Maestru de Științe Aplicate în Inginerie Mecanică

Generalități

Programul de descriere

Master în științe aplicate (MASc) în inginerie mecanică este o diplomă tradițională bazată pe cercetare. Programul durează, în mod normal, doi ani de studiu cu normă întreagă și include un total de treizeci de credite, cercetare sub supravegherea unui membru al facultății și a unei teze. Maestrul de Științe Aplicate este cursul recomandat de studiu pentru studenții care ar putea fi interesați în cele din urmă să urmeze un doctorat.

Elevii care își iau MASC în Ingineria Mecanică pot selecta una din cele patru domenii de cercetare: Mecanică de Proiectare și Aplicare, Mecatronică și Manufactură, Termofluid sau Inginerie Biomedicală. *

* De asemenea, Departamentul de Inginerie Mecanică oferă un program complet de Inginerie Biomedicală (BMEG). Elevii din programul BMEG vor obține o diplomă în ingineria biomedicală.

Ce face programul unic?

Cu opt președinți de cercetare și aproape fiecare membru al facultății de cercetare care deține cel puțin o finanțare NSERC, avem unul dintre cele mai active programe de cercetare din Canada și producem în mod constant lideri din industrie și academicieni.

UBC este clasată în universitățile de top 40 ale Universității Shanghai Jiao Tong din cadrul Institutului de Învățământ Superior și profesorii noștri din domeniul Ingineriei Mecanice sunt recunoscuți la nivel național și internațional ca lideri în domeniile lor.

Oferim taxe de școlarizare accesibile și competitive și oferim studenților noștri un număr de burse, premii, reîncărcări la premii externe, burse de admitere, asistență pentru cercetare (AE) și asistență didactică (TA).

Idei sumare

 • Gradul: Maestru de Științe Aplicate
 • Subiect: Inginerie
 • Mod de livrare: În campus
 • Specializarea: Inginerie mecanică
 • Componentele programului: Cursuri de lucru necesare
 • Facultatea: Facultatea de Științe Aplicate

Cerințe de diplomă

 • 30 de credite de curs, inclusiv seminarul (dacă este cazul) și teza.

Toți studenții MASC trebuie să se înscrie în cursul Tezei, MECH 598, pe tot parcursul anului (adică atât pentru iarnă, cât și pentru vară). Cursul de seminar este obligatoriu numai pentru studenții care aparțin grupurilor de cercetare biomedicală, mecanică aplicată și de proiectare, mechatronică și producție în fiecare iarnă (nu se organizează seminarii în timpul verii). Politicile de seminar pot varia de la un grup la altul.

Cursuri de seminarii și teze

 • MECH 598 (Seminar)
 • MECH 599B (teza)

Elevii se înregistrează în mod normal în secțiunea de sesiune completă a cursului (Termenul 1-2). Numai secțiunea Numai 1 sau Numai 2 poate fi utilizată de noii studenți care sosesc la perioade de înregistrare altele decât cele obișnuite sau de către studenții care au terminat studiile.

Supervizori de cercetare

Această listă arată membrilor facultății cu privilegii complete de supraveghere care sunt afiliați la acest program. Nu este o listă completă a tuturor supervizorilor potențiali ca facultate de la alte programe sau membri ai facultăților fără privilegii complete de supraveghere pot solicita aprobări pentru a supraveghea studenții postuniversitare în acest program.

