Maestru De Marketing

University of Newcastle

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Maestru De Marketing

University of Newcastle

Master of program de marketing este cuprinzătoare, contemporan și practic. Acesta va dezvolta experiența dumneavoastră profesionale în procesele și aplicarea marketingului modern. Programul vă va oferi cu adâncimea de cunoștințe în domeniu și în același timp a construi abilitățile dumneavoastră în analizarea situațiilor, precum și dezvoltarea și gestionarea strategiei de marketing. Aceste rezultate pe care le va facilita în a face față provocărilor de angajare cu încredere și convingere.

Prin completarea Master of program de marketing, te va diferentia de alte marketing în care veți poseda o gamă largă de abilități de marketing și veți înțelege modul în care aceste abilități inter-relaționare cu alte funcții organizaționale. Aceste descoperiri vă va permite să contribuie în mare măsură la gestionarea ofertele de organizare, valoare percepută client, poziționarea strategică și un avantaj competitiv, în contexte locale și globale. Cunoștințele și aptitudinile relevante stau la baza mai multe roluri de conducere, inclusiv manageri de marketing si directori, analisti de cercetare de marketing, si de produs si brand manageri.

Ceea ce va studia


Master of program de marketing este format din opt cursuri - patru de bază și patru electives. Cursurile de bază oferă baze solide pentru gestionarea atât "piețe" (clienții de afaceri și consumatorii finali), și "comercializare" (procesele care permit dezvoltarea și gestionarea strategiei). Aceste cursuri de bază sunt:

  • Fundamentele teoriei marketingului
  • Decizie de consum de luare și comportamentul
  • De cercetare de marketing
  • Marketing Management Strategic

Cel puțin două cursuri elective trebuie să fie selectate dintre specializări de introducere pe piață, dar s-ar putea, dacă doriți, pentru a alege două electives de la orice alte cursuri oferite la Newcastle GSBS Business School. Specializările de marketing includ:

  • Servicii de Management Marketing
  • Dezvoltare de brand și marketing
  • Business to Business Management Marketing
  • Contemporan Global Marketing
  • Comunicații integrate de marketing.

Este de marketing pentru tine?


Dacă sunteți în căutarea de a avansa in cariera ta de marketing, muta într-o poziție de marketing profesionist, sau într-un progres rol de gestionare, apoi Maestru de marketing vă va servi bine. Acest program vă oferă posibilitatea de a evalua oportunitățile existente pe piață și potențiale, pentru a dezvolta strategii pentru atingerea rezultatelor organizaționale, precum și de a gestiona procesele relevante în corporative, sociale, non-profit, de afaceri mici, sau contexte din sectorul public.

În plus față de o bază de cunoștințe profundă, marketing excelente au puternice abilități în managementul proceselor, analiză, strategie și comunicare. Participarea dvs. la Master de marketing va ajuta să construiască cunoștințele și expertiza cele mai noi tehnici și tehnologii de marketing, și să vă asiste în aplicarea lor la provocările de afaceri contemporane. Programul vă oferă posibilitatea de a interacționa cu mediul academic și practicieni care au o gamă largă de experiență în industrie și cercetare. Procedând astfel, veți obține o calificare profesională de specialitate și bine văzuți.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este
Online
Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Ian. 2019
Duration
Durata
1 an
Cu normă întreagă
Price
Preţ
22,920 AUD
Locations
Australia - Newcastle, New South Wales
Data începerii: Ian. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Ian. 2019
Australia - Newcastle, New South Wales
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Price
Aceasta este taxa de școlarizare anuale pentru anul 2010.