Maestru de Științe Aplicate în Inginerie Electrică și Calculatoare

Generalități

Programul de descriere

Maestru de Științe Aplicate (MASc) în Programul de Inginerie Electrică și Calculatoare este destinat studenților interesați în realizarea de studii avansate și de cercetare în domeniul tehnologiilor biomedicale, sistemelor de comunicații, sistemelor informatice și software, sistemelor energetice sau micro și nanotehnologiilor. Inginerii electrici și de calculator dezvoltă sisteme de calcul, de la arhitectura cipurilor la aplicații mobile, la protocoalele de comunicații, precum și la sistemele energetice care să permită funcționarea acestor dispozitive și a tuturor celorlalte sisteme electrice. Disciplina are un impact enorm asupra societății, deoarece ea ajută la proiectarea sistemelor pe care le folosim în toate privințele, de la sănătate pentru finanțare la siguranță.

În acest program, studenții pot alege să contribuie la cercetarea tehnologiilor foarte apropiate sau deja pe piață sau a tehnologiilor care se află în stadii incipiente de cercetare, cum ar fi calculul cuantic sau nanotuburile de carbon.

Programul Master of Science Aplicate (MASc.) Este destinat studenților care sunt interesați în urmărirea studiilor avansate și a cercetării la nivel postuniversitar. MASC. gradul necesită finalizarea unei teze și cursuri. Elevii care s-au înscris la MASC. programul apoi decide împotriva poate alege să se transfere la M.Eng. program.

Ce face programul unic?

Inginerie electrică și informatică este unul dintre cele mai mari programe postuniversitare de la Universitatea din British Columbia, cu peste 75 de cadre didactice și 400 de studenți. Toți membrii facultății noastre conduc programe distincte de cercetare. Membrii facultății colaborează, de asemenea, cu colegii din Facultatea de Medicină și Facultatea de Științe, precum și cu liderii din industrie. Aceste colaborări permit studenților noștri să lucreze alături de liderii mondiali în zona lor de interes. Studenții noștri utilizează tehnologii de ultimă oră la numeroasele facilități de cercetare și centre de excelență ale Universității din British Columbia, precum și în domeniu.

Idei sumare

 • Gradul: Maestru de Științe Aplicate
 • Subiect: Inginerie
 • Mod de livrare: În campus
 • Specializarea: Inginerie electrică și informatică
 • Componentele programului: Cursuri de lucru necesare
 • Facultatea: Facultatea de Științe Aplicate

Supervizori de cercetare

Această listă arată membrilor facultății cu privilegii complete de supraveghere care sunt afiliați la acest program. Nu este o listă completă a tuturor supervizorilor potențiali ca facultate de la alte programe sau membri ai facultăților fără privilegii complete de supraveghere pot solicita aprobări pentru a supraveghea studenții postuniversitare în acest program.

