Maestru de leadership si dezvoltare organizationala

Generalități

Programul de descriere

Maestru de conducere și Dezvoltare Organizațională

ADMITERE: pe documente;

CERINȚE: solicitanții cu dobandite diplomă de licență în psihologie sau programe umanitare similare; studii medii, recunoscute în UE; rating mediu de diploma - Bună; document pentru competență în limba engleză.

DURATA: 1,5 ani universitari (3 semestre).

DIPLOMA: Master în Conducere și Dezvoltare organizationala

Programul Leadership Development și organizationala este destinat pentru a dezvolta lideri de mediu contemporan organizație dinamică și competitivă.

Acest grad pregătește pentru o carieră remarcabilă ca un manager, consultant, trainer si coach executiv. Programul Dezvoltarea Organizației Leadership și acoperă trei baze teoretice se suprapun: stiinta de comportament aplicate, modele de leadership si dezvoltare organizationala si teoria sistemelor de organizare.

Accentul este pe auto-dezvoltare și studierea competențelor de conducere pentru a deveni un lider de succes organizatoric. Cursurile combina cunoștințe și experiență practică și să ofere competențele necesare pentru a conduce în mod eficient de persoane într-un mediu de lucru în continuă schimbare și în stabilirea eco-cultural.

Curriculum-ul de conducere și programul de dezvoltare organizațională se concentrează pe latura umană a organizației și în special privind formarea profesională în comportament organizațional, dezvoltarea leadership și dezvoltarea personală. O varietate de modele de management și instrumente sunt folosite pentru a dezvolta o experiență teoretică și practică ca: strategie de organizare si design structurii organizatorice; stiluri de conducere și dezvoltarea leadership; inteligenta emotionala, comunicare eficientă și dezvoltarea echipei; competența interculturală și managementul strategic a resurselor umane.

Obținerea unui Master în Conducere și Dezvoltare Organizațională este un pas important atât în ​​avansarea dezvoltării profesionale și a sporirii șanselor de succes în carieră și satisfacție. Absolvenții sunt capabili să se stabilească în calitate de lideri și manageri seniori într-o varietate de organizații în afaceri, non-profit sau din sectorul public. De asemenea, ei sunt capabili de a servi ca practicieni de dezvoltare organizare, consultanți, agenți de schimbare și antrenori.

Notă: Taxele sunt € 1000 pe semestru pentru studenții din UE și de € 2000 pe semestru pentru studenții din afara UE. Toți elevii excelent studiu libere de orice sarcini.

Informațiile student împrumut pot fi găsite pe această pagină: http://epu.bg/index.php/en/application/students-loans

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The European Polytechnical University is a multinational centre of interaction between contemporary tuition, scientific research activities and innovations, and academic and business co-operation.

The European Polytechnical University is a multinational centre of interaction between contemporary tuition, scientific research activities and innovations, and academic and business co-operation. Citește mai puţin