Citește Descrierea Oficială

Graduate School de Teologie și Ministerul caută să inspire și a dota studenții pentru lucrare pastorală, leadership, burse, și de servicii. Elevii dintr-o gamă largă de confesiuni și tradiții sunt invitați într-o comunitate de oameni de știință și educatori pasionați care sunt angajate în viața bisericii, cu experiență în misiune și de servicii, precum și realizat în cercetare și publicare.

Cerințele de admitere

O diplomă de bacalaureat de la o universitate recunoscută sau colegiu cu o AAP minim de 3,0 ("B").

Residency Cerința

30 de ore de credit

Cerințe Curriculum

 • Un minim de 60 de ore de credit
 • Cerințe-30 de ore de credit de bază în următoarele domenii
 • Ore de 12 de credit (minim 3 CH din Vechiul Testament și 3 ore de credit de Noul Testament) - Bible
 • Teologie și Istorie a creștinismului - 12 de ore de credit (minim 3 ore de credit în fiecare zonă)
 • Teologie practică - 3 ore de credit
 • Metodologie - 3 ore de credit
 • Electives în conformitate cu cerințele pentru a ajunge la un total de 60 de ore de credit

Opțiunea tezei de doctorat: Elevii pot propune scrie o teză echivalent cu 6 ore de credit. Creditelor obținute prin intermediul tezei va reduce cerința elective. A se vedea nota 4 de mai jos.

Note

 1. Elevii trebuie să mențină o AAP minim de 3.0 ("B") să rămână în program și pentru a absolvi.

 2. Cursurile oferite de facultate sau CMU de instructori de vizitare la CMU, fie în campus sau on-line, va conta spre Cerința de reședință. Cursuri luate de CMU / MBBS elevi din MBBSC pentru a îndeplini cerințele MB programelor lor vor conta, de asemenea, spre Cerința de reședință, până la un maxim de nouă ore de credit.

 3. În mod normal, studenții care doresc să scrie o teză în domeniul studiilor biblice trebuie să demonstreze un nivel adecvat de competență în limba biblică pertinente, indiferent dacă ebraică sau greacă.

 4. Un student care dorește să scrie o teză trebuie să prezinte o propunere până la 30 aprilie, cu un an înainte de studentul se așteaptă pentru a absolvi. Acceptarea propunerii va depinde de următoarele criterii: (i) puterea de a propunerii, (ii) performanța academică generală a elevului, și (iii) disponibilitatea unui membru al facultății pentru a servi ca consilier teza. Informații cu privire la procedurile de scris teza pot fi obținute de directorul de studii superioare.

 5. Zonele în care cursurile vor fi oferite și teze pot fi scrise includ anabaptistă și Studii Menonite, teologia biblică, cult creștin, creștinism și cultură, creștinism și Arte, Etică, Istoria creștinismului, Noul Testament, Vechiul Testament, Teologie Pace, filosofice Teologie , Teologie practică, Spiritualitate, Teologie și sistematic.

  • LANG-5200 elementare biblică ebraică I
  • LANG-5210 Elementary biblică ebraică II
  • LANG-5230 elementare biblică greacă I<
  • LANG-5240 Elementary biblică greacă II
 6. Elevii pot dura până la 6 ore de credit de educație domeniu. Acest lucru poate fi luată la CMU, sau prin intermediul altei organizații cu o scrisoare de permisiune. Programe afara CMU vor fi evaluate pe baza naturii de instruire, experiență minister, și supravegherea.

Taxe de școlarizare

 • CAD 13000 / an
 • CAD 15000 / an (Studenții internaționali)
Program predat în:
Engleză
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
Price
- CAD 13000 / an
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date