 • Aamodt, Tor (arhitectura calculatorului, optimizarea compilatoarelor, arhitectura calculatoarelor, modele de microarhitectura si programare pentru acceleratoare de calcul eficiente din punct de vedere energetic).
 • Abolmaesumi, Purang (Ingineria biomedicală cu accent pe chirurgia asistată de calculator, terapia ghidată de imagini și analiza imaginii medicale, cancerul de prostată).
 • Abugharbieh, Rafeef (Imagine medicală computerizată).
 • Beznosov, Konstantin (securitate și confidențialitate utilizabile, securitate și confidențialitate mobile, securitatea și confidențialitatea calculatoarelor, securitatea rețelelor sociale și a vieții private).
 • Bhargava, Vijay (comunicații verde, sisteme fără fir cognitive și cooperative, sisteme MIMO-OFDM, analiză transversală).
 • Chen, Yu Christine (modelarea, analiza și controlul sistemelor de energie electrică).
 • Cheung, Karen (Biotehnologie, MEMS și BioMEMS, Microtehnologie, Lab-on-a-Chip, Microfluidics, implanturi neurale, inginerie biomedicală, Biomedical Microsystems pentru aplicații diagnostice și terapeutice, spectroscopie dielectrică pentru citometrie în flux, sisteme de cultură celulară).
 • Chrostowski, Lukas (lasere cu semiconductori, optica, Lasere cu cavitati verticale, fotonica de siliciu, fotonica, optoelectronica, nanofotonica, fotonica biomedicala, lasere semiconductoare, comunicatii optice, modulatie laser de mare viteza, VCSELs, circuite integrate fotonice.
 • Cretu, Edmond (Clean Energy, Microsystems, adaptive MEMS, micro-instrumentație, prelucrarea semnalului neliniar, imagistica cu ultrasunete BioMEMS).
 • Dumont, Guy A (ingineria biomedicală, livrarea automată a medicamentelor, sănătatea mobilă, sănătatea globală, anestezia, monitorizarea fiziologică, controlul adaptiv, controlul predictiv, controlul sistemelor parametrice distribuite, controlul procesului avansat, aplicațiile analizei wavelet, și controlul procesului de hârtie).
 • Dunford, William (Convertirea energiei electrice, vehiculele electrice, energia alternativă și dezvoltarea durabilă, sistemele DC cu sarcină și gestionarea bateriilor, Energie curată, conversie de putere, de la utilități la aplicații microelectronice).
 • Fedorova, Alexandra (proiectarea software-ului de sistem: software-ul care gestionează hardware-ul și decide cum să aloce resursele aplicațiilor; să construiască instrumente de performanță mai bune).
 • Fels, S Sidney (computere și artă, multimedia, muzică pe calculator, interacțiune om-calculator, modelare biomecanică 3D umană, sinteză de vorbire, aplicații medicale de modelare, viziune computerizată, arte și muzică interactivă).
 • Gopalakrishnan, Sathish (sisteme computerizate și software, sisteme informatice în timp real și embedded (sisteme informatice ca parte a lumii reale), sisteme cibernetice, sisteme în timp real, sisteme distribuite, managementul resurselor).
 • Ivanov, Andre (microelectronică, circuite integrate, proiectarea cipurilor computerizate, rețea inteligentă, curriculum de inginerie, sisteme informatice și software, tehnologii emergente Micro / Nano).
 • Jaeger, Nicolas A (Optică integrată, optică fibră optică, senzori optici, măsurarea optică a tensiunii și curentului în stațiile de putere, modulatori electro-optici cu viteză ultra-superioară, tehnici de măsurare cu viteză ultra-rapidă).
 • Jatskevich, Juri (Sisteme de energie și energie, rețele inteligente de energie, sisteme electronice de putere și circuite convertoare, mașini și mecanisme electrice, comenzi, tranziții electromagnetice, modelare și simulare pe calculator, simulare distribuită și paralelă).
 • Kruchten, Philippe (software, proiectare software, dezvoltare software, proiectare inginerie, antreprenoriat, management de proiect, profesie, licențiere, Arhitectura sistemelor de mari dimensiuni, sisteme software intensive).
 • Lampe, Lutz (Sisteme de comunicații, Comunicații fără fir, Comunicații mobile, Teoria comunicațiilor și a informațiilor, Smart Grid, Diagnostice grilă, UWB), Rețele fără senzori, Localizare și urmărire, RFID, Radio cognitiv, , Invatare mecanica).
 • Lemieux, Guy (procesoare vectoriale, programare paralelă, dispozitive logice programabile (PLD, FPGA), arhitectură computerizată, aritmetică calculatoare, hardware de calcul personalizat, inginerie informatică, sisteme logice și de calcul programabile, arhitecturi multiprocesor și calculatoare).
 • Leung, Cyril (Comunicații fără fir, sisteme celulare, retele mobile multi-telefon).
 • Leung, Victor C (rețele de comunicații prin satelit, rețele de comunicații fără fir și mobile, rețele de mare viteză și în bandă largă, rețele informatice, comunicații de date, telecomunicații și rețele de calculatoare, rețele wireless și mobile, arhitecturi și protocoale de rețea, tehnici de gestionare a rețelei, evaluări de performanță).
 • Lis, Mieszko (Computere și Sisteme Software).
 • Madden, John (mușchi artificiali, purtători, materiale inteligente, piele electronică).
 • Marti, Jose (Modelarea computerizată a răspunsurilor la dezastre, proiectul de simulare a interdependențelor infrastructurilor (I2Sim), energie electrică, sisteme energetice).

Această listă arată membrilor facultății cu privilegii complete de supraveghere care sunt afiliați la acest program. Nu este o listă completă a tuturor supervizorilor potențiali ca facultate de la alte programe sau membri ai facultăților fără privilegii complete de supraveghere pot solicita aprobări pentru a supraveghea studenții postuniversitare în acest program.

