Maestru de Management Inginerie

Generalități

Programul de descriere

Alegeți Master of Engineering Management la La Trobe

Echipați-vă cu instrumentele de care veți avea nevoie pentru a deveni un lider în industria de inginerie, gestionând proiecte în sectorul corporativ, guvernamental și non-profit.

Gradul flexibil al Universității La Trobe vă va ajuta să vă construiți competențele tehnice în domeniul electronicii, telecomunicațiilor sau ingineriei informatice și să dezvoltați abilități de gestionare a inovării în cadrul organizației dumneavoastră.

Veți studia fundamentele bunei gestiuni prin subiecte de contabilitate, finanțe și marketing și apoi veți trece la subiecte de inginerie și afaceri mai detaliate. Veți avea, de asemenea, posibilitatea de a finaliza un proiect de design independent pentru a vă oferi experiență practică și cunoștințe mai profunde.

Conduceți de o echipă de cadre didactice cu experiență în afaceri și în inginerie, acest curs vă va pregăti pentru a vă integra cunoștințele tehnice și de afaceri în industria de inginerie. La Trobe își proiectează cursurile cu mintea în carieră și partenerii cu o serie de organizații profesionale.

Oportunități de carieră

Managerii de inginerie își integrează abilitățile tehnice și de afaceri pentru a dezvolta, implementa și gestiona strategii și operațiuni de inginerie și pentru a găsi locuri de muncă în următoarele domenii:

 • comunicare
 • apărare
 • proiecta
 • electronică și microelectronică
 • de fabricație
 • medical
 • minerit
 • servicii profesionale, științifice și tehnice
 • control de calitate
 • cercetare și dezvoltare
 • industria automobilelor.

Descrierea cursului

Master of Engineering gradul de management este pentru studenții care doresc să dezvolte cunoștințe și competențe în management și conducere în inginerie și industrii conexe. Începând cu cunoștințele fundamentale de bază necesare tuturor managerilor, indiferent de context, cursul continuă să vă ofere ocazia de a dezvolta cunoștințe în domenii mai specializate atât în ​​management, cât și în inginerie.

Obiectivele principale ale cursului sunt să vă doteze cu instrumentele și abilitățile necesare pentru a dezvolta idei, a conduce și a gestiona activitățile organizaționale din industria de inginerie și pentru a vă dezvolta în continuare experiența de inginerie la nivel de curs postuniversitar.

Cerințe de admitere

Cerințe minime de intrare

O diplomă de licență australiană de patru ani în domeniul electronicii, telecomunicațiilor sau ingineriei informatice, sau o diplomă de onoare în domeniul științelor într-un domeniu corespunzător sau un echivalent internațional aprobat. Un fundal minim în logica digitală, arhitectura calculatoarelor, matematică la nivel de an al doilea și abilități de programare de bază în C sau C ++.

Învățării anterioare dezvoltate prin experiență relevantă de muncă sau de acreditare profesională, în cazul în care se consideră a fi cel puțin echivalentă cu cea obținută printr-o diplomă de licență, pot fi luate în considerare. Atunci când face o ofertă unui solicitant, Universitatea va lua în considerare o serie de factori pentru a determina dacă un solicitant a demonstrat capacitatea de a lucra la un nivel de masterat, incluzând înregistrarea academică, competența în limba engleză și / 5 ani.

Cerințe minime de înaltă calitate

Solicitanții cu studii prealabile demonstrate sub forma unei diplome de licență australieni de patru ani în domeniul ingineriei sau a unei diplome de studii științifice într-un domeniu corespunzător sau a unei calificări echivalente aprobate și care au finalizat studii de management la un nivel adecvat pot fi eligibile pentru a aplica pentru avansate pentru primul semestru al cursului. Este de asemenea necesar un fundal minim în logica digitală, arhitectura calculatoarelor, matematică la nivel de an al doilea și abilități de programare de bază în C sau C ++. În astfel de cazuri, studenții care au obținut o diplomă avansată vor completa 180 de puncte de credit în MEM, cu 60 de puncte de credit avansate pentru subiectele de management.

Solicitanții fără diplomă de licență, dar cu un minim demonstrat de cel puțin cinci ani de experiență de afaceri relevantă și înrudită pot fi eligibili pentru a aplica pentru avansate în picioare pentru cei patru subiecți din primul semestru al cursului. Atunci când face o ofertă de înaltă calitate pentru un solicitant, Universitatea poate lua în considerare o serie de factori, inclusiv competența în engleză, experiența academică și / sau experiența de angajare.

Cerințe de curs

 • Gradul necesită finalizarea a 16 subiecte în valoare de 240 de puncte de credit.
 • Durata cursului este de 1,5 ani de studiu cu normă întreagă pentru studenții înrudiți și de 2 ani pentru studenții non-congeni.
 • Cursul poate fi început în semestrul 1, semestrul 2 sau semestrul de vară.
 • Subiectele notate cu * sunt subiecte de fundație. Dacă un student dorește să înceapă cursul în semestrul de vară, aceștia trebuie să-și finalizeze cei doi ani de curs fără nici un avans avansat pentru cele patru subiecte de fundație.
 • LTU0AIM este un subiect non-credit pe care trebuie să îl finalizați la începutul primului semestru. Subiectul este conceput pentru a îmbunătăți cunoștințele și conștientizarea problemelor legate de integritatea academică.
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

La Trobe will be a University known for its excellence and innovation in relation to the big issues of our time, and for its enthusiasm to make a difference. La Trobe will be one of the top three Univ ... Citeste mai mult

La Trobe will be a University known for its excellence and innovation in relation to the big issues of our time, and for its enthusiasm to make a difference. La Trobe will be one of the top three Universities in Victoria, one of the top dozen nationally and one of the top 300 internationally. Citește mai puţin
Melbourne , Bendigo , Albury , Melbourne , Mildura , Shepparton , Sydney + 6 Mai mult Mai Puțin