maestru de consiliere

Generalități

3 locații disponibile

Programul de descriere

Acest Maestru de Consiliere este un program cu normă întreagă care urmează să fie finalizată în doi ani şi este oferit de cursuri, componenta practică şi disertaţie. Acesta este un program de masterat, care se bazează pe modelul de om de ştiinţă / medic şi are o componentă practică semnificativă în ea.

&nbsp

&nbsp

PLASAMENT, SUPRAVEGHERE ŞI STUDII DE CAZ


Destinaţiile de plasare vor fi organizate de consiliere coordonator şi va avea loc în afara campusului. Un total de nu mai puţin de 50 de ore de practică de consiliere şi nu mai puţin de 30 de ore de supraveghere va fi o cerinţă curs. Strânsă comunicare va avea loc între plasament şi cursul de co-coordonator. Două studii de caz va fi prezentat ca o cerinţă curs (un semestru pentru fiecare) bazate pe consilierea clientului pe destinaţie de plasare.

&nbsp

&nbsp

TEZEI


Având în vedere natura practicant al programului, se consideră oportun ca disertaţie trebuie să se ocupe cu unele zone de practică de consiliere.


Lucrarea trebuie să fie o ancheta iniţială într-un subiect aprobat şi ar trebui să contribuie la corpul de cunoştinţe generale de consiliere.


Propunerile de disertaţie trebuie să fie discutate cu coordonatorul de curs înainte de sfârşitul primului semestru de studiu.


Raportul trebuie să fie de cel puţin 13.000 de cuvinte în lungime cu excepţia referinţe şi bibliografie şi nu mai mult de 15.000 de cuvinte.


De cercetare trebuie să fie o bază solidă şi de a folosi fie metode cantitative orqualitative.

&nbsp

&nbsp

Structura cursului


Premisă
Psihologia dezvoltării sau echivalent


Semestrul 1
Teoriile & Abordări la consiliere
Consiliere Abilitati de Revizie
Experiential Group / Abilitati de facilitare
Metode de cercetare
Narativă Terapie Atelier

&nbsp

XT-decor: subliniat; "> Semestrul 2
Abilitati de facilitare a Grupului Experientiala
Cuplurile de consiliere şi Familii
Subiect de cercetare & Seminar de Prezentare
Problemele de etică în viaţa profesională
Consiliere Trauma (Workshop)
Terapie psihosexuală (Workshop)


Semestrele 3 şi 4
De plasament / supraveghere / Studii de caz *
Disertatie *
* Anul lung

&nbsp

&nbsp

REZULTATE


La sfârşitul studenţii masterat vor:


• Au construit pe cunostintele deja acumulate.
• Să fie capabil să lucreze în termen de o varietate de setări şi cu un
varietate de clienti.
• Identificarea şi să discute legături între teorie, practică şi
personal de conştientizare.
• Identificarea, discuta şi contrast conceptele de bază şi
probleme în diverse modele teoretice.
• Recunoaşterea şi răspunde în mod adecvat auto
prejudiciu / comportament suicidar.
• să aibă o cunoaştere a metodelor de cercetare.
• au demonstrat o abilitate de a efectua independent
de cercetare.
• Fii competente in lucrul cu cupluri, familii şi în
un grup.
• Posedă o experienţă de cel puţin 50 de consiliere oră
practică şi 10 ore de supraveghere.

&nbsp

&nbsp

&nbsp

CERERE DE ÎNSCRIERE


Cererile trebuie să fie primite cu cel puţin o lună înainte de
începerii. Cu toate acestea, există locuri limitate disponibile în
cursuri postuniversitare şi acestea vor fi ocupate pe principiul primul venit primul servit-, cererea atat de devreme este încurajată.

Ultima actualizare Sept 2011

Despre facultate

Universitatea Notre Dame din Australia (UNDA) este una dintre vedetele creştere de universităţi din Australia. Înfiinţat printr-un act al Parlamentului din Australia de Vest, în decembrie 1989, acesta ... Citeste mai mult

Universitatea Notre Dame din Australia (UNDA) este una dintre vedetele creştere de universităţi din Australia. Înfiinţat printr-un act al Parlamentului din Australia de Vest, în decembrie 1989, acesta are acum peste 7000 de studenţi înscrişi la cele trei campusuri în Fremantle, Sydney şi Broome. partener Universitatea fondatori ai fost la Universitatea Notre Dame din Statele Unite ale Americii (NDUS), una dintre universităţile din lume mare catolice şi de referinţă pentru UNDA. Acesta a oferit UNDA cu inspiraţie; sfat, idei şi modele; "studia în străinătate", studenţi şi facultate, precum şi prezenţa liderilor pe camerelor sale şi consiliile de conducere. &nbsp Notre Dame Australia este o universitate australian care a îmbrăţişat atât australian tradiţia universitate modernă şi stimat şi tradiţiile vechi de universităţi catolice, atât în Europa şi America de Nord. Ea a căutat să fie o universitate care este specializata in excelenţă de învăţământul pre-universitar. Obiectivul său este de educaţie şi formare a tinerilor pentru intrarea profesii majore: medicina, drept, de predare, asistenţă medicală, de contabilitate şi finanţe, fizioterapie, consiliere, ştiinţe ale sănătăţii şi preoţia. &nbsp Universitatea este de remarcat mai ales pentru rolul său de lider în disciplinele mare profesionist tradiţional de Sănătate şi Educaţie, atât de mult timp asociat cu misiunea Bisericii în Australia. Le-a asumat, de asemenea, un rol deosebit în educarea, şi servicii pentru, oamenii indigene din nordul Australiei. &nbsp Notre Dame este o dimensiune medie, universitate privată care primeşte fonduri publice într-o serie de domenii. Un număr semnificativ de studenţi au locuri în domeniile sănătăţii şi educaţiei finanţat de către Guvernul australian. Se angajează să asigure că, pe cât posibil, elevii primesc o educaţie personalizată, de înaltă calitate într-un mediu de îngrijire şi prietenos de învăţare. Aproximativ 10 la suta din corp student sale este international. &nbsp Universitatea are drept scop de a produce "industriei gata" absolventi care sunt mult mai în cererea din partea angajatorilor din Australia. &nbsp Universitatea trei campusuri, în Fremantle, Sydney şi Broome sunt izbitor de frumoase şi foarte convenabil. Acestea oferă un cadru ideal pentru o experienţă de primă clasă universitare de licenţă. Citește mai puţin
Broome , Fremantle , Sydney + 2 Mai mult Mai Puțin