Maestru de management de proiect in constructii

Generalități

4 locații disponibile

Programul de descriere

Institutul de Tehnologie din Asia promovează schimbările tehnologice și dezvoltarea durabilă în regiunea Asia-Pacific, prin învățământul superior, cercetare și informare. Înființată în Bangkok în 1959, AIT a devenit o instituție de studii postuniversitare de lider regional și este activ de lucru cu partenerii din sectorul public și privat din întreaga regiune și, cu unele dintre universitățile de top din lume.

Management de proiect in Constructii domeniul de studiu pregătește profesioniști pentru a juca un rol de lider în industria de construcții internaționale. Se modelează pe elevi să devină lideri activi în industria construcțiilor și proiectul de mare construcție. Programul pregătește studenții pentru: - Pentru a deveni manageri restante și factorii de decizie familiarizați cu tehnicile moderne de management în construcții, management de inginerie și management a infrastructurii - Pentru mai competent și capabil să gestioneze proiecte internaționale de construcții de mari dimensiuni - Pentru a putea asista Corporation a instala și de a dezvolta sistemul de management de proiect într-o companie

Principalele caracteristici ale programului

  • Un an de studii profesionale AIT master.
  • Creditele pot fi acumulate parcursul a patru ani
  • Lucrari de curs Certificat
  • Excursie International teren la site-urile de construcții mari din regiune
  • Limba de studiu: engleză.

Structura programului

AIT Programul de Master Professional este conceput pentru cei inginerii care nu pot părăsi munca lor în timp ce în urma unui program de master. Programul se desfășoară într-un an. Pentru a finaliza programul de master, participanții trebuie să completeze 11 de cursuri și o report proiect cu un total de 33 de credite.

În primele două semestre, elevii vor lua cursuri de bază și avansate selectate în consultare cu un consilier academic / teză dintre cursurile obișnuite oferite la AIT. În timpul trimestrul al treilea, elevii vor efectua studiul lor proiect. Elevii vor efectua excursii internaționale:

Prima călătorie: Studiu la AIT

A doua călătorie: vizita la site-urile de construcții mari în afara Vietnam, cum ar fi Thailanda, Singapore, Malaezia, Indonezia, China și Taiwan sau face stagiu în AIT Thailanda

A treia călătorie: pentru AIT pentru a participa la ceremonia de absolvire

Cerința engleză de intrare

AIT este un institut internațional cu limba engleză ca limbă unic de predare. Admiterea la AIT necesită o dovadă de competență în limba engleză, care poate fi îndeplinită în oricare dintre următoarele cerințe: - IELTS (5,0) - TOEFL (Cartea pe bază de: 500; Computer - baza: 173, sau pe Internet - pe bază de: 61) - AITEIT. Solicitanții pot aplica pentru English Test oferit de AIT la AIT-VN. Engleză Taxa de testare: 25 USD.

Cerințe de intrare

Pentru a fi eligibile pentru admiterea la programul de AIT comandantului Professional, un solicitant trebuie să: - Stai o diplomă de licență (în mod normal, de la un program de patru ani), sau echivalentul acesteia, într-un câmp adecvat de studiu.

  • Ai gradele universitare de licență în mod semnificativ peste medie.
  • Au buna cunoastere a limbii engleze - cel puțin trei ani de experiență de lucru

Aplicație Taxa de depunere: 20 USD. Această taxă se plătește AIT când solicitanții prezintă documentelor de aplicare.

Programul de predare

Programul se desfășoară în afara orelor de lucru (sfârșit de săptămână și seara)

Facultate

Facultati sunt de Inginerie Construcții și infrastructură de management (CEIM), programul - AIT. CEIM este extrem de experiență în educație de management de proiect, de la programe de formare scurte de a stăpâni programe, programe de doctorat și programe post-doctorale. Până în prezent, există mai mult de 800 de masterat și medici au absolvit în programul de management de proiect si mai mult de 500 de cursanți din programe scurte de training primit certificate oferite de CEIM. CEIM au, de asemenea, parteneriatul puternic cu organizațiile de construcții și zone industriale guvernului în furnizarea de servicii de consultanță și cercetări profesionale pentru a spori calitatea proiectelor de construcții.

Taxe de școlarizare

Școlarizare și taxele pot fi plătite ca 3 rate și la începutul fiecărui semestru. Școlarizare totală și comisioane: 13,625 USD (USD375 / credit).

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Established in 1959, AIT is a leading international, intergovernmental institute of higher learning in Asia. AIT works with both public and private sectors throughout the region and some of the top un ... Citeste mai mult

Established in 1959, AIT is a leading international, intergovernmental institute of higher learning in Asia. AIT works with both public and private sectors throughout the region and some of the top universities Citește mai puţin
Hanoi , Yangon , Bangkok , Orașul Ho Chi Minh + 3 Mai mult Mai Puțin