Maestru al programului de management

Generalități

Programul de descriere

Situat în orașul antreprenorial înfloritor Shenzhen , China și imediat adiacent centrului financiar din Hong Kong, Peking University HSBC Business School (PHBS) aduce prezența istorică a Universității Peking în sudul țării și se află chiar în inima unuia dintre lumi cele mai promițătoare și dinamice zone metropolitane. Puține alte regiuni din China oferă un cadru mai potrivit pentru o instituție destinată să devină cea mai importantă școală de afaceri din această țară.

Acreditată de EFMD pentru EPAS și AACSB , PHBS a crescut rapid în reputație și ca centru de excelență internațională în domeniul educației pentru afaceri.

PHBS Master of Management este un program de doi ani și full-time, culminând într-o teză finală, care se concentrează pe un curriculum de bază în teoria economică și aplicații, și în care studenții internaționali învață alături de colegii chinezi într-un mediu de dialog cross-cultural.

Anul universitar este format din două semestre, câte două module. Fiecare modul rulează timp de nouă săptămâni. În plus, membrii facultății și-au câștigat diplomele de doctorat de la universități de top din lume și toate cursurile sunt instruite exclusiv în limba engleză.

Curriculum

Acest program oferă o pregătire specializată în management și acoperă cursuri interdisciplinare, cum ar fi teoriile de management, economie și comportament organizațional, și modul de aplicare a acestora în problemele corporatiste din lumea reală. Include gândirea matematică și logică cu gândire creativă și laterală pentru analizarea și rezolvarea problemelor. Cursurile includ managementul strategic, managementul operațiunilor, comportamentul organizațional, analiza empirică a afacerilor, managementul marketingului, cursurile generale și de afaceri din China, precum și cursurile elective.

Obiectivele programului

Scopul său este de a dezvolta în elevi solide cunoștințe teoretice în management, precum și capacitatea de a efectua cercetări în concentrații conexe. De asemenea, își propune să pregătească studenții cu experiența de vârf în managementul corporativ și abilitatea de a oferi soluții la aspecte practice de afaceri prin aplicarea teoriilor manageriale. Oferă abilități tari și moi necesare pentru a transforma elevii în lideri inovatoare de management global într-o gamă largă de sectoare și cariere.

Cerințe de diplomă, procese de aplicare și cerințe de admitere

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul nostru aici

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

For more than 100 years, Peking University has been an elite institution of learning,recognized internationally as one of China's premier centers of academic excellence. Founded in 2004, as Peking Uni ... Citeste mai mult

For more than 100 years, Peking University has been an elite institution of learning,recognized internationally as one of China's premier centers of academic excellence. Founded in 2004, as Peking University Shenzhen Graduate School of Business, we were renamed Peking University HSBC Business School (PHBS) in August of 2008. PHBS seeks not only to build on its parent institution's inspiring traditions, but also to develop its own world-class reputation. Citește mai puţin
Shenzhen , Witney + 1 Mai mult Mai Puțin