Maestru de Științe Aplicate în Inginerie Chimică și Biologică

Generalități

Programul de descriere

Chimice și chimice

Departamentul de Inginerie Chimică și Biologică a fost înființat în 1999 la UBC și reflectă nevoia crescândă de ingineri în domeniile biotehnologiei, ingineriei biomedicale și bio-resurselor. În prezent, există 24 de cadre didactice cu normă întreagă în cadrul Departamentului de Inginerie Chimică și Biologică, împreună cu un personal de sprijin de 17.

Am stabilit o reputație de clasă mondială în mai multe domenii ale științei chimiei inginerești, cum ar fi contactarea fluidelor-solide, ingineria celulozei și a hârtiei, înfundarea schimbătorului de căldură și, mai recent, biotehnologia.

Departamentul se implică activ în cercetarea aplicată, cercetarea condusă de facultate CHBE oferă soluții inovatoare și durabile pentru provocările locale și globale provocate industriei și societății.

 • Energie și combustibili: Energie curată durabilă și furnizarea și utilizarea combustibililor.
 • Resurse naturale: Gestionarea și maximizarea valorii rezervelor de pădure și de carbon fosil din Canada.
 • Mediu: atenuarea schimbărilor climatice / poluării; Apa curata si securitatea biodiversitatii.
 • Sănătate: creșterea costurilor medicale în fața îmbătrânirii populației; Rac și alte boli mortale.
 • Industrie: Presiunea din ce în ce mai mare din partea economiilor emergente.

Soluțiile pentru provocările de mai sus sunt legate în mod inextricabil de înțelegerea sistemelor complexe chimice și biologice.

Elevii cu un background în Inginerie vor primi o diplomă de Master of Applied Science, în timp ce studenții fără background de inginerie vor primi un grad de Master of Science.

Ce face programul unic?

Finanțarea cercetării pe titular de finanțare este printre cele mai mari pentru departamentele de inginerie chimică din Canada. Mai multi membri ai facultatilor au castigat recunoasterea nationala si internationala pentru contributiile lor de cercetare si multi foști studenti au devenit lideri in industrie si mediul academic din Canada si din strainatate.

Facilitățile Departamentului includ o clădire cu laboratoare de cercetări personalizate, proiectate pentru activități de cercetare de calitate de nivel mondial.

Opțiuni de carieră

Inginerii chimici au nenumărate opțiuni de carieră. Inginerii chimici găsesc locuri de muncă la nivel global în industrie, guvern, cercetare și medicină, oportunitățile sunt nesfârșite. Mulți ingineri chimici au început să devină manageri, directori de companii, antreprenori și lideri ai organizațiilor guvernamentale și non-guvernamentale.

Inginerii chimici sunt foarte ocupabili și continuă să existe o cerere tot mai mare de ingineri chimici.

Cerințe de curs

Studenții MASC sunt obligați să completeze cursul CHBE 597 (curs de pregătire a propunerilor de teză - 2 credite), CHBE 598 (Seminar- 1 credit), CHBE 599 (teza MASC - 12 credite), precum și 15 credite din alte cursuri. Cel puțin 9 dintre aceste 15 credite trebuie să fie pentru cursurile de absolvent (500 de niveluri) luate în Departamentul de Inginerie Chimică și Biologie de la UBC . Un număr maxim de 6 credite pot proveni de la cursuri de licență de 300 sau 400 de niveluri, ale căror selecție necesită aprobarea comisiei de supraveghere a elevului. Toți studenții MASC trebuie să completeze cu succes cel puțin patru din cele șapte cursuri fundamentale.

Candidații potențiali de masterat cu diplomă de licență de la alte programe de inginerie sau științifice și candidați provizorii pot fi rugați să ia cursuri de licență corespunzătoare pentru a-și îmbunătăți cunoștințele de bază, în cazul celor dintâi, sau pentru a se califica pentru situația deplină, în cazul celor din urmă. Aceste cursuri vor fi selectate de Consilierul de Licență, în consultare cu Candidatul și cu supervizorul său / ei și, în mod normal, nu vor fi creditate ca parte a programului de absolvent al studenților.

Rețineți că studenții MASC trebuie să atingă un minim de 60% în orice curs luat pentru credit pentru a fi acordat, Pass Standing. Cu toate acestea, doar 6 credite de Pass Pass pot fi luate în considerare pentru un program de masterat; pentru toate celelalte cursuri creditate în program, trebuie obținut cel puțin 68%.

Supervizori de cercetare

Această listă arată membrilor facultății cu privilegii complete de supraveghere care sunt afiliați la acest program. Nu este o listă completă a tuturor supervizorilor potențiali ca facultate de la alte programe sau membri ai facultăților fără privilegii complete de supraveghere pot solicita aprobări pentru a supraveghea studenții postuniversitare în acest program.

