maestru de profesionale de contabilitate (mpacc) program - audit şi asigurare

Generalități

3 locații disponibile

Programul de descriere

Nu a existat niciodată o nevoie mai mare de conducere şi integritate în profesia contabilă. Master of profesionale de contabilitate (MPAcc) Programul de la Universitatea din Washington lui Michael G. Foster School of Business răspunde de pregătirea profesioniştii contabili cu educaţie de calitate, etica puternic, gândirea inovatoare, şi excelente abilităţi de comunicare scrisă şi orală.

Prezentare generală a programului

Although program de trei-sfert-lung, master full-time profesionist grad oferă contabile studenţilor cu credite suplimentare necesare pentru a sta de examenul CPA în statul Washington, scopul său principal este de a pregăti studenţii pentru a avea succes în cariera lor contabile în public contabilitate, audit intern, sau industrie. Programul a fost conceput cu o largă contribuţie de la partenerii de mai multe firme mari de contabilitate publice, şi subliniază competenţele necesare pentru a reuşi în afaceri, inclusiv de gestionare a riscurilor, comunicare eficientă, abilităţi personale de vânzare, de rezolvare a problemelor, şi munca în echipă.


Programul este conceput în primul rând pentru solicitanţii cu o diplomă de licenţă în contabilitate. Programul include interacţiuni semnificative cu comunitatea de afaceri prin intermediul invitaţi, proiecte comune cu auditorii practică şi organizaţiile de afaceri, la competiţiile destinate echipelor, receptii, şi oportunităţi de internship. În timpul trimestrului de iarnă, în loc de a lua selectate in-house cursuri, elevii au posibilitatea de a interviu pentru un stagiu de iarnă cu o firma de contabilitate publică sau unul dintre clienţii săi, în cazul în care sunt acceptate de firma de contabilitate publice, experienţa lor de lucru pentru această stagiu supravegheat vor fi acordate credite academice.

Audit şi Asigurare Curriculum

A & A program constă din 10 - 12 clase şi este oferit pe parcursul trimestrului trei ani academic.

Trimestrul de toamna

 • Acctg 521 Cazurile şi probleme în calitate de informaţii şi servicii de asigurare
 • Acctg 523 Advanced Analiza financiară
 • Acctg 527 Communications în profesionale de contabilitate
 • Acctg 579 Subiecte speciale: Legea de afaceri şi etică

Trimestrul de iarna

 • Acctg 575 Internship
 • Acctg 576 Independent Propunerea de proiect de cercetare

Dacă nu internship, complet Acctg 576 şi patru aprobat clasele elective.

 • Acctg 420 Sistemelor de Management Baza de date pentru Contabili
 • Acctg 524 Impozitare individuale
 • Acctg 525 de afaceri şi impozitarea internationala
 • Acctg 562 de contabilitate pentru combinările de întreprinderi într-o piaţă globală
 • Acctg 564 de contabilitate Guvernului

Trimestrul de primăvară

 • Acctg 566 Probleme în Internaţionale de Contabilitate
 • Acctg 577 Proiect de cercetare Independent
 • Acctg 579A Communications II
 • 579B O Acctg dvanced Contabilitate Probleme & fiscale legate Implicaţii

Publicul ţintă

Elevii cu o diploma in contabilitate care doresc o carieră în calitate de auditori în profesionale de contabilitate.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The Michael G. Foster School of Business at the University of Washington, located in Seattle, ranks among the top business schools in the United States. Founded in 1917, the School has more than 46,00 ... Citeste mai mult

The Michael G. Foster School of Business at the University of Washington, located in Seattle, ranks among the top business schools in the United States. Founded in 1917, the School has more than 46,000 alumni. Each year about 2,500 students enroll in our undergraduate and graduate programs, and over 1,000 participate in Executive Education. Mission Statement We are an entrepreneurial learning community dedicated to the creation, application, and sharing of knowledge that places special emphasis on dynamic and global business environments. Citește mai puţin
Seattle , Seul , San Francisco + 2 Mai mult Mai Puțin