Maestru al Administrației Publice

Generalități

Programul de descriere

Navigați la intersecția sectoarelor publice, private și nonprofit. Traduceți teoria în practică și începeți să implementați o politică care sprijină comunitatea dvs.


Programul USF MPA acordă prioritate experienței practice care vă pregătește să răspundeți interesului public prin colectarea și analiza dovezilor esențiale pentru implementarea strategiilor de serviciu public.


Un program de clasă flexibilă ajută profesioniștii să-și echilibreze viața ocupată, în timp ce dimensiunile mici ale claselor promovează o atenție individuală și o construire mai strânsă a relațiilor.

Master of Administration (MPA) oferă două piese; administrația publică generală și o concentrare a administrației serviciilor medicale. Oferă profesioniștii la jumătatea carierei și aspiranților posibilitatea de a obține o educație managerială avansată aplicabilă unei game largi de organizații din sectorul public, nonprofit și industria de îngrijire a sănătății.


Programul MPA este acreditat de Rețeaua de Școli de Politici Publice, Afaceri și Administrație (NASPAA).

Despre Master of Administration Programul

Acesta este cel de-al patrulea an consecutiv de îmbunătățire a clasamentului pentru programul USF Master of Administration în calitate de MPA a sărit de la # 115 la # 108 pentru anul școlar 2019.

Ultima actualizare Oct 2018

Despre facultate

Be a leader. Build productive and compassionate organizations. Be a force for positive change in the world.

Be a leader. Build productive and compassionate organizations. Be a force for positive change in the world. Citește mai puţin
San Francisco , Barcelona , San Jose , Taipei + 3 Mai mult Mai Puțin