Maestru De Tehnologie Alimentară (Leuven)
KU Leuven
Informatie cheie
Locația campusului
Leuven, Belgia
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
În campus
Durata
2 years
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
Contactează şcoala
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Contactează şcoala
* Vă rugăm să consultați site-ul nostru web pentru informații recente despre taxele de școlarizare: kuleuven.be/tuitionfees
Introducere
KU Leuven Ziua porților deschise online
KU Leuven organizează o zi de deschidere online miercuri 1 decembrie 2021 pentru a informa studenții despre programele sale în limba engleză. Descoperiți cea mai inovatoare universitate din Europa și aflați mai multe despre programele noastre internaționale, admiteri, locuințe și multe altele. Pentru mai multe informații, vizitați .
Programul interuniversitar în tehnologia alimentară (IUPFOOD) este un program de masterat științific care intenționează să-și echipeze absolvenții cu cunoștințele științifice, tehnice și manageriale, abilitățile și atitudinile de care au nevoie pentru a contribui cu succes la rezolvarea problemelor legate de securitatea alimentară prin producerea de alimente sigure de înaltă calitate.
Două dimensiuni tehnologice de o importanță crucială în procesarea și conservarea alimentelor sunt obiectivele cheie și opțiunile programului:
- Inginerie post-recoltare și conservare a alimentelor, cu accent pe rolul operațiunilor post-recoltare și conservare a alimentelor în furnizarea consumatorilor finali de alimente sigure și hrănitoare, în special alimente pe bază de plante.
- Știință și tehnologie alimentară , cu accent pe transformarea (prelucrarea) materiilor prime în produse destinate consumului uman sau în ingrediente intermediare pentru utilizare ulterioară în industria alimentară.
Programul interuniversitar în tehnologia alimentară (IUPFOOD) este organizat în comun de KU Leuven și Universitatea din Gent (UGent).
Puncte tari
Programul IUPFOOD este un program interuniversitar de formare în master care se bazează pe KU Leuven și UGent în cercetare și educație în domeniul tehnologiei alimentare. Caracterul interuniversitar al programului, oferind două medii de învățare, creează o valoare adăugată clară, care este foarte apreciată de studenți și absolvenți.
Programul este orientat către studenți internaționali cu medii educaționale diverse. Structura și conținutul programului sunt foarte bine adaptate la acest context educațional divers al studenților care vin, inclusiv studenți din sud. Structura programului, criteriile de selecție utilizate și disponibilitatea cursurilor de perfecționare la începutul programului se remediază pentru diversele medii ale studenților.
Absolvenții, în special cei din sud, consideră că programul este extrem de relevant pentru dezvoltarea personală, cariera profesională și dezvoltarea țării lor de origine.
Vă rugăm să consultați site -ul nostru pentru informații recente despre acest program.
Galerie
Admitere
Curriculum
Structura
Masterul în Tehnologia Alimentară (120 ECTS) este format din patru segmente majore:
- Segmentul de educație aprofundată (60 ECTS) constând din cursuri la nivel de master în știința alimentației, inginerie și inginerie alimentară
- Segment de specializare (17-19 ECTS) constând dintr-un set de cursuri aprofundate legate de una dintre cele două opțiuni („ingineria postrecoltare și conservarea alimentelor” sau „știința și tehnologia alimentației”).
- Segment de cursuri opționale (11 - 13 ECTS) constând din cursuri pe subiecte specifice legate de alimentație.
- Segmentul tezei de master (30 ECTS) constând într-o temă de cercetare avansată în domeniul tehnologiei alimentare.
Pe parcursul programului, accentul este acordat pe șase piese de învățare: tehnologia produselor alimentare, asigurarea și siguranța calității alimentelor, ingineria proceselor și conservării alimentelor, cercetare științifică independentă, comunicare și management și integritate științifică.
În prima etapă a programului de master, veți petrece primul semestru la UGent și al doilea semestru la KU Leuven . Cursurile de a doua etapă ale specializărilor „Inginerie postrecoltare și conservare a alimentelor” și „Știința și tehnologia alimentelor” sunt predate, respectiv, la KU Leuven și, respectiv, la UGent. La ambele universități sunt oferite cursuri opționale și subiecte de cercetare a tezei.