maestru de predare (primar)

Generalități

3 locații disponibile

Programul de descriere

De ce de studiu la Notre Dame


Universitatea Notre Dame din Australia este mândru de clase sale mici şi atmosfera comunităţii îngrijirea, precum şi angajamentul său faţă de excelenţă, de îngrijire pastorală şi justiţia socială. Universitatea este în măsură să ofere o abordare personala, unica de predare şi învăţare. În consecinţă, Notre Dame pot ajuta studenţii să dezvolte abilităţi şi încredere pentru a le permite de a reuşi în domeniul lor de ales. De asemenea, deoarece Notre Dame este un oraş universitar, studenţii au acces la toate activităţile sociale, sportive şi culturale Fremantle are de oferit, efectuarea de învăţare atât o educaţie şi o experienţă culturală.

&nbsp

&nbsp

Maestru de predare (primar)


Aceasta a fost o practica standard în formarea cadrelor didactice pentru studenţii cu grade universitare de licenţă relevante să procedeze într-o Graduate Diploma un an în Educaţie (DIP Ed), să obţină o calificare pentru a preda.


Notre Dame are un Master de doi ani de program de predare, care mai mult decât dublează cantitatea de Practică de o diploma de educaţie şi permite elevilor să adopte o abordare mai gradat pentru dezvoltarea în-şcoală de competenţă de predare. Există două posibilităţi experienţei şcolare peste doi ani de curs, în valoare totală de 20 de săptămâni de practică la clasă: mandat de doi în primul an şi pe termen trei în al doilea an.


Cursurile primare de predare la Notre Dame oferi studenţilor cu:

  • O vastă experienţă componentă şcoală în valoare de 20 de săptămâni de şcoală în-timp de peste doi ani
  • Aranjament puternică susţinere de mentorat
  • Abilitatea de a preda în toate domeniile de învăţare din cadrul Curriculum
  • Integrarea puternică de teorie şi practică
  • Cursuri care este contemporana, practic, interactive si axat pe rezolvarea problemelor
  • Professional ref citit pe practica
  • Obtinerea de cerinţele angajatorului, guvern şi de înregistrare
  • Expunerea la tehnologiile emergente de învăţare
  • De acreditare pentru a preda educaţia religioasă într-o şcoală catolică (daca se doreste)
  • Cerinţe pentru a preda într-o şcoală catolică (daca se doreste)

&nbsp

&nbsp

Mod de studiu şi de evaluare


Elevii pot întreprinde studiu, ca un part-time sau full-time student, care începe în primul sem ester (februarie) sau în al doilea semestru (iulie), în funcţie de disponibilitate unitate. Evaluarea de competenţă în fiecare unitate de performanţă constă în tutorial, un număr de sarcini sau proiecte pe parcursul semestrului si un examen final.

&nbsp

&nbsp

Oportunităţi de carieră

Absolvenţii de la Notre Dame găsi locuri de muncă în catolice, şcolile independente şi de guvern şi au o rată mare de succes ocupării forţei de muncă.

&nbsp

&nbsp

Cerinţele de admitere


Cererile trebuie să fie primite cu cel puţin o lună înainte de începerea. Cu toate acestea, există locuri limitate disponibile la cursuri universitare şi postuniversitare şi acestea vor fi ocupate pe principiul primul venit, primul servit, aplicarea atat de devreme este încurajată.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Universitatea Notre Dame din Australia (UNDA) este una dintre vedetele creştere de universităţi din Australia. Înfiinţat printr-un act al Parlamentului din Australia de Vest, în decembrie 1989, acesta ... Citeste mai mult

Universitatea Notre Dame din Australia (UNDA) este una dintre vedetele creştere de universităţi din Australia. Înfiinţat printr-un act al Parlamentului din Australia de Vest, în decembrie 1989, acesta are acum peste 7000 de studenţi înscrişi la cele trei campusuri în Fremantle, Sydney şi Broome. partener Universitatea fondatori ai fost la Universitatea Notre Dame din Statele Unite ale Americii (NDUS), una dintre universităţile din lume mare catolice şi de referinţă pentru UNDA. Acesta a oferit UNDA cu inspiraţie; sfat, idei şi modele; "studia în străinătate", studenţi şi facultate, precum şi prezenţa liderilor pe camerelor sale şi consiliile de conducere. &nbsp Notre Dame Australia este o universitate australian care a îmbrăţişat atât australian tradiţia universitate modernă şi stimat şi tradiţiile vechi de universităţi catolice, atât în Europa şi America de Nord. Ea a căutat să fie o universitate care este specializata in excelenţă de învăţământul pre-universitar. Obiectivul său este de educaţie şi formare a tinerilor pentru intrarea profesii majore: medicina, drept, de predare, asistenţă medicală, de contabilitate şi finanţe, fizioterapie, consiliere, ştiinţe ale sănătăţii şi preoţia. &nbsp Universitatea este de remarcat mai ales pentru rolul său de lider în disciplinele mare profesionist tradiţional de Sănătate şi Educaţie, atât de mult timp asociat cu misiunea Bisericii în Australia. Le-a asumat, de asemenea, un rol deosebit în educarea, şi servicii pentru, oamenii indigene din nordul Australiei. &nbsp Notre Dame este o dimensiune medie, universitate privată care primeşte fonduri publice într-o serie de domenii. Un număr semnificativ de studenţi au locuri în domeniile sănătăţii şi educaţiei finanţat de către Guvernul australian. Se angajează să asigure că, pe cât posibil, elevii primesc o educaţie personalizată, de înaltă calitate într-un mediu de îngrijire şi prietenos de învăţare. Aproximativ 10 la suta din corp student sale este international. &nbsp Universitatea are drept scop de a produce "industriei gata" absolventi care sunt mult mai în cererea din partea angajatorilor din Australia. &nbsp Universitatea trei campusuri, în Fremantle, Sydney şi Broome sunt izbitor de frumoase şi foarte convenabil. Acestea oferă un cadru ideal pentru o experienţă de primă clasă universitare de licenţă. Citește mai puţin
Broome , Fremantle , Sydney + 2 Mai mult Mai Puțin