printre primele universități care și-au adaptat programele la Sistemul European de Calitate pentru Educație, în urma Procesului de la Bologna. De fapt, Departamentul de Calitate al UCAM sprijină în prezent guvernul paraguayan în crearea unui organism de asigurare a calității în sistemul său educațional respectiv.

◦ UCAM are în jur de 200 de parteneri internaționali renumiți, dintre care se numără mai multe colegii și universități de renume din întreaga lume, cum ar fi UC Berkeley, Stanford, NTU, NUS sau Università degli Studi di Bologna. Cu acești parteneri, UCAM a stabilit programe de schimb de studenți, cadre și profesori, diplome comune și alte tipuri de colaborări academice.

◦ Metoda de predare a UCAM se bazează pe o atenție personalizată, cu un număr redus de elevi per clasă și un tutore personal atribuit fiecărui elev. UCAM oferă, de asemenea, un sistem modern de predare la distanță.

◦ UCAM este strâns legată de lumea afacerilor prin planuri de studiu care răspund exigențelor pieței, stagii obligatorii în instituțiile publice și private și întreprinderi, ca parte a fiecărei diplome de licență și master, precum și programe de cercetare în colaborare cu mari companii regionale, naționale și multinaționale .

◦ UCAM are un mediu special, atât din punct de vedere cultural, cât și din punct de vedere istoric. Campusul principal este situat în jurul Manastirii Jerónimos din secolul al XVIII-lea, unde infrastructurile, laboratoarele și sălile de cercetare oferă studenților UCAM facilități excelente pentru a combina cunoștințele teoretice cu implementarea practică.

◦ Ca instituție catolică, scopul UCAM este de a oferi studenților săi o formare integrală, nu numai în ceea ce privește cunoștințele academice, ci și valorile umane prin subiecte academice, proiecte de voluntariat, întâlniri, congrese și ateliere.

UCAM este cunoscut sub numele de Universitatea de Sport. Este singura universitate europeană cu o echipă de baschet profesionist în prima ligă națională (ACB League Spain). În plus, UCAM concurează la nivel profesional cu 20 de echipe comparabile. În competițiile spaniole de sport sportive, UCAM a câștigat 46 de medalii, fiind câștigat în campionul 2012 care concurează în 21 de discipline cu mai mult de 2000 de sportivi din colegiu. Studenții UCAM au primit aproximativ 100 de medalii la Jocurile Olimpice din Atena, Beijing și Londra. În plus, UCAM funcționează ca organism educațional al LFP spaniol (Liga Profesională de Fotbal).

Ultima actualizare Martie 2019

Despre facultate

Westford is an educational institution established in UAE and have robust presence in UK, Middle East, India and South Africa with an aim to provide highly reputed and advanced UK and European based ... Citeste mai mult

Westford is an educational institution established in UAE and have robust presence in UK, Middle East, India and South Africa with an aim to provide highly reputed and advanced UK and European based qualifications and management training to the aspiring communities living in Asia, Africa and the Middle East. Our qualifications are authenticated and accredited by the renowned accredited academic awarding bodies, colleges and universities from the UK. We offer internationally recognized undergraduate and post graduate programs that will enable our students to outshine and excel in their preferred arenas and augment their pursuit for excellence in their chosen career or higher education. Citește mai puţin
Sharjah , Lagos , Emiratele Arabe Unite Online , Cape Town , Kuwait City , Riyadh , Johannesburg , Dammam , Bahrain Online , Accra , Toronto , Dubai , Canada Online , Nigeria Online , Toronto , Cape Town , Abu Dhabi , Malaysia Online , Amman , Marea Britanie online + 19 Mai mult Mai Puțin