 • Mesbah, Ali (Sisteme de calculator și software, inginerie software).
 • Michelson, David (comunicații fără fir, model de propagare și canal, design de antenă cu profil redus, performanță a sistemului de comunicații fără fir, EMI / EMC).
 • Mirabbasi, Shahriar (Analog și circuite integrate de semnal mixt și sisteme de proiectare, proiectarea circuitelor integrate cu accent pe comunicațiile de date de mare viteză și aplicațiile de procesare a semnalului).
 • Nasiopoulos, Panos (multimedia interactive (de exemplu, iDTV, DVD), transmisie video și streaming, middleware multimedia, indexare video și recuperare, filigranare video digitală, procesare și comprimare video și audio de următoarea generație).
 • Nojeh, Alireza (nanostructuri (bazate pe nanotuburi de carbon), nanofabricare controlată, fenomene de emisie de electroni, microscopie electronică, modelare și simulare a sistemelor nanometrice).
 • Ordonez, Martin (Sisteme energetice, energie regenerabilă, energie eoliană, energie solară, sisteme de baterii, celule de combustie, vehicule electrice, rețea inteligentă).
 • Pattabiraman, Karthik (fiabilitatea software-ului, securitatea calculatorului, computerele tolerante la erori, securitatea software-ului, fiabilitatea sistemului informatic, defectele calculatoarelor, sistemele informatice critice de siguranță, defecțiunile software-ului, defectele hardware, defectele hardware).
 • Ripeanu, Matei (Sisteme distribuite, sisteme peer-to-peer, computere de înaltă performanță).
 • Rohling, Robert (imagistică medicală, sisteme de informare medicală, robotică, ultrasunete de intervenție, imagistică 3D, compoziție spațială, calibrare sistem robotică, elastografie, BioMEMS, inginerie biomedicală, imagistică medicală și sisteme informatice, robotică, imagistică cu ultrasunete în tehnologii 2D și 3D, tehnologii biomedicale ).
 • Rubin, Julia (securitate și confidențialitate în aplicațiile mobile, eficiență energetică în software-ul mobil și cloud, dezvoltarea compozițională și colaborativă a software-ului).
 • Salcudean, Septimiu (tehnologii biomedicale, interfețe haptic, teleoperație și simulatoare, robotică medicală, imagistică și interfețe, design optimizat, cancer de prostată).
 • Servati, Peyman (Sisteme de energie, emergente Micro / Nano Technologies).
 • Shekhar, Sudip (design Chip, comunicații radio, comunicații mobile, legături de date, circuite integrate, fotonitică, CMOS, wireless, electronică, Internetul obiectelor).
 • Stoeber, Boris (Sisteme microelectromecanice, MEMS, Microfluidics, Tehnologie senzorială, Microunde, Sisteme microelectromecanice (MEMS), Microfene Phenomena, Tehnologie senzorială, Microsisteme integrate pentru aplicații biomedicale și pentru controlul mediului).
 • Takahata, Kenichi (Tehnologii biomedicale, tehnologii emergente de micro / nano)
 • Tang, Shuo (Biophotonic, optica biomedicala, instrumentatie de imagistica a tesuturilor optice, tomografie cu coerenta optica, microscopie multifotonica).
 • Turner, Robin (Tehnologii biomedicale).
 • Walus, Konrad (Dispozitive și circuite nanoelectronice, automate celulare cuantice, tranzistoare cu un singur electron, simulări mecanice cuantice).
 • Wang, Zhen (Teoria și aplicațiile de procesare a semnalului, bioinformatică).
 • Wilton, Steven (circuite integrate, chipsuri computerizate flexibile, computere flexibile, inginerie informatică, sisteme informatice și software).
 • Wong, Vincent (Protocolul de proiectare, optimizare, rețele fără fir, rețea inteligentă, comunicații mașină-mașină, RFID și sisteme inteligente de transport).
 • Yedlin, Matthew (cutremure, neproliferare nucleară, arme nucleare, pedagogie în clasă, geofizică, procesare digitală a semnalelor, electroencefalografie).

Exemple de lucrări transmise

Investigarea cauzelor datoriei tehnice software la nivel arhitectural
DropBack: tăierea continuă în timpul antrenamentului profund în rețele neuronale
Transformator de înaltă performanță oscilatoare controlate de tensiune
Un receptor semiconductor complementar metal-oxid complet integrat cu fotodetector de avalanșă
Detectarea automată a translucenței carcinomului bazocelular (BCC) prin metode de învățare profundă
O arhitectură suprapusă de FPGA care să suporte timpi de compilare a software-ului în timpul depanării pe chip a proiectelor de sinteză la nivel înalt
Afișarea în timp real a computerului în programe software care utilizează suprapuneri vectoriale personalizate
Un circuit de anulare a interferențelor în bandă largă pentru aplicații radio simultane cu plată duplex
O arhitectura mixta pentru imbunatatirea controlorilor generati de HLS pe FPGA
Controler liniar cu buclă dublă pentru convertoare rezonante LLC
Combinarea compresiei cache inter și intra-linie
Îmbunătățirea înțelegerii deblocării și utilizării Android
Cartonașarea tonurilor pentru un video dinamic de înaltă gamă pentru aplicațiile de jocuri video
Urmărirea mișcării 3D în timp real pentru un robot mobil
Un codificator de canal sursă pentru comunicații pe bază de sub-bandă pentru transmisie de imagini

