Maestru de cor muzică ritmică efectuarea (ka-rk)

Generalități

4 locații disponibile

Programul de descriere

Maestru de Muzică ritmică Corul Direcția (KA-RK)

La Academia, elevii de masterat să urmeze un program de universitate de 2 ani într-un mediu de studiu artistic și bazate pe cercetare. Studenții de master, comparativ cu elevii de licență dezvolte cunoștințele, aptitudinile și competențele care le fac în măsură să inițieze și să execute proiecte de muzică și formare educațională independent. Educație master permite elevilor să îndeplinească roluri extrem de profesioniști la piața forței de muncă. În plus, programul de gradul acest maestru a lui oferă o bază pentru continuarea studiilor la programul de studiu solistei.

vox

Conținut

Maestru de muzică, ritmic Corul Direcția (KA-RK). Candidatul poate utiliza următorul titlu: Cand. Musicae / Master of Music.
Structura curs are un accent constant pe Direcției ritmică Corul și artistică Corul Metode subiecte. Principalul domeniu obiectul cursului gradul include, de asemenea Teoria și metoda de Muzicologie pe primul semestru. În plus, o serie de subiecte orientate spre calificare, cum ar fi formarea urechi, pian, și cântând sunt predate. Toate acestea contribuie la calificările generale care un director de cor trebuie posede. Unele dintre subiectele sunt încheiate după al doilea și al treilea semestre, astfel încât studentul poate el însuși scufundați mai deplin la subiectul principal a patra semestru.

Studii Antreprenoriale Subiectul este încheiat după al 3-lea semestru și oferă studenților cu instrumente relevante pentru administrarea / calitățile sale artistice prin exemplu de auto-management și abilități antreprenoriale.

Cursul grad Direcția ritmică Corul se încheie cu un proiect definit masterand, care se bazează pe interesele și nevoile studenților și constituie, de asemenea, specializarea lor în domeniu.

Credite pentru cursul de gradul

120 de puncte ECTS sunt acordate pentru cursul gradul KA-RK, echivalentul a 2 ani de lucru pentru studenți full-time.

Cerințele de admitere

Cerințele de admitere pentru cursul de studii KA-RK este un grad BMus la o academie de muzică sau o universitate sau calificări echivalente de credit. În plus, solicitanții trebuie să treacă un test de admitere.

Obiectivul cursului gradul

Pentru a dezvolta calificări personale și profesionale ale studenților ca efectuarea directori cor la nivel pedagogic și artistic în domeniul muzicii vocale ritmice.

Structura cursului

Cursul grad cuprinde trei domenii:

  • Zona de studiu principal: 81 ECTS față de gradul.
  • Proiectul Master: 30 ECTS față de gradul.
  • Studii Antreprenoriale: 9 ECTS față de gradul.

Cursul grad este organizat ca un studiu full-time.

Ultima actualizare Aug 2015

Despre facultate

The programmes have been given the highest status, both nationally and internationally. This means that they measure up to the best comparable courses on offer abroad. We train students for careers as ... Citeste mai mult

The programmes have been given the highest status, both nationally and internationally. This means that they measure up to the best comparable courses on offer abroad. We train students for careers as professional musicians, and, depending on the course taken, students graduate either as solo performers or as music teachers. Citește mai puţin
Aarhus , Helsinki , Stockholm , Malmö + 3 Mai mult Mai Puțin