 • Altintas, Yusuf (prelucrarea virtuală, controlul computerizat al sistemelor de fabricație, CAD / CAM, proiectarea CNC, controlul vitezei de alimentare cu viteză mare, interpolarea în timp real și generarea traiectoriilor pentru mașini unelte, controlul adaptiv, prelucrarea inteligentă a senzorilor, mecanica tăierii metalului, în prelucrarea mecanică, prelucrări mecanice cu precizie piezo-mecanică, frezare de mare viteză, prelucrare optimă a pieselor aerospațiale, matrițe și matrițe, automatizări, inginerie de precizie, sisteme electro-mecanice, modelare și analiză a proceselor de prelucrare, mecanică, ).
 • Bacca, Mattia.
 • Bushe, William Kendal (Energie curată, Combustie, Turbulență, Simulare numerică, Dinamica fluidelor computaționale, Motoare IC și Generarea energiei termice).
 • Chiao, Mu (MEMS, Microsenzori, Actuatori Micro, BioMEMS, Nanotehnologie, Bioinginerie, Ambalaje electronice, Nanoștiințe, Surse de energie pentru sisteme microelectro-mecanice).
 • Cripton, Peter (biomecanică, leziuni, leziuni ale măduvei spinării, fractură de șold, coloanei vertebrale, cascadă, fractură craniană, fractură osoasă, impactul capului, neurotrauma, biomecanica ortopedică, biomecanica leziunii, Prevenirea prejudiciului).
 • Croft, Elizabeth (Robotica, interacțiune om-robot, mecatronică).
 • De Silva, Clarence Wilfred (Robotica).
 • Elfring, Gwynn (Mecanica Fluidei Teoretice, Fluide Complexe, Biomecanica Celulara, Fenomene Capilare, Matematica Aplicata).
 • Feng, Hsi-Yung (proiectare asistată de calculator (CAD), producție asistată de calculator (CAM), scanare laser 3D, prelucrare CNC în trei axe și cinci axe, scanare laser 3D, modelare geometrică derivată din scanare).
 • Frigaard, Ian (Mecanica fluidelor / fluidele visco-plastice).
 • Gadala, Mohamed (Mecanica și transferul de căldură, Detecția fisurilor și propagarea fisurilor, Simularea numerică a procesului de răcire controlată a oțelului).
 • Grecov, Dana (Reologie, Rheometrie, Mecanica fluidelor non-newtoniene, Mecanica fluidelor computaționale, Cristale lichide, Biorubriganți, Lubrifianți, Rulouri jurnal, Flux multifazic, Articulații sinoviale, Fluoruri sinoviale, Artrite, Cristale lichide și nanomateriale.
 • Verde, Sheldon (celuloză și hârtie, aerodinamică, pulverizări lichide, fabricarea hârtiei, biomecanică, ventilație în clădiri, mecanica fluidelor).
 • Hodgson, Antony (Bioinginerie, Biomecanică, Robotică medicală sau chirurgicală, Inginerie medicală, Reforma electorală, Vot transferabil unic, STV, Adunarea cetățenilor, vot echitabil).
 • Jelovica, Jasmin (Structuri sandwich, Analiza elementelor finite, Optimizarea structurală, Sudarea și îmbinarea metalelor, Rezistență maximă, oboseală și rezistență la impact).
 • Jin, Xiao Liang (Procese de fabricație pentru materiale avansate, prelucrare asistată cu vibrații, mecanică și dinamică de prelucrare, caracterizarea materialului, integritatea suprafeței).
 • Kirchen, Patrick (Convertirea termochemică a energiei, combustie, motoare cu combustie internă, membrane de transport ionic, emisii, injecție de combustibil).
 • Ma, Hongshen (Microfluidics; Instrumentație; Sortarea celulelor; Biomecanica celulară; Celule de tumoare circulante; Deformabilitatea malariei și a celulelor roșii din sânge; Tehnologii celulare unice; Migrarea celulară și chimiotaxia).
 • Merida-Donis, Walter (Energie curată, Conversie de energie electrochimică, Termodinamică, Combustibili cu emisii scăzute de carbon, Celule de combustie și hidrogen).
 • Nagamune, Ryozo (control robust, identificare sistem, optimizare, servo drive-uri de hard disk, control automat al motorului, servomecanism, interpolare analitică, estimare spectrală, control turbine eoliene, control turbine eoliene, Control).
 • Ollivier-Gooch, Carl (Dezvoltarea algoritmului pentru dinamica fluidelor computaționale, Analiza erorilor și a stabilității pentru metodele nestructurate ale rețelei, Generarea rețelei nestructurate, Aerodinamica aplicată).
 • Olson, James (Aplicarea mecanicii fizicii și a fluidelor la problemele asociate cu industria celulozei și a hârtiei, Reducerea mecanică a energiei în pulverizarea mecanică).
 • Oxland, Thomas (Leziuni ale măduvei spinării, coloanei vertebrale, Implanturi ortopedice).
 • Phani, Srikantha (Dinamica materialelor multicale, structuri și dispozitive, Mecanica Aplicată, Micromecanica).
 • Ponga de la Torre, Mauricio (Spalarea în metale; Metode de scalare sub-liniară pentru calculul defectelor de cristal utilizând DFT;).

Această listă arată membrilor facultății cu privilegii complete de supraveghere care sunt afiliați la acest program. Nu este o listă completă a tuturor supervizorilor potențiali ca facultate de la alte programe sau membri ai facultăților fără privilegii complete de supraveghere pot solicita aprobări pentru a supraveghea studenții postuniversitare în acest program.

