Maestru De Dezvoltare A Resurselor Umane

Universitas Airlangga

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Maestru De Dezvoltare A Resurselor Umane

Universitas Airlangga

Obiectiv: Acest program de studiu își propune să răspundă provocării rolurilor tot mai mare de resurse umane în era competitivă actuală. Prin urmare, dezvoltarea resurselor umane pentru îmbunătățirea performanței ambelor organizații private și publice este esențială.

Descrierea cursului : Programul este format din 39 de credit, care se împarte în trei semestre. Studenții trebuie să poată să proiecteze o cercetare finală la sfârșitul programului. În plus, programul a selectat gama de cursuri, inclusiv din care, Filozofia științei sociale, Managementul dezvoltării resurselor umane, dezvoltarea personalității, Teoria resurselor umane, dezvoltarea competențelor, a sistemului de formare, propuneri de cercetare, teza de cercetare.

Programul în sine, în plus, oferă trei domenii specifice, și anume: zona Guvernului, Industries și zona de afaceri și de familie și societate.

rezultat:programul său de studiu se va produce absolvenți care sunt capabili să aplice principiile dezvoltării resurselor umane, atât în ​​organizație și comunitate. Absolvent va fi, de asemenea, în măsură să analizeze aspectele individuale, organizaționale și comunitare pentru îmbunătățirea performanțelor. Mai mult, ei vor fi capabili să dezvolte modele de aplicare a resurselor umane.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare September 28, 2017
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Iulie 2018
Duration
Durata
3 semestre
Cu normă întreagă
Locations
Indonezia - Surabaya
Data începerii: Iulie 2018
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Iulie 2018
Indonezia - Surabaya
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala