Maestru International Transport

Generalități

Programul de descriere

Obiectivele formării

Un maestru multidisciplinar specializat în transport, care pregătește directori la nivel înalt pentru a satisface nevoile profesioniștilor de transport în conducere, în special în Europa Centrală și de Est, oferind o specializare în transportul acestui sistemele din zona.

oportunități

Absolvenții sunt angajați în companiile de transport (companii aeriene, companii de transport maritim, transport rutier, feroviar, căile navigabile interioare), organizatorii de transport (brokeri, transportatorii, expeditorii de marfă, etc.), administratori de infrastructură, companiile de curierat, „încărcătoare“ companii, furnizori de servicii logistice, dar, de asemenea, în băncile (finanțarea de active de transport), de asigurare (de pasageri și de marfă), etc.

Partener și diplome academice

Diploma obținută la sfârșitul ciclului de formare este diploma de "Master International Economics, Traseul de transport internațional - Europa Centrală și de Est, Legea domeniului-Economie-Management", Diploma de Stat franceză acordată de Universitatea Paris 1 Pantheon Sorbona.

Durata studiilor și a detaliilor

Toate cursurile și examenele durează un an academic de la octombrie-mai.

Etapa memorie

Formarea se întinde pe un an academic (două semestre), urmat de un stagiu de cel puțin 3 luni. Stagiul este o parte integrantă a formării și o condiție de absolvire.

înregistrare

Elevii acestui curs sunt înscriși în mod regulat la Universitatea Paris 1 Panthéon Sorbonne, în timp ce se bucură de statutul de student bulgar pe durata studiilor lor.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

L’ESFAM a été la réponse prompte et adéquate de la Francophonie institutionnelle et de la République de Bulgarie aux besoins de formation des cadres de haut niveau des pays de la région de l’Europe ce ... Citeste mai mult

L’ESFAM a été la réponse prompte et adéquate de la Francophonie institutionnelle et de la République de Bulgarie aux besoins de formation des cadres de haut niveau des pays de la région de l’Europe centrale et orientale, confrontés après 1990 aux difficiles problèmes de gestion de la transition. La décision de création de l’ESFAM a été prise par le 5ème sommet des Chefs d’État et de gouvernement ayant le Français en partage (Ile Maurice, octobre 1993). Citește mai puţin