Opțiuni de carieră

MASC de 24 de luni. Programul de Inginerie Electrică și Calculatoare pregătește studenții pentru ocuparea forței de muncă direct după finalizarea gradului sau pentru a continua studiile într-un doctorat. program. Unii dintre absolvenții noștri recenți lucrează acum cu Google, Microsoft, Facebook, Intel, Samsung, D-wave, BC Hydro, Bell Mobility, Sierra Wireless, PMC-Sierra, TELUS, Bank of Montreal, , Drobo, Siemens Canada, Celestica, Cisco, Alpha Technologies etc. Multe dintre MASC-urile noastre. absolvenții au mers, de asemenea, să-și urmeze doctoratul. cu noi la UBC . Unii dintre absolvenții noștri au absolvit doctoratele la instituții precum Stanford, MIT, UC Berkeley și Universitatea Chineză din Hong Kong. Unii dintre absolvenții noștri au înființat, de asemenea, companii; un exemplu recent este Veridae achiziționat de Tektronix.

cerinţe

TOEFL (IBT) CERINȚĂ GENERALĂ SCORE

100

 • ibT Reading 22
 • ibT Writing 21
 • Ascultarea 22
 • ibT Speaking 21

IELTS CERINȚĂ GENERALĂ SCORE

7

 • IELTS Reading 6.0
 • IELTS Scrierea 6.0
 • IELTS Ascultarea 6.0
 • IELTS Vorbind 6.0

ANGAJAMENTUL DE SUPRAVEGHERE NECESARE PENTRU APLICARE?

Nu

CERINȚE PRIVIND GRADUL DE PREGĂTIRE

Solicitanții la MASC. Programul trebuie să aibă o diplomă de licență acreditată (de UBC ) de patru ani în domeniul electrotehnic sau al ingineriei informatice sau într-un domeniu strâns legat. Este de preferat ca MASc. solicitanții au un GPA în gama de primă clasă și prezintă o anumită aptitudine demonstrată pentru cercetare.

ALTE CERINTE

Toți candidații sunt bineveniți să prezinte un scor GRE, iar în timp ce scorurile GRE nu sunt obligatorii, elevilor străini li se recomandă insistent să le trimită. Cereți GRE să trimită raportul de examinare UBC folosind codul instituției 0965 ( UBC ).

Solicitanții care au absolvit recent (în ultimii 5 ani) o diplomă în una din următoarele țări nu trebuie să prezinte un scor de limbă: Australia, Canada, Irlanda, Noua Zeelandă, Africa de Sud, Marea Britanie, Statele Unite și țările vorbitoare de limba engleză din Indiile de Vest. Alți candidați, inclusiv canadieni, care au absolvit cea mai recentă diplomă din alte țări, trebuie să prezinte un scor TOEFL sau IELTS (scor academic, nu general). Cu excepția cazului în care ați absolvit o diplomă din una dintre țările menționate mai sus în ultimii 5 ani de candidatură, solicităm un scor oficial de limbă actuală și nu vom renunța la această cerință. Departamentul nostru nu are în vedere admiterea condiționată în cazul pregătirii limbii engleze în așteptare.

Oportunități de finanțare

În departamentul ECE, admiterea este luată în considerare separat de sprijinul financiar. Asistența financiară este disponibilă pentru unii studenți. Este de datoria elevului să se asigure că există suficiente fonduri pentru a-și desfășura programul de absolvent. Departamentul are o concentrare puternică asupra cercetării și se situează pe primul loc printre departamentele ECE din Canada în finanțarea cercetării NSERC pe profesor. Elevii ar trebui să contacteze potențialii supraveghetori pentru finanțarea asistentului de cercetare.

Ultima actualizare Decembrie 2018

Despre facultate

The Faculty of Applied Science oversees administrative procedures for the School of Architecture and Landscape Architecture, the School of Community and Regional Planning, the School of Nursing, and a ... Citeste mai mult

The Faculty of Applied Science oversees administrative procedures for the School of Architecture and Landscape Architecture, the School of Community and Regional Planning, the School of Nursing, and all engineering activities at the Vancouver campus and the School of Engineering at the Okanagan campus. Citește mai puţin