Maestru al Administrației Publice

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Prezentare generală

Administrația publică se află în centrul sistemelor noastre politice, iar rezultatele strategice sunt un mod-cheie prin care ne angajăm în mediul social și politic. Se caracterizează din ce în ce mai mult prin rețele deschise, deciziile descentralizate și o rețea a părților interesate din sectorul public, privat și din societatea civilă, toate încercând să influențeze direcția politicii publice. Sunt analizate domeniile-cheie ale sănătății, bunăstării, eticii, comerțului, ajutorului și gestionării dezastrelor, cu accent pe schimbările drastice și inovatoare ale serviciilor publice din Marea Britanie și pe contextul internațional mai larg. Acest curs oferă o perspectivă asupra transferului de politici între statele din comunitatea internațională și cadrele de modelare ale organizațiilor internaționale, precum și motivele istorice și culturale pentru care există diferențe semnificative în ceea ce privește traiectoriile de politici, gestionarea serviciilor publice și furnizarea de servicii.

Lungime

 • 1 an: normă întreagă
 • 2 ani: part-time

Caracteristici și Beneficii

 • Posibilitatea de a colabora cu universitățile partenere internaționale
 • Posibilitatea de a lua o plasare în cadrul unei organizații partenere de servicii publice în regiune
 • Pentru a se angaja într-un amestec de medii de învățare tradiționale și mixte
 • Oportunitatea de a dezvolta o gamă largă de abilități analitice, de prezentare și alte abilități profesionale

Perspectivele de carieră

Programul își propune să ofere abilități pentru a trece la programe de cercetare superioară și să ofere oportunități pentru dobândirea de competențe aplicabile unei serii de roluri în organizații guvernamentale, internaționale, politice, sociale și economice, organizații neguvernamentale (ONG) și managementul sectorului public.

Cerințe de intrare

În mod normal, veți avea cel puțin o diplomă de diplomă de gradul superior (sau un echivalent internațional) din clasa a doua de nivel superior într-un domeniu relevant sau o calificare academică echivalentă. Dacă aveți un background diferit, puteți fi admis dacă aveți experiență dovedită într-un domeniu relevant.

Solicitanții de peste mări vor solicita IELTS un scor global de 6,5, cu cel puțin 5,5 în orice categorie sau o calificare echivalentă acceptabilă în limba engleză.

Vă rugăm să rețineți: pentru a aplica pentru acest curs, trebuie să furnizați doar o referință.

Detaliile Cursului

Acest curs oferă o perspectivă asupra transferului de politici între statele din comunitatea internațională și a cadrelor structurale ale organizațiilor internaționale, precum și luarea în considerare a motivelor istorice și culturale pentru care există în continuare o diferență semnificativă în traiectoriile de politici, gestionarea serviciilor publice și furnizarea de servicii.

Anul 1

Veți studia următoarele unități de bază și veți avea posibilitatea de a selecta alte unități dintr-o serie de opțiuni:

 • Procesul de elaborare a politicilor și politica publică comparativă
 • Etică și standarde în viața publică
 • Metode de cercetare în științele sociale
 • Disertație

Unitățile opționale opționale

 • Politica educației
 • Administrația publică: teorie și context
 • Reforma contemporană a serviciului public din Marea Britanie
 • Planificare de urgență și dezastre
 • UE în turbulențe
 • Locuință și sănătate în Comunitate
 • Managementul politicilor publice internaționale
 • Destinație de plasare
Evaluarea ponderilor și orele de contact

10 credite echivalează cu 100 de ore de studiu, care este o combinație de prelegeri, seminarii și sesiuni practice și studiu independent. O calificare de maste cuprinde, de obicei, 180 de credite, un PGDip 120 credite, un PGCert 60 credite și un MFA 300 credite. Compoziția exactă a timpului dvs. de studiu și evaluările pentru curs vor varia în funcție de opțiunile dvs. de opțiune și de stilul de învățare, dar ar putea fi:

Studiu

 • Full-time: 50% prelegeri, seminarii sau altele similare; Plasament 0%; 50% studiu independent
 • Part-time: 50% prelegeri, seminarii sau altele similare; Plasament 0%; 50% studiu independent

Evaluare

 • Cu normă întreagă: 80% studii; 0% practic; 20% examen
 • Part-time: 80% studii de curs; 0% practic; 20% examen
Opțiuni de plasare

Opțiunea de plasare vă permite să efectuați o plasare cu o organizație parteneră cu sediul în sectorul public sau voluntar și comunitar. Folosind un cadru de învățare bazat pe anchete, veți evalua în mod critic activitatea organizației de plasament și veți dezvolta sugestii pentru îmbunătățiri posibile în colaborare cu colegii și utilizatorii serviciului. Vă vom ajuta să vă creați destinația de plasare.

