maestru de tehnologia informației avansate (Mait), program de cursuri

Generalități

Programul de descriere

Facultatea de Informatică și Tehnologia Informației (FCSIT) misiune este de a fi prima alegere instituție, recunoscut pentru dinamismul, inovatoare și programele de învățământ superior de primă clasă, obiectivele vizionare alături de cercetare excelente și servicii profesionale în expertiza conexe. FCSIT oferă o gamă largă de cursuri în domeniul informaticii și tehnologiei informației, și oferă oportunități adecvate în cercetare pentru a îndeplini cerințele din țară și absolvenții sale moderne.

INFORMATII INFRASTRUCTURA

Acoperă în profunzime la infrastructura de rețea și de design, protocoale de comunicare și o introducere la rețeaua de mare viteză. Infrastructura de rețea și modul de proiectare se concentrează asupra punerii în aplicare a unei Local Area Network (LAN), în special în clasificare adresa IP. Protocoale de comunicare se concentrează pe furnizarea de o înțelegere cuprinzătoare cu privire la protocoalele care formează mediul de comunicare.

Module de bază

Sistem suport de decizie

Oferă o privire de ansamblu asupra fundamentelor sistemului suport de decizie: modul în care oamenii iau decizii, cum funcționează sistemele, în cazul în care modelele se încadrează în imaginea de DSS, beneficii de DSS, precum și modalități de a le clasifica. Acesta acoperă problemele de dezvoltare DSS tehnice și non-tehnice. Aceasta include tehnologii hardware și software, implementare și probleme etice, tipuri majore de modele, care sunt utile pentru suport decizional, optimizare, sisteme de suport a deciziilor de grup, precum și sisteme expert. Depozitare de date și baza de date va fi, de asemenea, introduse și conținutul acestora, precum și de analiză de implementare vor fi prezentate.

Comunicații multimedia

Se referă la problemele legate de elemente multimedia, principiile de comunicare și cerințele pentru a asigura o mai bună comunicare a acestor elemente.

Probleme de comunicare vor fi acoperite în cazul în care probleme, cum ar fi noțiunea de calitate a serviciului și garanții de bună execuție pentru trafic multimedia vor fi discutate. Standarde și protocoale pentru a ajuta transferul de date multimedia vor fi discutate, de asemenea. Elevii vor fi capabili de a discuta cu privire la cererile multimedia existente în rețelele.

Object Oriented Application Development

Se concentrează pe design avansat și punerea în aplicare a software-ului de înaltă calitate, cu tehnologie orientată pe obiecte. Acesta acoperă întregul proces de construcție software-ul de la conceptualizare la implementare. Subiecte cheie acoperite în acest curs includ aplicarea UML în (OO) metodologia orientată-obiect, construirea de modele de software, prin utilizarea de instrumente de sprijin UML (de exemplu, Rational Rose), precum și aplicarea de programare OO. Aceste concepte și principii va permite elevilor să se gândească la soluții pentru probleme de calcul în mod OO, captura reutilizabile, extensibil, software-ul eficient și de întreținut, rezultând în construcția de software de înaltă calitate.

MODULE SPECIALIZARE

Modulele opționale acoperă domenii emergente, care sunt mult mai căutate de către industria. Aceste module sunt special concepute pentru a produce calificat și competent forței de muncă cunoștințe pentru a răspunde cerințelor unui mediu global.

Acestea includ: - Metode cantitative - computațională lingvistice - Advanced Software Engineering • Mobile Computing - procesare de imagine și de analiză

MODULE DE CERCETARE

  • Metodologia de cercetare - Seminar Series

Cerințe de intrare

Pentru admiterea în program, un candidat trebuie să îndeplinească următoarele criterii: - o diplomă de licență cu o CGPA minim de 2,50 ori; - Grad sau echivalent O diplomă de licență, dar cu CGPA mai puțin de 2,50, pot fi admise sub rezerva un minim de 5 ani de experiență de lucru în domeniul respectiv sau, - Alte calificări echivalente aprobate de Senat - pentru studenții internaționali, un scor IELTS de 6.0 este necesară în plus față de cerințele de intrare.

Cine trebuie să solicite

  • Absolvenții și profesional, cu un bun CS sau fundal IT. - Absolvenți și profesioniști, cu un grad bun de licență cu experiență de lucru în legătură cu CS sau IT.
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS), Malaysia's eighth university was officially incorporated on 24 December 1992. A university that is contemporary in character and forward-looking in outlook, it is ... Citeste mai mult

Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS), Malaysia's eighth university was officially incorporated on 24 December 1992. A university that is contemporary in character and forward-looking in outlook, it is committed in providing the nation with leaders, managers, scientists and technical specialists as well as thoughtful citizens who are capable of handling the complex challenges of our common future - confidently, competently, and creatively. Citește mai puţin