Maestru de glomas muzicale globale

Generalități

4 locații disponibile

Programul de descriere

Master of Global Muzică GLOMAS

Master of Global Muzică (GLOMAS) este un nou, inovativ și de specialitate program de grad absolvent oferite în colaborare între instituțiile de învățământ superior în trei națiuni nordice. Elevii vor fi în primul rând afiliată unuia dintre cele trei Glomus fondatori instituțiile partenere în Danemarca, Suedia, Finlanda sau, dar va participa, de asemenea, la cursuri comune ținute la fiecare instituție, pentru care cheltuielile de deplasare și cazare vor fi acoperite în mod normal.
9568
În majoritatea cazurilor, programul de masterat va dura doi ani pentru a finaliza. În plus față de cursuri, toți studenții vor efectua, de asemenea, teren pe o cultură muzicală străină sau minoritare. Elevii vor fi oferite oportunități de teren prin intermediul instituțiilor partenere în emisfera sudică, în special Africa și Orientul Mijlociu.

Programul pune accentul pe dezvoltarea de competențe "bimusical" performanță, în general, în cel puțin două tradiții din diferite părți ale lumii, precum și studii de subiecte relevante pentru cariera unui muzician profesionist, inclusiv domenii precum leadership muzical și abilități de instruire, proiectul management și cercetare aplicată. Programul conduce la un grad de Master of Music (aceste unități).

Limbajul comun al programului este engleza.

Programul Descriere

Master of Music Global (GLOMAS) este un program de studiu comun oferit în colaborare între academiile de muzică de învățământ superior în trei națiuni: Royal Academy of Music (Aarhus, Danemarca), Universitatea din Lund, Malmö Academia de Muzică (Malmo, Suedia), și Sibelius Academia (Helsinki, Finlanda). Programul conduce la o diplomă de master în conformitate cu reglementările fiecărei instituții și legislația națională.

GLOMAS este un program extrem de inovatoare, interdisciplinare, care este receptiv la noile nevoi generate de globalizare în domeniul muzicii. Programul pune accentul pe dezvoltarea de competențe "bimusical" performanță (de obicei în termen de cel puțin două tradiții din diferite părți ale lumii), precum si studii de subiecte relevante pentru cariera unui muzician profesionist, inclusiv domenii precum leadership muzical și abilități de instruire, management de proiect, și cercetare aplicată.

Programul de doi ani (120 ECTS / 150 ECTS în Finlanda), este flexibil pentru a se adapta diverselor specializări elev în instituțiile lor de origine, prin cursuri elective și un proiect final bazat pe interese personale. În același timp, aceasta este unită cu un curriculum de bază de studii necesare oferite în comun printr-o combinație de față-în-față și cursuri on-line. Elevii vor fi de așteptat ocazional să călătorească în celelalte instituții membre pentru cursuri comune, și va face studii de munca de teren (de obicei în cursul anului 2 de gradul lor) în locații fie din afara regiunii nordice sau în rândul comunităților etnice minoritare din țările nordice. La intrarea în acest program, elevii vor alătura o rețea online dezvoltat pentru programul pentru a facilita comunicarea între cele trei instituții membre, precum și cu studenții avansați și facultate "în domeniu", care fac deja proiecte de cercetare sau muzica in afara națiuni nordice sau în rândul comunităților etnice minoritare din regiunea nordică.

Absolvenții din acest program de masterat vor demonstra: (1) un nivel ridicat de musicianship cuprinzătoare, care transcende granițele culturale, (2) cunoașterea atât genuri tradiționale și contemporane de muzica hibride, în și în afara Europei, (3) capacitatea de a conduce în mod eficient ansambluri de muzică, de a comunica și învăța muzică într-o diversitate de setări formale și informale, și (4) capacitatea de a dezvolta cu succes, documente și de a gestiona proiecte muzicale interculturale.

Programul GLOMAS încearcă să joace un rol de transformare la nivel de atât studenților, cât individuale și societate nordic, prin lărgirea și consolidarea musicianship atât înțelegerea interculturală și învățarea pe tot parcursul vieții muzică, în interiorul și în afara școlilor.

Grad

Titlul de studii în limba engleză: Master of Music Global, GLOMAS (titlul va varia oarecum în funcție de legislația națională)

Cerințele de admitere și criteriile de selecție

  1. Cerințe de admitere specifice: O diplomă de licență în muzică sau echivalent.
  2. Metoda de selecție: Pe baza unei cereri scrise (inclusiv materiale audio-vizuale), un număr limitat de solicitanți sunt alese pentru a trece la etapa de auditie si interviu.
  3. Audition și interviu
Ultima actualizare Aug 2015

Despre facultate

The programmes have been given the highest status, both nationally and internationally. This means that they measure up to the best comparable courses on offer abroad. We train students for careers as ... Citeste mai mult

The programmes have been given the highest status, both nationally and internationally. This means that they measure up to the best comparable courses on offer abroad. We train students for careers as professional musicians, and, depending on the course taken, students graduate either as solo performers or as music teachers. Citește mai puţin
Aarhus , Helsinki , Stockholm , Malmö + 3 Mai mult Mai Puțin