Maestru De Dezvoltare A Resurselor Umane

Universitas Airlangga

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Maestru De Dezvoltare A Resurselor Umane

Universitas Airlangga

Obiectiv: Acest program de studiu își propune să răspundă provocării rolurilor tot mai mare de resurse umane în era competitivă actuală. Prin urmare, dezvoltarea resurselor umane pentru îmbunătățirea performanței ambelor organizații private și publice este esențială.

Descrierea cursului : Programul este format din 39 de credit, care se împarte în trei semestre. Studenții trebuie să poată să proiecteze o cercetare finală la sfârșitul programului. În plus, programul a selectat gama de cursuri, inclusiv din care, Filozofia științei sociale, Managementul dezvoltării resurselor umane, dezvoltarea personalității, Teoria resurselor umane, dezvoltarea competențelor, a sistemului de formare, propuneri de cercetare, teza de cercetare.

Programul în sine, în plus, oferă trei domenii specifice, și anume: zona Guvernului, Industries și zona de afaceri și de familie și societate.

rezultat:programul său de studiu se va produce absolvenți care sunt capabili să aplice principiile dezvoltării resurselor umane, atât în ​​organizație și comunitate. Absolvent va fi, de asemenea, în măsură să analizeze aspectele individuale, organizaționale și comunitare pentru îmbunătățirea performanțelor. Mai mult, ei vor fi capabili să dezvolte modele de aplicare a resurselor umane.

Doctorii Syamsul Maa'rif, M.PSDM (comisar și director al PT Gama Group)

În comparație cu licență, a studiat PSDM la Universitatea Airlangga au fost cei mai buni ani din timpul meu de studiu. Probabil pentru că am fost stabilite financiar, așa că am putea sa axat pe studiul meu și a terminat-l în timp cu cele mai bune rezultate. Atmosfera de bună pentru învățare, prietenie coleg, capabil și lectori de comunicare ma făcut să mă simt ca acasă și a simțit excitat pentru studiu. Supervizate de către șeful calificat și în cunoștință Programului PSDM, a făcut cunoștințele științifice sunt transferabile și ușor de înțeles.

Subiectii au fost potrivite cu trecutul meu și munca mea curentă în compania cu cea mai mare parte se bazează pe resurse umane. Mi-a dat acces la transferul de cunoștințe am dobândit în practică, care dau beneficii pentru compania mea. Rezultatul este responsabilizarea resurselor umane în compania mea a fost dezvoltată voință și în conformitate cu obiectivele companiei si au nevoie. Cursul PSDM este un care poate fi multidisciplinare învățate prin orice fundal sau domeniu de activitate. Pentru cele mai bune din cunoștințele mele cursului PSDM in Universitatea Airlangga este pionier și cel mai bun din Indonezia. Sunt mândru să fiu unul dintre absolvenți absolvent.

Saputra Wijaya, doctorii, MSi

Dupa ce au încheiat studiul meu la PSDM, Universitatea Airlangga, am câștiga o mulțime de cunoștințe care sunt utile pentru orașul meu natal în Kalimantan Central. Ca "o nouă" știință, desigur, PSDM poate furniza o îndrumare clară în managementul organizațional în cazul în care lucrez în prezent. Cursul ar putea, de asemenea, da-mi o soluție în devilment Comunității dayak în orașul meu natal. Lectorii PSDM sunt expertiza în ceea ce privește știința și cercetarea. Seminarele efectuate de alți cercetători, ne ajuta un student să înțeleagă teoriile cu ușurință. Susținute de infrastructuri și facilități adecvate, inclusiv săli de curs confortabile, creează o atmosferă confortabilă pentru studiu.

Universitățile partenere

  • Universitatea Leiden Belanda
  • Universitatea de Ultrech Belanda
  • Islamice de cercetare și de formare Istitute-Islamic Development Bank (IRTI-IDB)
  • Aachen University Jerman
  • Kasetsart Universitatea Tailanda
Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Iulie 2018
Duration
Durata
3 semestre
Cu normă întreagă
Locations
Indonezia - Surabaya, East Java
Data începerii : Iulie 2018
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Iulie 2018
Indonezia - Surabaya, East Java
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala