Maestru conjugat Erasmus Mundus: Silvicultură europeană

Generalități

Programul de descriere

Un program mixt acreditat Erasmus +: Erasmus Mundus, bazat pe curs, derulat de șase universități europene de renume.

MSc European Forestry (MSc EF) este un curs de înaltă clasă învățat Erasmus +: Erasmus Mundus Master Master Degree Program (EMJMD) în domeniul științelor forestiere și este unul dintre primele programe EMJMD care a fost acreditat conform abordării europene pentru asigurarea calității a programelor comune. Calitatea programului nostru este recunoscută și de Comisia Europeană, care a acordat MSc European Forestry Erasmus Mundus statutul pentru anii 2004–2014 și pentru anii 2016-2019 și 2019-2023.

Programul nostru este un program interdisciplinar de doi ani care oferă educație academică în domeniul gestionării durabile a resurselor, cu accent pe problemele actuale de bioeconomie. MSc EF oferă o nouă abordare a piețelor forestiere și de gestionare a naturii și conectează numărul tot mai mare de probleme legate de pădure cu o dimensiune europeană atât la nivel internațional cât și național. Obiectivul programului MSc EF este de a educa profesioniști care au o înțelegere completă a unei bioeconomii forestiere durabile, precum și a culturii de afaceri europene. Curriculumul este conceput special pentru a ține cont de nevoile potențialilor angajatori și, prin urmare, absolvenții noștri sunt foarte apreciați de agenții naționale și internaționale, organisme guvernamentale, ONG-uri, instituții de cercetare și întreprinderi din lemn, hârtie și celuloză.

În MSc EF, șase universități forestiere europene de prim rang colaborează intens pentru a oferi module de studiu comune, pe lângă curriculele existente. Consorțiul MSc EF este format din următoarele instituții: Universitatea din Finlanda de Est (coordonator); AgroParisTech, Franța; Universitatea din Freiburg, Germania; Universitatea din Lleida, Spania; Universitatea de Resurse Naturale și Științele Vieții Viena, Austria și Universitatea Transilvania din Brașov, România. În plus, HEI-uri asociate partenere din Brazilia, Canada și China și parteneri științifici industriali și asociați contribuie la livrarea programului.

Programul nostru salută cererile de la persoanele care dețin o diplomă de licență sau comparabilă în științe forestiere sau disciplină conexă. Faceți clic pe linkul din stânga pentru a afla cum să aplicați la MSc EF.

114636_pexels-photo-462146.jpegPixabay / Pexels

Absolvenții noștri sunt experți evaluați pe plan internațional

Programul nostru funcționează din 2001 și suntem mândri să spunem că absolvenții noștri au o carieră excepțional de impresionantă, mulți dintre ei își atribuie succesul în carieră programului nostru! Absolvenții noștri sunt într-adevăr printre cei mai căutați în domeniu de către angajatori naționali și internaționali. Majoritatea absolvenților noștri sunt în prezent angajați în întreaga lume de organizații precum:

  • Agenții de gestionare a pădurilor și naturii și organisme guvernamentale
  • Instituții de cercetare
  • Întreprinderile forestiere din industria hârtiei și celulozei și exploatarea lemnului
  • ONG-uri de mediu

"Astăzi, sunt cu spirit foarte ridicat că am optat pentru acest curs, care s-a dovedit a fi o etapă în cariera mea profesională."
-Muhammad Sohail, Pakistan-

Structura programului și gradele acordate

Anul 1

Studii obligatorii și elective Credite (ECTS) Locație
August-aprilie Modulul 1 Joensuu, Finlanda
Tendințe în silvicultura europeană 5
Abilități academice în științele pădurilor 1.5
Metodologie de cercetare în științele forestiere 3.5
Seminar virtual global 2
Septembrie-aprilie Cursuri elective 30 Joensuu, Finlanda + cursuri online
Modulul 2

Mai

Curs european de teren forestier 8

Austria, Franța, Germania, România și Spania

Iunie iulie

Perioada aplicată în instituțiile forestiere 10

Țara consorțiului preferată

Anul 2

Studii obligatorii și elective, teză de master Credite (ECTS) Locație
Semestrul de toamnă și primăvară Modulul 3 MSc EF universitate parteneră în conformitate cu studiul individuale pista Joensuu, Finlanda
Cursuri obligatorii și elective 30
Seminar de teză și seminar de teză (online) 30
Forumul forestier european și ceremonia de absolvire 0

După finalizarea programului, fiecărui student i se acordă un certificat de diplomă dublă și primește suplimente de diplomă de la două universități ale Consorțiului. Cele două universități premiante sunt Universitatea din Finlanda de Est și universitatea unde studentul efectuează al doilea an de studii.

Cerințele de admitere

  • O diplomă de licență în silvicultură sau în alte domenii conexe, cu note bune, emise de o universitate recunoscută internațional.
  • O bună comandă a limbii engleze - consultați detalii pe site-ul web al MSc EF.

Taxe

  • 4250 EUR / an pentru studenții din țările program (adică țările UE + fosta Republică Iugoslavă a Macedoniei, Islanda, Liechtenstein, Norvegia, Serbia și Turcia).
  • 8500 EUR / an pentru studenții din țările partenere (adică toate celelalte țări, cu excepția țărilor enumerate mai sus).

Burse EMJMD

  • Cei mai buni candidați vor fi disponibile burse de master mixte Erasmus Mundus (EMJMD) (de la 34500 EUR până la 48000 EUR) care acoperă taxele consorțiului și includ o contribuție la cheltuielile de călătorie și de ședere (1000 EUR / lună pentru maximum 24 de luni).

act de renunțare

Sprijinul Comisiei Europene pentru producerea acestei publicații nu constituie o aprobare a conținutului care reflectă doar opiniile autorilor și Comisia nu poate fi făcută responsabilă pentru nicio utilizare care poate fi făcută din informațiile conținute de aceasta.

Informațiile referitoare la persoane (date cu caracter personal) sunt colectate și utilizate în conformitate cu Regulamentul (CE) nr. 45/2001 al Parlamentului European și al Consiliului din 18.12.2000 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal de către instituțiile și organismele comunitare și privind libera circulație a acestor date (JO L8 din 12.1.2001, p. 1).

Ultima actualizare Aug 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Université de Lorraine is a French public university that offers to its nearly 52,000 students a full range of studies, in all fields, and in conformity to the Bologna model (bachelor/master/doctorate ... Citeste mai mult

Université de Lorraine is a French public university that offers to its nearly 52,000 students a full range of studies, in all fields, and in conformity to the Bologna model (bachelor/master/doctorate). Citește mai puţin
Nancy , Liège , Luleå , Freiberg , Metz , Marsilia , Praga 6 , Saclay , Leganés , Stuttgart , Ghent + 10 Mai mult Mai Puțin