 • Baldwin, Susan (Ingineria Bioprocess, bioremedierea, modelarea reacțiilor biomedicale).
 • Berlinguette, Curtis (conversie și utilizare a CO2, energie curată, celule solare avansate, ferestre electrochromice, ferestre dinamice, producție de hidrogen, cataliză).
 • Bi, Xiaotao (biomasă și bioenergie, reactoare chimice multifazice, fluidizare, tehnologia particulelor, electrostatica pulberilor, analiza ciclului de viață, inginerie verde, simbioză industrială, gestionarea apei din pile de combustie).
 • Ellis, Naoko (captarea și utilizarea CO2, conversia termochimică a biomasei, sisteme multifazice).
 • Englezos, Peter (știință hidratată cu clathrate (gaz), inginerie și aplicații noi, aplicații Clathrates: depozitarea gazelor naturale
 • Feng, James Jingtao (Fluide complexe, Biofizică, Biologie matematică).
 • Frostad, John (emulsii, spume, alimente funcționale, reologie interfacială, fenomene interfacial, sănătate umană).
 • Gopaluni, Bhushan (Modelare și experimentare, identificare pentru control).
 • Gyenge, Elod Lajos (inginerie electrochimică, celule de combustie, baterii, electrozi).
 • Hatzikiriakos, Savvas (reologie de topire și suspensie de polimeri, reologie alimentară, procesarea topiturii de polimeri, superhidrofobie, știința suprafeței, expert în sporturile de iarnă, performanța de schi / skate și fricțiunea de zăpadă / gheață).
 • Haynes, Charles (purificarea proteinei, proteine recombinante, termodinamică moleculară, polimeri biocompatibili).
 • Lau, Anthony K (Ingineria mediului, reciclarea deșeurilor la resurse, compostarea, controlul mirosului, energia biohidrogenică).
 • Lim, Choon Jim (Biomasă și combustibili fosili, Spray pat, Hydrodynamics sistem gaz-particule, transfer de căldură, Producție de hidrogen).
 • Martinez, Mark (Mecanica fluidelor, Fluide complexe, Vizualizare flux).
 • Mohseni, Madjid (Tratarea apei; Ultraviolet (UV), ozon și tehnologii avansate de oxidare; Controlul poluării mediului; Bioenergia din deșeuri; Ingineria bioproceselor de mediu; Biofiltrarea;
 • Piret, James (Ingineria biomedicală, medicina regenerativă Terapiile pe bază de celule au potențialul de a oferi tratamente îmbunătățite pentru boli majore, cum ar fi cancerul și diabetul zaharat).
 • Smith, Kevin (Cataliză, biocombustibili).
 • Taghipour, Fariborz (combustibili solizi, sisteme fotosintetice artificiale, fotoreactoare UV, reactoare UV-LED, microplasme UV, modelarea reactoarelor chimice și biochimice, dinamica fluidelor computaționale (CFD)).
 • Trajano, Heather (Biorefining, Biochemicals, Recuperarea și utilizarea extractelor de biomasă, Cataliză, Hemiceluloză, Pretreatment, Kinetics).
 • Wachs, Anthony (Mecanica fluidelor, Fluxuri cu particule, Fluxuri non-Newtoniene, Transferuri de căldură și masă, Simulare numerică, Calculatoare de înaltă performanță, Modelare pe scară largă).
 • Wilkinson, David (Electrochimie, electrocataliză, surse de energie electrochimică, electroliză avansată, producție și stocare de hidrogen, tratarea apelor uzate și apei potabile, combustibili solizi, conversia dioxidului de carbon, energie curată și durabilă și apă).
 • Yadav, Vikramaditya (Biocatalysis, Bioremediation, Bioprocess engineering, Livrare de medicamente, Patogeneza bolii infecțioase

Exemple de lucrări transmise

Stabilitatea biologică pentru tratamentul de oxidare avansată în UV a apei de suprafață
Evaluarea electrochimică și modularea umectabilității la suprafață
Ciclul de viață și evaluarea tehnico-economică a biocarburanților de transport din lichefierea hidrotermală a reziduurilor forestiere din British Columbia
Atașat creșterea nitrificării utilizând mediul Ringlation
NO [sub x] și emisii de N2O din arderea în pat fluidizat circulant
Interacțiunea fierului cu fibre de celuloză
Recoltarea enzimatică a proteinei recombinante anticorpi glicozil fosfatidilinozitol din celulele de mamifere
Un studiu al catalizatorilor coloidali de hidrocracare preparați în miceli inversați
Delignificarea in-situ a pulpei de lemn cu Mn (III) CyDTA generată electrochimic
Degradarea prin oxalat de calciu în soluție apoasă
Retenția carbonatului de calciu în suspensiile de pulberi mecanice
Metagenomică funcțională și bioprocesare consolidată pentru valorificarea nămolului de celuloză și hârtie
Evaluarea performanțelor de desalinizare și a eficienței deionizării capacitive cu electrozi de cărbune activ
Modificarea materialelor catodice pe bază de MnO2 pentru bateriile alcaline reîncărcabile
Cromatografia cu afinitate particulară: dezvoltarea unei noi platforme pentru crearea rapidă și validarea mediilor de afinitate utilizând liganzii pe bază de aptamer ADN

cerinţe

TOEFL (IBT) CERINȚĂ GENERALĂ SCORE

90

 • ibT Reading 22
 • ibT Writing 21
 • Ascultarea 22
 • ibT Speaking 21

IELTS CERINȚĂ GENERALĂ SCORE

6.5

 • IELTS Reading 6.0
 • IELTS Scrierea 6.0
 • IELTS Ascultarea 6.0
 • IELTS Vorbind 6.0

Surse de finanțare

Solicitanții care sunt interesați de cercetarea în domeniul catalizării, cu accent pe programele care vizează generarea deșeurilor, compatibilitatea cu mediul, eficiența energetică și sursele alternative de energie pot lua în considerare programul SusSyn care oferă oportunități suplimentare de finanțare și dezvoltare profesională.

Ultima actualizare Decembrie 2018

Despre facultate

The Faculty of Applied Science oversees administrative procedures for the School of Architecture and Landscape Architecture, the School of Community and Regional Planning, the School of Nursing, and a ... Citeste mai mult

The Faculty of Applied Science oversees administrative procedures for the School of Architecture and Landscape Architecture, the School of Community and Regional Planning, the School of Nursing, and all engineering activities at the Vancouver campus and the School of Engineering at the Okanagan campus. Citește mai puţin