Maestru de statistici de învățământ la distanță

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Începând cu anul universitar 2014-2015, Master of Statistics a fost oferit treptat ca Program de învățare la distanță (DL) , alături de și în paralel cu programul on-campus.

Înscrierea pentru programul DL înseamnă că, în calitate de student, veți lua programul de la distanță, adică de la domiciliu, la locul de muncă sau practic orice loc cu acces la internet.

Programul on-and off-campus este oferit în paralel, sincronizat în măsura posibilului și cu o flexibilitate maximă. Acesta va fi posibil pentru a comuta între programele de pe-campus și off-campus.

Rezultatele de conținut și învățare în cadrul și între cursuri sunt identice.

În practică, încărcătura de studiu sa dovedit a fi prea grea pentru a combina programul cu normă întreagă (60 de credite) cu un loc de muncă. Combinarea unui program cu jumătate de normă de 30 de credite cu un loc de muncă (cu fracțiune de normă) este de așteptat să fie fezabilă.

Evaluare și Examinare

Unul dintre principiile pe care le avem în vedere la înființarea programului de Distanțe este de a menține cât mai aproape de programul On-Campus posibil, nu numai conținutul și metodele de predare, ci și modul de evaluare a studenților. Prin urmare, în acest stadiu al punerii în aplicare, examene va avea loc pentru toate elev în campus.

Cheltuielile de călătorie și de cazare vor fi finanțate integral de către student, fără nici o excepție. Unele asistențe practice de bază (în esență, contactele pensiunilor de tineret și hoteluri din cartier) sunt oferite de birourile noastre administrative.

Există, în principiu, două opțiuni. O opțiune este de a participa la toate sesiunile de examen, după fiecare semestru (ianuarie și iunie) și, dacă este necesar, în perioada de reexaminare (mijlocul lunii august - prima săptămână din septembrie). Dacă nu este posibil ai putea opta pentru posibilitatea de a lua toate examenele în perioada august-septembrie.

Această ultimă opțiune, cu toate acestea, nu este recomandată, deoarece programul examenului va fi foarte încărcat și, în plus, această opțiune nu vă permite să vă reluați examenul într-un an academic.

Elevii pot alege între o specializare în:

  • Biostatistică / ICP Biostatistică
  • bioinformatica
  • Epidemiologia și metodologia privind sănătatea publică

Cerințele de admitere

Cerințe de diplomă

Elevii trebuie să dețină cel puțin o diplomă universitară sau un certificat de diplomă sau o diplomă de studii superioare echivalente cu o diplomă de licență (180 de credite ECTS).

Admiterea poate fi administrat direct, condiționat sau indirect, după finalizarea unui program de pregătire.

  • Titularii de licență academică obținute de la o universitate belgiană, în matematică, fizică, informatică, chimie, biologie, științe ale vieții, biologie, afaceri, inginerie civilă sunt admise direct.
  • Aplicații ale titularilor de diplomă de licență în matematică, fizică, științe informatice, chimie, biologie, științe ale vieții, biologie, afaceri, inginerie civilă, medicină, sociologie, psihologie, inteligență artificială, biotehnologie cu un fundament fundamental dar suficient de puternic în matematică iar statisticile de la alte universități vor fi evaluate individual de către Comisia de examinare a programului privind dosarul academic al solicitantului.

În funcție de diploma pe care ați obținut-o anterior, este posibil să faceți un program de pregătire.

Cerințe lingvistice

Candidații care doresc să se înscrie într-un program de masterat în limba engleză trebuie să demonstreze o bună cunoaștere a limbii engleze, atât în ​​scris, cât și în vorbire. Competențele lingvistice în limba engleză trebuie să fie confirmate de un scor recent privind testul de limbă engleză ca limbă străină (TOEFL) sau sistemul internațional de testare a limbii engleze (IELTS) sau orice test recunoscut de competență.

  • un raport de scor TOEFL (pe suport de hârtie: scor 550 sau mai mult, bazat pe calculator: scor 213 sau mai mult, bazat pe internet: scor 79-80).
  • Certificat IELTS (scorul general al benzii 6.0).

Testul de limbă engleză poate fi anulat pe baza unui interviu sau în cazul în care cunoașterea limbii engleze este dovedită altfel (de exemplu, în cazul în care învățământul sau o parte din acesta a fost în limba engleză sau dacă limba engleză este o limbă națională în țara dvs. de origine).

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Hasselt University is a young, dynamic centre of expertise for teaching, research and service provision. It regards it as its social responsibility to contribute actively to a sustainable and innovati ... Citeste mai mult

Hasselt University is a young, dynamic centre of expertise for teaching, research and service provision. It regards it as its social responsibility to contribute actively to a sustainable and innovative region. It aspires to be a hub in this innovation web. Citește mai puţin
Hasselt , Diepenbeek + 1 Mai mult Mai Puțin