Maestru de inginerie și management logistic

Generalități

Programul de descriere

Obiectiv cultivare: Cultiva elevii să fie adaptate la nevoia de progresul științific și de dezvoltare socială, de a stăpâni fundație teoretice solide și cunoștințe sistematice de specialitate, să cunoască direcția de nivelul de cercetare și dezvoltare Inginerie Logistică și Management și frontierele acest domeniu la acasă și în străinătate, pentru a fi capabil de a face cercetare științifică și întreprindere de muncă tehnic independent specializat, pentru a folosi limba chineză pricepere, pentru a fi fizic și psihic sănătos.

Feluri Principale: Logistică moderne și Supply Chain Management, metode de optimizare în Operations Research, Economia Transporturilor și Geografie, Metodologia de cercetare în domeniul maritim și Port Economie, Port și Transport Logistică Sistem de optimizare, managementul riscului, managementul Port și politica, gestionarea și implementarea Enterprise Information Systems, Transport Economie și management, Introducere în Operațiuni și Supply Chain Management, etc.

Calificare aplicare:

  1. Solicitanții trebuie să fie cetățeni străini în stare bună de sănătate. 2. Solicitanții trebuie să fie sub 40 de ani, au un pașaport valabil și o diplomă de licență.

Documente necesare pentru aplicare:

  1. Cultivarea Cerința:

Cerința Curriculum:

Cursurile sunt compuse în principal din cursuri obligatorii (cursuri de educație generală obligatorie și cursuri cerința de bază obligatorii), cursuri opționale și hârtie academice. Totalul creditelor ar trebui să fie nu mai puțin de 30.

Cerința de hârtie:

Teza de masterat este format din raport deschidere, inspecțiile intermediare și apărare teză. Cererea și procedurile de apărare tezei trebuie să respecte Regulamentul de punere în aplicare a conferi master sau doctorat la Universitatea Maritimă Dalian și prevederile cererii și Organizația tezei Apărării al Universității Maritime Dalian. O disertație calificat trebuie să fie logic, concis și coerent, cu concepție clară, analiza riguroasa, deducere teoretic corectă, date fiabile, beneficiile economice și sociale, precum și valoarea academică. În plus, ar trebui sa ofere perspective noi in depusă de studiu și arată că autorul este capabil de a face cercetare științifică și întreprindere specializată în mod independent de lucru tehnic.

Ultima actualizare Iunie 2015

Despre facultate

Dalian Maritime University (DMU) is located in southwestern Dalian, which is a famous coastal city in northeastern China. The University covers an area of one million square meters with almost half a ... Citeste mai mult

Dalian Maritime University (DMU) is located in southwestern Dalian, which is a famous coastal city in northeastern China. The University covers an area of one million square meters with almost half a million square meters occupied by buildings. DMU is one of the largest and best maritime universities and is the only key maritime institution under the Ministry of Communications, People’s Republic of China. Citește mai puţin