Master
PhD
Law
Licenţă
MBA
Healthcare
Courses
Online
Listează programele tale
Masterate
Masterat în Științe
Masterat în Arte
Universități
Burse de studiu
Resurse pentru Studenți
Masterate
Masterat în Științe
Masterat în Arte
Universități
Burse de studiu
Resurse pentru Studenți
Master
PhD
Law
Licenţă
MBA
Healthcare
Courses
Online
Listează programele tale
Masterate
Masterat în Științe
Masterat în Arte
Universități
Burse de studiu
Resurse pentru Studenți
Masterate
Masterat în Științe
Masterat în Arte
Universități
Burse de studiu
Resurse pentru Studenți
Vizitează site-ul școlii
Prima pagină
›
MSc
›
Științe alimentare
›
Tehnologii alimentare
›
Maestru De Tehnologie Alimentară (Leuven)
Maestru De Tehnologie Alimentară (Leuven)
Vizitează site-ul școlii
Prima pagină
›
MSc
›
Științe alimentare
›
Tehnologii alimentare
›
Maestru De Tehnologie Alimentară (Leuven)
Generalități
$expand_more
$expand_less
Introducere
KU Leuven Ziua porților deschise online KU Leuven organizează o zi de deschidere online miercuri 1 decembrie 2021 pentru a informa studenții despre programele sale în limba engleză. Descoperiți cea mai inovatoare universitate din Europa și aflați mai multe despre programele noastre internaționale, admiteri, locuințe și multe altele. Pentru mai multe informații, vizitați . Programul interuniversitar în tehnologia alimentară (IUPFOOD) este un program de masterat științific care intenționează să-și echipeze absolvenții cu cunoștințele științifice, tehnice și manageriale, abilitățile și atitudinile de care au nevoie pentru a contribui cu succes la rezolvarea problemelor legate de securitatea alimentară prin producerea de alimente sigure de înaltă calitate. Două dimensiuni tehnologice de o importanță crucială în procesarea și conservarea alimentelor sunt obiectivele cheie și opțiunile programului: Inginerie post-recoltare și conservare a alimentelor, cu accent pe rolul operațiunilor post-recoltare și conservare a alimentelor în furnizarea consumatorilor finali de alimente sigure și hrănitoare, în special alimente pe bază de plante. Știință și tehnologie alimentară , cu accent pe transformarea (prelucrarea) materiilor prime în produse destinate consumului uman sau în ingrediente intermediare pentru utilizare ulterioară în industria alimentară. Programul interuniversitar în tehnologia alimentară (IUPFOOD) este organizat în comun de KU Leuven și Universitatea din Gent (UGent). Puncte tari Programul IUPFOOD este un program interuniversitar de formare în master care se bazează pe KU Leuven și UGent în cercetare și educație în domeniul tehnologiei alimentare. Caracterul interuniversitar al programului, oferind două medii de învățare, creează o valoare adăugată clară, care este foarte apreciată de studenți și absolvenți. Programul este orientat către studenți internaționali cu medii educaționale diverse. Structura și conținutul programului sunt foarte bine adaptate la acest context educațional divers al studenților care vin, inclusiv studenți din sud. Structura programului, criteriile de selecție utilizate și disponibilitatea cursurilor de perfecționare la începutul programului se remediază pentru diversele medii ale studenților. Absolvenții, în special cei din sud, consideră că programul este extrem de relevant pentru dezvoltarea personală, cariera profesională și dezvoltarea țării lor de origine. Vă rugăm să consultați site -ul nostru pentru informații recente despre acest program.
$expand_more
$expand_less
Galerie
$expand_more
$expand_less
Acreditări
$expand_more
$expand_less
Despre facultate
KU Leuven
KU Leuven
KU Leuven is the highest-ranked university in Belgium.
Citiți mai mult în limba română
KU Leuven is the highest-ranked university in Belgium.
Citește mai puţin
Citiți mai mult în limba română
Leuven
Vizualizează profilul școlii
Vizitează site-ul școlii