Maestru de aplicații informatice

Generalități

7 locații disponibile

Programul de descriere

Programul este conceput pentru a instrui pe elevi să devină profesioniști în software. Cursul are ca scop dezvoltarea cunoștințelor și abilităților în toate domeniile de aplicații informatice. Acest curs își propune să răspundă nevoii tot mai mari de programatori adecvate pentru a prezenta scenariul TIC.

Caracteristicile de bază

  • Curriculum-ul este bine echilibrat, cu expunerea la aspectele teoretice și practice ale practicii de inginerie.
  • Studenții sunt predate printr-o combinație de cursuri, tutoriale și clase de laborator.
  • Inginerii sunt chemați să Exersarea dea prelegeri pe o gamă largă de subiecte, în toate etapele cursului.
  • Vizitele sunt aranjate în mod regulat pentru diverse industrii în beneficiul studenților.
  • Pe lângă furnizarea de până la zi abilitățile tehnice de către personal bine calificat, mediu prietenos și de susținere este prevăzut pentru studenți.

Obiectivul cursului

  • Pentru a conferi fundamentele paradigmei de programare și tehnici de nitty curajos implicate în construirea de aplicații și de întreținere.
  • Pentru a dota studenții cu cel mai recent software la comandă și tehnologii adoptate în proiectarea aplicațiilor, dezvoltare și testare.

Eligibilitate

  • Candidații cu următoarele calificări sunt admise direct la al 2-lea an (al treilea semestru) al programului MCA șase semestru:
  • Orice știință de licență sau de gradul științei aplicate cu o durată de trei ani, în aplicații de calculator sau de calculatoare sau tehnologia informației sau în alte domenii legate de calculator.
  • Diploma De Absolvent Mesaj în Computer Application, după terminarea programului de studii 3 ani

Oportunități de carieră

Cei pasionați de tehnologie profesioniștii de software absolvenți ai acestui curs ar fi cu siguranță plasat ca designer de aplicație, dezvoltator, tester si inginer software / tehnocrat în top companii emblematice notch post-absolvenți sunt în măsură să contribuie rapid la bunăstarea activelor corporative IT și informaționale. Există întotdeauna o cerere mare pentru absolvenții de aplicație pentru calculator poștale din India pe tot globul.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Hindustan College of Engineering, started in the year 1985, was conferred the "University Status" by University Grants Commission (UGC), Government of India, Under Section 3 of UGC Act 1956 from the a ... Citeste mai mult

Hindustan College of Engineering, started in the year 1985, was conferred the "University Status" by University Grants Commission (UGC), Government of India, Under Section 3 of UGC Act 1956 from the academic year 2008-09 and under the name HITS (Hindustan Institute of Technology and Science). Citește mai puţin
Chennai , Chennai , Delhi , Coimbatore , Muscat , Colombo , Kochi + 6 Mai mult Mai Puțin