(Orientare de cercetare: dreptul maritim / dreptului internațional)

Obiectiv cultivare: Cultiva elevilor să aibă fundament teoretic solid și cunoștințe de specialitate de Drept Științe, să cunoască direcția nivel de cercetare și dezvoltare de drept Știință și frontierele acest domeniu acasă și în străinătate, să stăpânească anumite cunoștințe de discipline conexe, pentru a fi capabili să folosească teoriile și normele de drept pentru a rezolva problemele cu practica judiciară, pentru a putea face rezultatele cercetării creative, pentru a citi literatura de Drept din limba engleză fără dificultăți, pentru a avea capacitatea de a scrie bine, efectuarea schimbului academic internațional, și de a face comunicarea orală pricepere.

Feluri Principale:

Orientarea-Maritime cercetare Legea: Legea maritim din China, transportul de mărfuri prin Legea Sea, Carta Partidului, drept maritim, Marine Legea Asigurărilor, Litigii și Arbitraj Maritim, Drept Compensarea prejudiciilor cauzate de poluarea marină, etc.

Orientarea-International Research Juridic: Drept Comercial International, drept internațional privat, International litigii comerciale și arbitraj, Drept Investment International, International Financial Law, Drept Tehnologie comerț internațional, etc.

Calificare aplicare:

  1. Candidații trebuie să fie cetățeni străini în stare bună de sănătate.
  2. Candidații trebuie să fie sub 40 de ani, au un pașaport valabil și o diplomă de licență. Documente necesare pentru aplicarea: 1. Formular cerere pentru studenții internaționali pentru a studia la Dalian Maritime University 2. Fotocopie a pagina de informații cu caracter personal ale pașaportului (fotocopie unei vize chinez valabilă trebuie să depună, dacă un solicitant este în China la cerere) 3. Certificat notarial de diplomă de licență sau de înscriere certificat de studii diplomă de licență (aplicabil pentru absolvenții din acest an, care nu au primit certificatul de studii) 4. Notarial toate transcrieri universitare oficiale 5. Două scrisori de recomandare de la profesori sau conferențiari universitari 6. Plan de studiu, inclusiv informații cu caracter personal, nivelul de educație, experiență de muncă, precum și propunerea de cercetare academică (nu mai mult de 2500 de cuvinte în limba engleză) 7. Recunoscute la nivel internațional certificat de competență în limba engleză (TOEFL / IELTS / TOEIC sau alte certificate) Solicitanții fără certificat de mai sus ar trebui să treacă testul nivel engleză organizate de DMU, ​​astfel încât să fie admise pentru a participa programe universitare de master în limba engleză mediu.

Cultivarea Cerința:

Cerința Curriculum:

Cursurile sunt compuse în principal din cursuri obligatorii (cursuri de educație generală obligatorie și cursuri cerința de bază obligatorii), cursuri opționale și hârtie academice. Totalul creditelor ar trebui să fie nu mai puțin de 24.

Cerința de hârtie:

Teza de masterat este format din raport deschidere, inspecțiile intermediare și apărare teză. Cererea și procedurile de apărare tezei trebuie să respecte Regulamentul de punere în aplicare a conferi master sau doctorat la Universitatea Maritimă Dalian și prevederile cererii și Organizația tezei Apărării al Universității Maritime Dalian. O disertație calificat trebuie să fie logic, concis și coerent, cu concepție clară, analiza riguroasa, deducere teoretic corectă, date fiabile, beneficiile economice și sociale, precum și valoarea academică. În plus, ar trebui sa ofere perspective noi in depusă de studiu și arată că autorul este capabil de a face cercetare științifică și întreprindere specializată în mod independent de lucru tehnic.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la Dalian Maritime University »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2020
Duration
2 - 4 anii
La zi
Price
28,000 CNY
pe an. Taxa de cerere: 600 RMB.
După locații
După dată
Start Date
Sept 2020
Termen limită de aplicare

Sept 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date