Maestru de profesionale de contabilitate

Generalități

3 locații disponibile

Programul de descriere

maestru de profesionale de contabilitate


Master of Professional Contabilitate este conceput pentru absolvent de o diplomă într-o disciplină, altele decât de contabilitate, care doreste sa efectueze studii de specialitate pentru a urmări o carieră în contabilitate. Absolvenții vor obține calificările necesare pentru a intra în această profesie dinamică și foarte respectată, care este în mare cerere de către industrie și de afaceri, atât în ​​Australia și la nivel mondial. Master of Professional Accounting este un prim pas spre un pașaport pentru a lucra oriunde în lume.


Acesta este un program de urmărire rapidă pentru calificarea contabilă terțiară. Programul este aprobat de Institutul Național de Contabilitate (NIA) și este acreditat atât de Institutul de Contabililor Autorizați din Australia (ICCA) cât și de CPA Australia (CPAA). Finalizarea cu succes a Master of Accounting permite absolvenților să obțină intrarea la ICAA sau programul profesional al CPAA.


Finalizarea cu succes a programului ICAA sau CPAA va face absolvenții eligibili pentru admitere în calitate de contabil autorizat (CA) sau ca un contabil certificat de practician (CPA).

Schiță curs

Pentru finalizarea cu succes a Master of Professional Contabilitate studenții trebuie să completeze următoarele 14 unități:

 • Economie pentru Manageri
 • contabilitate
 • Contabilitate financiară
 • Contabilitatea entităților corporative
 • teoria contabilă
 • Contabilitate și control managerial
 • Finanțe manageriale
 • Business Information Technology
 • Dreptul afacerilor
 • Legea companie
 • impunere
 • audit
 • Metode cantitative pentru afaceri
 • Etica în afaceri, problemele etice în viața profesională
  Etică

Mod de studiu


Elevii vor fi obligați să studieze unitățile din campus din Fremantle. Cursul necesită ca un student să completeze toate cele 14 unități. Nu există electives. Acest lucru va necesita ca studenții să studieze cu normă întreagă pentru patru semestre, în timp ce elevii cu normă redusă sunt așteptați să efectueze două unități pe semestru. Studiile part-time nu sunt disponibile studenților străini.

Cerințe de admitere


Notre Dame încurajează cererile persoanelor de toate limbile și ia în considerare performanța academică a solicitantului, precum și calitățile și realizările personale ale acestuia.


Cerințele academice sunt după cum urmează:

 • O diplomă de licență (cu o altă majoritate decât cea de contabilitate) formează o universitate recunoscută din Australia sau de peste mări, care demonstrează note satisfăcătoare.
 • Studenții internaționali vor fi obligați să furnizeze dovezi de competență în limba engleză.

Avansat permanent


Nivelul avansat va fi determinat de nivelul subiectului dacă a fost obținută o unitate echivalentă de absolvent la o altă instituție academică sau dacă o unitate similară a fost realizată ca parte a unui grad de licență. Cererile de acordare a statutului avansat trebuie prezentate separat Norte Dame și sunt evaluate individual. Îndrumările emise de ICAA și de AAPC sunt, de asemenea, luate în considerare în acordarea statutului avansat.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Universitatea Notre Dame din Australia (UNDA) este una dintre vedetele creştere de universităţi din Australia. Înfiinţat printr-un act al Parlamentului din Australia de Vest, în decembrie 1989, acesta ... Citeste mai mult

Universitatea Notre Dame din Australia (UNDA) este una dintre vedetele creştere de universităţi din Australia. Înfiinţat printr-un act al Parlamentului din Australia de Vest, în decembrie 1989, acesta are acum peste 7000 de studenţi înscrişi la cele trei campusuri în Fremantle, Sydney şi Broome. partener Universitatea fondatori ai fost la Universitatea Notre Dame din Statele Unite ale Americii (NDUS), una dintre universităţile din lume mare catolice şi de referinţă pentru UNDA. Acesta a oferit UNDA cu inspiraţie; sfat, idei şi modele; "studia în străinătate", studenţi şi facultate, precum şi prezenţa liderilor pe camerelor sale şi consiliile de conducere. &nbsp Notre Dame Australia este o universitate australian care a îmbrăţişat atât australian tradiţia universitate modernă şi stimat şi tradiţiile vechi de universităţi catolice, atât în Europa şi America de Nord. Ea a căutat să fie o universitate care este specializata in excelenţă de învăţământul pre-universitar. Obiectivul său este de educaţie şi formare a tinerilor pentru intrarea profesii majore: medicina, drept, de predare, asistenţă medicală, de contabilitate şi finanţe, fizioterapie, consiliere, ştiinţe ale sănătăţii şi preoţia. &nbsp Universitatea este de remarcat mai ales pentru rolul său de lider în disciplinele mare profesionist tradiţional de Sănătate şi Educaţie, atât de mult timp asociat cu misiunea Bisericii în Australia. Le-a asumat, de asemenea, un rol deosebit în educarea, şi servicii pentru, oamenii indigene din nordul Australiei. &nbsp Notre Dame este o dimensiune medie, universitate privată care primeşte fonduri publice într-o serie de domenii. Un număr semnificativ de studenţi au locuri în domeniile sănătăţii şi educaţiei finanţat de către Guvernul australian. Se angajează să asigure că, pe cât posibil, elevii primesc o educaţie personalizată, de înaltă calitate într-un mediu de îngrijire şi prietenos de învăţare. Aproximativ 10 la suta din corp student sale este international. &nbsp Universitatea are drept scop de a produce "industriei gata" absolventi care sunt mult mai în cererea din partea angajatorilor din Australia. &nbsp Universitatea trei campusuri, în Fremantle, Sydney şi Broome sunt izbitor de frumoase şi foarte convenabil. Acestea oferă un cadru ideal pentru o experienţă de primă clasă universitare de licenţă. Citește mai puţin
Broome , Fremantle , Sydney + 2 Mai mult Mai Puțin