 • Rogak, Steven (Aerosolii (proprietățile lor, strategiile de a minimiza crearea lor și de a reduce concentrațiile de aerosoli în care oamenii își petrec cea mai mare parte a timpului).
 • Rohling, Robert (imagistică medicală, sisteme de informare medicală, robotică, ultrasunete de intervenție, imagistică 3D, compoziție spațială, calibrare sistem robotică, elastografie, BioMEMS, inginerie biomedicală, imagistică medicală și sisteme informatice, robotică, imagistică cu ultrasunete în tehnologii 2D și 3D, tehnologii biomedicale ).
 • Sassani, Farrokh (Automatizarea sistemelor mecanice prin re-proiectare și controlul calculatorului, procese de fabricație).
 • Schajer, Gary (metrologie optică globală, scanare în jurnal CT cu raze X, măsurători de reziduuri industriale).
 • Stoeber, Boris (Sisteme microelectromecanice, MEMS, Microfluidics, Tehnologie senzorială, Microunde, Sisteme microelectromecanice (MEMS), Microfene Phenomena, Tehnologie senzorială, Microsisteme integrate pentru aplicații biomedicale și pentru controlul mediului).
 • Van der Loos, Hendrik (Robotica de reabilitare, Interacțiunea om-robot, Design pentru siguranță, Metodologie de proiectare și Coaching de proiectare, Roboethics).

Exemple de lucrări transmise

Control robust al stabilizatorilor optici miniaturizați pentru camerele de telefonie mobilă
Controlul poziției unui sistem de turbine eoliene plutitoare offshore utilizând forța aerodinamică
Evaluarea utilizării unui expandor Tesla pentru recoltarea căldurii reziduale de la un panou fotovoltaic pentru aplicații rezidențiale
Simularea debitului rece a aerului auxiliar de gaze
Impingerea particulelor pe un substrat în mișcare
Suspensiile apoase nanocristale de celuloză ca lubrifianți pe bază de apă
Analiza și îmbunătățirea designului unei fixări de interferență într-o condiție a ansamblului slot / insert
Simularea CFD-DEM a mașinilor de șlefuit pentru locomotive
Investigarea efectelor turbionării asupra amestecării într-un cazan de recuperare Kraft
Dezvoltarea unui dispozitiv controlat de calculator pentru măsurarea cantitativă a gradului de spasticitate la nivelul gleznei unui subiect
Optimizarea instalației de cogenerare cu turbină cu gaze cu combustie indirectă pe gaze naturale
Dezvoltarea unei mașini automate de marcare a peștilor vii cu aplicații în gestionarea pescuitului
Dinamica fluidelor in vitro a supapei monotrustă Bjork-Shiley cu mitralitate cu ajutorul anemometriei laser doppler
Implementarea estimării condiționate a sursei termice pentru predicția aprinderii metanului
Implementarea în timp real a controlului adaptiv al roboților industriali

Opțiuni de carieră

Absolvenții programului MASC sunt foarte potriviți pentru orice domeniu de inginerie mecanică. Absolvenții recenți au continuat să lucreze ca ingineri de cercetare sau lideri de proiect în diverse industrii, inclusiv proiectarea mecanică, industria aerospațială, dispozitivele biomedicale, producția, ambalarea electronică, utilajele miniere și manipularea materialelor, automatizarea clădirilor și robotica.

cerinţe

TOEFL (IBT) CERINȚĂ GENERALĂ SCORE

93

 • ibT Reading 22
 • ibT Writing 21
 • Ascultarea 22
 • ibT Speaking 21

IELTS CERINȚĂ GENERALĂ SCORE

6.5

 • IELTS Reading 6.0
 • IELTS Scrierea 6.0
 • IELTS Ascultarea 6.0
 • IELTS Vorbind 6.0

ANGAJAMENTUL DE SUPRAVEGHERE NECESARE PENTRU APLICARE?

Foarte recomandat.

NU ESTE NECESARĂ?

facultativ

Eligibilitatea pentru asistență financiară

În mod normal, de la supervizorii lor de teze și pot aplica pentru Asistență de predare, premii universitare și burse

Ultima actualizare Decembrie 2018

Despre facultate

The Faculty of Applied Science oversees administrative procedures for the School of Architecture and Landscape Architecture, the School of Community and Regional Planning, the School of Nursing, and a ... Citeste mai mult

The Faculty of Applied Science oversees administrative procedures for the School of Architecture and Landscape Architecture, the School of Community and Regional Planning, the School of Nursing, and all engineering activities at the Vancouver campus and the School of Engineering at the Okanagan campus. Citește mai puţin