Masterat Nordic în NOMAZZ Jazz

Master Nordic din Jazz (NOMAZZ) este o inițiativă comună a Academiei Regale de Muzică din Aarhus, Academia Sibelius din Helsinki si Colegiul Regal de Muzică din Stockholm.

Programul duce la Master of Music Grad (aceste unități) în conformitate cu reglementările specifice fiecărei instituții. Atunci când un student este acceptat în program, el / ea va deveni un student de una dintre aceste patru instituții, care va fi / lui "instituție acasă" lui, și în cazul în care el / ea va absolvi și de cele din urmă.
9983
Structura de bază a studiilor va fi, cu toate acestea, să fie aceleași pentru toți elevii din program și este conceput și gestionat în cooperare cu toate instituțiile implicate.

Limbaj comun a programului este engleza.

Veți primi de școlarizare de la unele dintre cele mai cunoscute muzicieni de pe scena jazz nordic. Cu toate acestea, cursul nu are convenții stilistice preconcepute, și elevii de pe cursul au gusturi ample în muzică, ceea ce inseamna ca se poate concentra pe cont propriu de exprimare personală.

Cel mai important, Nomazz este destinat pentru muzicieni care au atins un nivel ridicat al capacității de performanță. Reclamantele ar fi obținut cel puțin o Bachelors în muzică.

Structura programului

Școala unde elevul este acceptată la devine "instituția de origine" și de acolo studentul va primi gradul de la finalizarea cursului. De asemenea, funcționează ca centru administrativ pentru elevul de-a lungul studiilor.

De Master cuprinde 120 de credite ECTS, echivalentul a doi ani de studiu full-time. La Academia Sibelius, lungimea programului este de 2,5 ani în valoare totală de 150 de credite ECTS, datorită legislației finlandeze.

Cursul dureaza 4 semestre (5 semestre pentru studenții Academiei Sibelius). Elevii studiază împreună, respectiv, în fiecare instituție în timpul semestre. Elevii înscriși la Academia Sibelius va reveni la Finlanda pentru a cincea semestru lor.

Elevii primesc o bursă NORDPLUS pentru studiile lor de schimb.

În cursul perioadelor de schimb, în ​​timp ce studia la "instituții gazdă" lor, elevii NOMAZZ au aceleași drepturi și responsabilități ca și elevii de gradul de această instituție.

Taxele de școlarizare

Nu există taxe de școlarizare pentru studenții din UE în orice instituțiilor. În plus, dacă se aplică la Academia Sibelius, nu există taxe de școlarizare pentru studenții din Statele Unite ale Americii.

Eligibilitate

De bază pre-condiție de admitere este finalizarea cu succes de o diplomă de licență în muzică.

În plus, este necesară o bună cunoaștere a limbii engleze și vor fi evaluate la interviu în timpul examenelor de admitere.

Vă rugăm să consultați orientările specifice de admitere ale instituției la care intenționați să-și prezinte cererea dumneavoastră. Cerințe specifice de eligibilitate poate varia în funcție de legislația națională a țărilor.

Eligibilitatea oficială este evaluată în conformitate cu documentele prezentate cu cererea dumneavoastră.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 5 mai multe cursuri de la The Royal Academy of Music - Det Jyske Musikkonservatorium »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Sept 2019
Duration
4 - 5 semestre
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Aug 2020
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date

Aug 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date