Maestru internațional în design food & bucătar
École de Condé
Informatie cheie
Locația campusului
Lyon, Franţa
Limbi Străine
Engleză, Franceză
Formatul de studiu
În campus
Durata
1 an
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
EUR 12.000 / per year
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Sep 2024
Burse de studiu
Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile
Introducere
Master International in alimente si gatiti proiectare, pe deplin predat în limba engleză, oferă un nivel ridicat de pregătire în domeniul culinar și bucătar de design.
Una dintre puținele cursurile de acest gen disponibile în Franța și Europa, Master International in Food & găti design este predat la Școala de Condé Lyon, situat în capitala gastronomiei franceze. Cursul reunește designeri, bucătari de renume, sociologi și oameni de știință într-un cadru unic, sală de clasă, care se concentrează pe producția și planificarea.
În plus față de designul de feluri de mâncare alimentare, plăci și locuri de alimentare (restaurante, magazine, etc.) pe parcursul merge în relația dintre consumator și produsul prin istoric, socio-cultural, marketing, dar, de asemenea, analiza nutrițională și științific.
Program
Master International in alimente și bucătar de design este un program de un an, urmat de experiențe de internship, ceea ce reprezintă, în total, de 60 de credite ECTS.
Acest program permite designerilor, arte culinare și studenți agribusiness pentru a investiga una dintre cele mai promițătoare din domeniul proiectării, conectarea mai multor domenii de expertiză, cum ar fi științele alimentare, estetica alimentare, sociologie alimente, etc.
ADMITERE PROCESUL
Studenții a absolvit de la burlaci de proiectare, de gătit, arte culinare, management ospitalitate și științe alimentare pot aplica la Master International in Food and Cook a Design.
Admiterea se bazează pe un interviu, precum și pe elev înregistrare academice și de revizuire a portofoliului.
Toți candidații trebuie să fi dobândit anterior, sau să fie în procesul de dobândire, 180 de credite ECTS în domenii academice de proiectare (spațiu, grafic, produs), artă culinară, management ospitalitate sau științe alimentare.
Studenții străini pot contacta École de Condé admitere internaționale birou pentru asistență suplimentară.
ACREDITARI
Acest program a fost, de asemenea, certificată ca o diplomă de master european în primul nivel (60 ECTS), de către Consiliul European de Acreditare a Învățământului Superior Școli.
Despre Școală
Întrebări
Cursuri similare
Master în Inovare Gastronomică + Licență universitară
- Atarfe, Spania
DIPLOMA de Maestru Bucătar Patiserie și Cofetarie
- Barcelona, Spania
Master în Food & Wine Business
- Amsterdam, Ţările de Jos