Maestru al educației internaționale chinezești (pentru studenții internaționali auto-finanțați)

Generalități

Programul de descriere

Maestrul de Educație Internațională chineză pregătește studenții pentru o carieră profesională în predarea limbii chineze de peste mări. Colegiul studenților internaționali de la Yunnan University oferă studenților o gamă largă de cunoștințe lingvistice și culturale pentru a fi utilizate pe scena internațională.

Cerințe de aplicare

  1. Elevii trebuie să aibă un caracter moral bun (fără cazier judiciar) și să fie dispuși să respecte toate legile, reglementările și regulile din RPC și Yunnan University . Elevii trebuie să respecte etica socială și obiceiurile din China.

  2. Elevii trebuie să fie în stare bună de sănătate fizică și să respecte standardele de sănătate pentru studenții internaționali.

  3. Elevii trebuie să aibă vârsta sub 40 de ani, precum și titularii unei diplome de licență.

  4. Elevii trebuie să dețină un vechi test HSK (examen de competență chineză), banda 6 sau o nouă școală HSK 5 sau o diplomă de licență în legătură cu studiile în limba chineză.

Metode de aplicare


A. Aplicarea în persoană sau prin proxy/>

Elevii pot să se adreseze personal sau prin intermediul unei terțe părți la biroul de înscriere al Colegiului Studenților Internaționali, Yunnan University .

B. Aplicarea online

Un formular de înscriere poate fi descărcat de la http://www.grs.ynu.edu.cn/zsgz/wglxs/ 14057.htm. După completarea formularului, acesta va fi trimis împreună cu copiile scanate ale documentelor necesare pentru aplicare (a se vedea mai jos) la cisynu@ynu.edu.cn.

C. Aplicarea prin poștă

Formularul de candidatură și toate documentele justificative sunt trimise prin poștă doamnei Cai Qi sau doamnei Yang Ziqin de la Colegiul studenților internaționali de la Yunnan University (pe strada Qingyun nr. 14, Kunming, cod poștal: 650091).

Documente necesare pentru aplicare

  1. Un formular de cerere pentru studenții internaționali de la Yunnan University , care poate fi descărcat de la adresa http://www.grs.ynu.edu.cn/zsgz/wglxs/14057.htm.

  2. Registrul de examinare fizică al solicitantului.

  3. Copii originale sau notariate ale înregistrărilor educaționale anterioare ale solicitantului (diplomă și transcriere).

  4. Copii certificate sau notariate ale scorului HSK al solicitantului.

  5. Studenții internaționali de obligațiuni, precum și garanția China proxy.

  6. Șase fotografii de pașaport, luate în ultimele șase luni.

* Toate formularele trebuie completate în limba chineză sau engleză. Documentația furnizată în orice altă limbă decât cea chineză sau engleza trebuie să fie însoțită de o traducere legalizată chineză sau engleză.

Admitere


Elevii calificați vor fi rugați să participe la un examen de admitere./>

Despre examenul de admitere:

Timpul: De obicei, în același timp, examenul de înregistrare a absolventului intern (pentru anumite date, consultați cardul de admitere).

Durata: Trei ore pentru fiecare subiect.

Subiecte: Limba chineză de bază; Educație internațională de bază chineză.

Locul de amplasare: La sediul central al Yunnan University .

Departamentul de absolvent al Yunnan University va oferi admitere pentru toți cei care au depus documentația necesară și au promovat examenul.

Timpul de începere pentru noi studenți


Ora de începere: septembrie în fiecare an (Pentru anumite date, vă rugăm să consultați scrisoarea de admitere)./>

Data limită de depunere a cererilor: 30 iunie.

Durata studiului: Doi ani.

Taxe


Taxa de înscriere: 600 de yuani pe persoană./>

Taxă de școlarizare: 20.000 de yuani pe persoană pentru fiecare an universitar.

Contacte


Doamna Cai Qi: caiqi1110@126.com
Dna Yang Ziqin: 86-871-5033472/>

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Yunnan University's innovative strategy to meet its goals is to emphasize talent recruitment in a highly-focused and cooperative joint development context that includes the Talent Cultivation Plan and ... Citeste mai mult

Yunnan University's innovative strategy to meet its goals is to emphasize talent recruitment in a highly-focused and cooperative joint development context that includes the Talent Cultivation Plan and the Action Plan of Yunnan University to Serve Yunnan Province. The "go-global" approach will allow the university to reach new academic heights and a stronger competitive position. Citește mai puţin