Catedra de istorie, politică și filozofie

Departamentul nostru de istorie, politică și filozofie oferă programe de studiu alături de o cultură de cercetare înfloritoare, subliniind o abordare centrată pe elev în învățare.

Cu punctele forte interdisciplinare în multe domenii, departamentul se mândrește cu abordarea sa de predare condusă de cercetare și de a putea oferi studenților oportunități de a lucra cu academicieni în fruntea disciplinelor lor.

Taxe

Studenții din Marea Britanie și UE
 • Studenți din Regatul Unit și din UE: taxă integrală: 8.500 de lire sterline pe an. Taxele de școlarizare vor rămâne aceleași pentru fiecare an de curs, oferindu-vă o completare în intervalul normal (nu se vor mai repeta ani sau pauze în studiu).
 • Studenți din Marea Britanie și UE: Taxă cu fracțiune de normă: 945 lire sterline pe 20 de credite studiate pe an. Taxele de școlarizare vor rămâne aceleași pentru fiecare an al cursului dvs. cu condiția să îl completați în intervalul de timp normal (fără ani de repetare sau pauze în studiu).
Studenți non-UE și Channel Island
 • Studenți internaționali din afara granițelor UE și studenți din Insula Channel: Taxă integrală: 15.500 de lire sterline pe an. Taxele de școlarizare vor rămâne aceleași pentru fiecare an de curs, oferindu-vă o completare în intervalul normal (nu se vor mai repeta ani sau pauze în studiu).
 • Studenți non-UE internaționali și Channel Island: Taxă part-time: 1723 lire sterline pe 20 de credite studiate pe an. Taxele de școlarizare vor rămâne aceleași pentru fiecare an al cursului dvs., cu condiția să îl completați în intervalul de timp normal (fără ani de repetare sau pauze în studiu).
informatii suplimentare

O calificare de masterat cuprinde în mod obișnuit 180 de credite, un credit PGDip 120, un credit PGCert 60 și un credit MAF 300. Taxele de școlarizare vor rămâne aceleași pentru fiecare an de studiu, cu condiția ca cursul să fie finalizat în intervalul normal (fără a se mai repeta ani sau pauze în studiu).

Studenții cu frecvență redusă pot lua maximum 90 de credite în fiecare an academic.

Costuri adiționale

Costuri de specialitate

Toate cărțile necesare pentru curs sunt disponibile la bibliotecă. Universitatea are, de asemenea, laboratoare de calculatoare și un serviciu de împrumut pentru laptop. Cu toate acestea, mulți studenți aleg să cumpere unele dintre manualele de bază pentru curs și / sau un laptop. Studenții ar putea avea nevoie să-și tipărească sarcinile și alte documente. Costurile de imprimare în campus încep de la 5 pence pe pagină. Costurile estimate sunt de 300 GBP pentru un laptop, până la 100 de lire sterline în fiecare an pentru cărți și tipărire.

Costuri de plasare

În mod normal, studenții nu ar plăti costuri suplimentare pentru orice excursii pe teren sau vizite care sunt legate de unități.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Manchester Met has a proud heritage dating back to 1824. We are also one of the largest universities in the UK with over 38,000 students. We have over 3,500 international students from more than 140 c ... Citeste mai mult

Manchester Met has a proud heritage dating back to 1824. We are also one of the largest universities in the UK with over 38,000 students. We have over 3,500 international students from more than 140 countries. We are ranked amongst the world’s top 200 universities under 50 years old according to the Times Higher Education Young University Rankings 2019 which is a measure of our commitment to delivering and supporting quality research and teaching. Citește mai puţin