Maestru De Inginerie

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Maestru de Inginerie

Acest grad de cercetare-concentrat este conceput pentru absolvenții care doresc să facă cercetări suplimentare și de a dezvolta o solutie inovatoare pentru o întrebare de inginerie. Excelență în abilități avansate de inginerie de proiectare, cercetare și dezvoltare sunt caracteristici esențiale ale gradului.

Waikato_MasterEng

Ca un Maestru de Inginerie (ME), absolvent va avea posibilitatea de a căuta locuri de muncă, fie ca un inginer profesionist, sau să înceapă o carieră în cercetare.

ME durează în mod normal de 12 luni pentru a finaliza cu normă întreagă. Aceasta se bazeaza pe studiu anterior la nivel de licență, cum ar fi de patru ani BE (Hons) sau BSC (Tech). Gradul necesită 120 de puncte, care pot fi realizate fie din 30 de puncte în lucrări predate și o disertație 90 de puncte (proiect de cercetare), sau o teză de 120 de puncte. În cazul în care vă înscrieți într-un ME realizată prin: Facultatea de Stiinta si Ingineria puteți major în inginerie, iar subiectul tezei poate proveni din gama noastră largă de domenii de studiu, cum ar fi inginerie biologica, inginerie chimica, inginerie civilă, inginerie mecanică, ingineria materialelor, ingineria mediului si inginerie electronica.

Proiecte de inginerie software sunt realizate prin Departamentul de Informatică în Facultatea de Calculatoare și Științe matematice. Facultatea de Stiinta si Ingineria promovează relații de colaborare între știință, inginerie, industrie și management. Facultatea a dezvoltat un foarte puternic cercetare de bază pentru a sprijini obiectivele sale de a vă furniza cunoștințe aprofundate, abilități analitice, idei inovatoare și tehnici pentru a traduce științei în tehnologie în lumea reală.

Vei avea posibilitatea de a efectua cercetări cu personalul care sunt lideri în domeniul lor și vor avea utilizarea instalațiilor de laborator de clasă mondială. Elevii au trecut pe lângă mine a lucrat la proiecte cum ar fi "Robot de șarpe" pentru salvare în caz de dezastre Și un Controlat de creier electro-mecanice mână protetice.

Facilități

Universitatea din Waikato Scoala de laboratoare specializate de inginerie include complexul Large Lab Scale, care oferă o suită de ateliere și laboratoare dedicate predării de inginerie și de cercetare. Printre acestea se numără imprimarea 3D, un atelier mecanic și laboratoare de calculator cu un software de proiectare de inginerie.

Facilitățile de calcul de la Universitatea din Waikato sunt printre cele mai bune din Noua Zeelandă, care variază de la telefoane și tablete pentru dezvoltarea de aplicații mobile la calculatoare de cluster pentru procesare paralelă masivă. studenții de inginerie software vor avea acces 24 de ore prin laboratoare de calculatoare echipate cu toate cele mai recente software-ul computerului.

Construi o cariera de succes

În funcție de tema tezei studiate, absolvenții acestui grad pot găsi locuri de muncă în departamentul de cercetare și dezvoltare într-o serie de industrii de inginerie, inclusiv companii energetice, agenții de mediu, departamente guvernamentale, industrii biomedicale / farmaceutice, companii de cercetare private, universități, produse alimentare și lactate industrii, produse electronice, agricultură, silvicultură și multe altele. ME poate fi, de asemenea, o piatră de hotar pentru studii de doctorat.

Oportunități de carieră

 • inginer aeronautic
 • inginer auto
 • Biotechnologist
 • Inginer asistata de calculator
 • Tehnica Geologul
 • Hrană și băutură tehnolog
 • Tehnician de laborator
 • Inginer mecanic
 • Stiinte Medicale Tehnician
 • Procurorul brevet
 • Inginer farmaceutic
 • Asigurare a Calității Ofițer
 • Asistent de cercetare
 • Fizică teoretică de cercetare

Experiența practică

Multe teze ME sunt în colaborare cu industria. Facultatea de Inginerie are colaborari excelente din industrie, cu companii, cum ar fi Fonterra, Gallagher Group, Oji cu fibre Solutions, Tetra Pak și ArborGen Australasia. Aceste relații puternice generează numeroase proiecte de cercetare pentru studenți de inginerie, așa că va fi capabil să lucreze pe probleme reale cu clienti reali.

Admitere și înscriere

Admiterea necesită o calificare relevantă la nivel de studii universitare sau echivalent. După ce ați aplicat pentru a studia cu noi sunteți bineveniți să vorbească cu unul dintre cadre universitare seniori, care va ajuta să vă consilia cu privire la studiile bazate pe obiectivele și experiența anterioară. Acest lucru va asigura că aveți tot sprijinul și sfaturile de care aveți nevoie pentru a reuși în studiile. În cazul în care vă înscrieți prin Facultatea de Stiinta si Ingineria, vă rugăm să consultați pagina noastră Manualul de absolvent pentru detalii cu privire la personalul relevant. Vă rugăm să consultați reglementările relevante în cadrul Universitatea din Waikato Calendar pentru detalii oficiale privind cerințele de admitere și de gradul, subiectele disponibile, onoruri de eligibilitate și mai mult.

În cazul în care nu dețin calificările corespunzătoare necesare pentru intrarea directă, puteți fi eligibil pentru a aplica pentru o cale printr-un certificat postuniversitare sau Diploma. Contactati Facultatea pentru consiliere cu privire la posibilitățile.

Ultima actualizare Apr. 2017

Despre facultate

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing qu ... Citeste mai mult

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing quality research that aims to solve the worlds greatest issues has led to the University being among the 100 universities for research impact. Citește mai puţin
Hamilton , Tauranga + 1 Mai mult Mai Puțin