Maestru stilist pentru moda, mass-media și artele spectacolului

Generalități

Programul de descriere

Îmbrăcămintea este mult mai mult decât de moda, ea este expresia imaginii pe care doriți să ofere pentru a arăta un mod de a fi, de a trăi și referitoare fie la un brand de moda care vrea să se identifice cu publicul său, de a comunica valorile într-un spot publicitar sau de a reprezenta caracterul și ori de un personaj fictiv într-un film sau o piesă de teatru.

Dar imaginea nu depinde doar de designeri, este, de asemenea responsabilitatea de stilisti, designeri de costume și directori de arta specializata in proiectarea de îmbrăcăminte printr-un mesaj pentru a genera un impact vizual sau spune o poveste.

Deși în mod tradițional stilist de moda pentru editoriale de moda si Catwalk a fost limitat, contribuția sa extins acum la alte comunicări legate de publicitate mai, promovarea, vânzarea și retenție a imaginii, care acoperă direcție artă și tehnici cum ar fi vitrine și prezentarea produselor la punctul de vânzare, târguri și showroom-uri. Pe de altă parte, în calitate de costumele de ficțiune sau costum, este nevoie de un profesionist care cunoaște atât captura psihologia unui personaj ca evoluția dramatică de la un script, vă traduce cerințele de conducere într-un design atractiv și atrăgătoare pentru vizualizator, și știi de testare costume pentru actori și dansatori cu o fizionomie și nevoile specifice.

Misiunea sa este de a găsi mijloacele de a conecta un consumator de moda întreg sau din vizualizatorul de eficient, și traduce cerințele mărcii sau scrierea într-o propunere vizual atractiv.

Scopuri

Diplomă de master acest permite studenților să abordeze proiecte care hainele devine axa de a crea efecte vizuale și ar trebui să transmită imaginea unei personalități de brand sau un caracter.

La sfârșitul programului, studentul va avea instrumentele necesare pentru a configura aspectul de mass-media diferite edituri, showroom-uri, evenimente de moda, punct de vânzare (merchandising vizual) și târguri de asemenea, știu cum să utilizeze resursele pentru modă și costum crearea imaginii într-o campanie de publicitate, un film audiovizual producție sau de televiziune, o piesă de teatru sau de dans sau elemente specifice pentru circ.

Elevii învață să lucreze pe un script sau informare, reprezintă un brand, de a genera ficțiune, crearea de caractere, etc. Care este, de a folosi îmbrăcăminte ca un vehicul de comunicare și nu ca un scop în sine, subliniind importanța lucrului în echipă și interacțiunea cu alți profesioniști creative, cum ar fi fotografi, make-up artisti, scenografi si manageri de scenă. Pe scurt, vom forma stilisti si designeri de costume pentru a aduce viziunea lor de moda la un computer pe care cel mai important este generarea imaginii și performanță.

Adresat

Absolvenți și absolvenți cu experiență în moda si alte zone creative legate de curriculum academic de prestigiu și / sau de portofoliu.

Acces și de masterat

Studii universitare de acces (licență sau absolvent de studii) și procesul de selecție internă. este obținut diplomă de master proprii acordat de Universitat Abat Oliva CEU.

Curriculare Itinerar

Gradul acest maestru este rezultatul combinării curricula academică a Styling postuniversitare și Art Direction in Moda si Costum de design pentru Performing Arts, Film și TV.

Ultima actualizare Nov 2015

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

En este nuevo escenario, mucho más exigente y que plantea sus propias necesidades, el principal objetivo de Idep Barcelona es formar a los mejores profesionales en el entorno del Diseño y la comunicac ... Citeste mai mult

En este nuevo escenario, mucho más exigente y que plantea sus propias necesidades, el principal objetivo de Idep Barcelona es formar a los mejores profesionales en el entorno del Diseño y la comunicación gráfica y audiovisual, del Diseño y la imagen de moda y de la Fotografía y creación contemporánea. Una nueva generación de creativos que reúna, además de los conocimientos técnicos necesarios para utilizar con eficacia las herramientas más avanzadas, una visión contemporánea de las nuevas tendencias conceptuales. De esta manera, facilitamos su incorporación al mercado laboral en las mejores condiciones. Citește mai puţin