Maestru de Inginerie (mine) - sisteme, rețele și securitate

Generalități

Programul de descriere

Obiectivele programului

Acest program are ca scop furnizarea unui fundal solide în proiectarea și managementul ingineriei sistemice și a arhitecturii rețelei de companii. SNS specializare învață pe elevi despre sisteme (De la proiectare la administrare), rețele (Existente și nouă generație), Securitate (Funcționale și tehnice) și organizare (Guvernare, sisteme de management ...). Bazându-se pe cunoștințele lor de întreprinderi și mecanisme de control fundamentale, Inginerii SNS sunt pregătite pentru a lucra ca șef ofițerii de securitate a informațiilor (CISO) și știu cum să ia măsuri eficiente de securitate cibernetică. Datorită capacității lor de a să înțeleagă riscurile și guvernanța unei afaceri, precum și identificarea domeniilor de îmbunătățire legate de tehnologii de infrastructură și servicii noi asociate, studenții sunt bine pregătiți pentru a detecta și analiza atacurilor cibernetice.

Mărturie

Apoorv Chitray - India - Sisteme, Rețele și Securitate

Profesori au fost exemplară și de ajutor și fuziunea dintre cursuri de afaceri și tehnologice au oferit o bază solidă pentru perspectivele mele industriale cu accent de cercetare care mă face să câștige ritmul în lumea afacerilor. Cursuri, cum ar fi Rețeaua de securitate, testare de penetrare și PKI ma îngrijit punct de vedere tehnic, pe de o parte și cursuri cum ar fi managementul de proiect, scris de afaceri și Cross Border Managementul ma făcut să învețe despre mediul corporatist.

Cerințele de admitere

Maestrul nostru de program de absolvent Engineering este deschis candidaților care dețin o diplomă de licență de 4 ani (sau echivalent) în Informatică, Inginerie Informatică, Inginerie Electrică sau domenii conexe. Elevii cu un fundal puternic în inginerie și un grad în afaceri sunt, de asemenea, încurajate să aplice pentru programul Information Systems Management.

Candidații trebuie să aibă, de asemenea, capabilități analitice și de rezolvare a problemelor puternice. Candidații trebuie să prezinte următoarele documente traduse în limba engleză sau franceză, în format digital, pentru a aplica.

  • Curriculum vitae
  • Matricolele oficiale universitare
  • copie certificată a certificatului de studii de licență
  • copie certificată a certificatului High School
  • 2 scrisori de recomandare
  • Copie a pașaportului
  • TOEFL, TOEIC, IELTS sau Cambridge ESOLBULATS rezultate record

Procesul de admitere este complet automatizat, iar cererea trebuie depusă on-line pe pagina noastră de "Aplică on-line". Aplicația se va suferi trei faze:

  1. Validarea candidaturii
  2. Conducție a unui interviu de la distanță
  3. anunţul de admitere

Statutul de cererea dumneavoastră va fi comunicată prin e-mail în timpul fiecărei faze a procedurii.

Ultima actualizare Mai 2017

Despre facultate

Born in 1984, EPITA (from the French Ecole pour l'Informatique et les Techniques Avancées : School of Computer Science & Advanced Techniques) has been steadily gaining a reputation of excellence a ... Citeste mai mult

Born in 1984, EPITA (from the French Ecole pour l'Informatique et les Techniques Avancées : School of Computer Science & Advanced Techniques) has been steadily gaining a reputation of excellence among multinational companies, which often recruit our students before the end of their studies. At EPITA, computing and information technologies are considered fundamental subjects and are always placed in the context of students' future managerial role and within the perspective of their position of responsibility. Scientific studies complement this training to broaden and complete the scientific culture vital to the future engineer. Citește mai puţin