maestru de administrare a sănătăţii

Generalități

Programul de descriere

Master of Health Administration program este conceput în principal pentru intrarea şi la nivel de servicii de sănătate care au nevoie de manageri de mijlocul de afaceri consolidată şi competenţelor manageriale în vederea realizării obiectivelor carierei lor. Deşi programul este destinat în primul rând pentru cei care au lucrat în setările de servicii de sănătate de aproximativ trei ani, acorduri individuale pot fi dezvoltate pentru persoanele cu mandat mai scurt, precum şi cele care nu s-au bucurat de muncă anterioare în sectorul sănătăţii.

Acest curs de studiu se concentrează pe aplicaţiile practice atât din domeniul de afaceri şi servicii de sănătate de cunoştinţe. Accentul este pus pe dezvoltarea abilitatilor de leadership, care sunt necesare pentru a prospera în care se schimbă rapid şi, adesea, extrem de complexe de nivel enterprise de servicii de sănătate din secolul 21, atât în ​​Statele Unite şi pe plan internaţional.

Conţinutul MAI, trase dintr-o gamă largă de interese disciplinare, vizează în mod specific pentru mediu de servicii de sănătate, cu toate dimensiunile sale multiple operaţionale şi politice. consideraţii manageriale, financiare, juridice şi etice sunt fundamentale pentru cele mai multe cursuri în curriculum.
Master of Health Administration program menţine de înaltă calitate academică, pune accentul pe aplicatii practice, şi oferă opţiuni flexibile şi convenabile de studiu, atât în ​​stabilirea clasă tradiţională şi pe Internet. Absolvenţii vor avea cunoştinţele şi calificările necesare pentru avansarea profesională semnificativă într-o gamă largă de setări legate de sănătate.

Ultima actualizare Mart 2011

Despre facultate

Pfeiffer Universitatea a deschis porţile pentru prima dată în 1885, ca o şcoală de misiune infiintata pentru a oferi o educaţie a studenţilor care au puţine oportunităţi pentru educaţia formală. Multe ... Citeste mai mult

Pfeiffer Universitatea a deschis porţile pentru prima dată în 1885, ca o şcoală de misiune infiintata pentru a oferi o educaţie a studenţilor care au puţine oportunităţi pentru educaţia formală. Multe s-au schimbat pe parcursul anilor, dar Pfeiffer continuă să sublinieze "înainte de serviciu de sine", principiile pe care am fost construit. Adevărat la istoria noastră, Pfeiffer a facut o accesibilitate mai mare din priorităţile sale şi lucrează cu elevii la adresa limitări financiare. Peste 90 la sută din studenţii Pfeiffer a primi o anumită formă de asistenţă financiară. Accentul Pfeiffer continuă să fie lider slujitor. Cele trei domenii prin care Universitatea urmăreşte să ofere dezvoltarea personală şi cunoştinţe academice pentru studenţii noştri sunt creştini de servicii, de servicii sau angajate de învăţare, de dezvoltare şi co-curriculare. Programul Pfeiffer Bonner Liderii, prin care elevii primesc burse de învăţământ pe bază de ore în folosul comunităţii, este cel mai mare din ţară. Studentii nostri participa într-o varietate de proiecte în folosul comunităţii pe tot parcursul anului, inclusiv tutoring şi mentoring în şcoli zona, constructii case Habitat pentru Umanitate, voluntariatului, la casele de îngrijire medicală zonă, şi furnizarea de servicii la orice număr de agenţiile locale non-profit. Mulţi dintre studenţii noştri participă, de asemenea, în cădere alternative şi călătorii de primăvară misiune pauza, care în acest an a luat pe elevi să-uragan a lovit Florida şi o excursie viitoare la Cuba. Un nou stat-a facilitate ştiinţă de laborator-the-art, o sală nouă reşedinţă şi o parte complet transformat de sud a campusului au continuat pentru a consolida un campus deja student-friendly. Scopul Pfeiffer este de a educa pentru cetăţenie. Dacă sunteţi un student care este în căutarea pentru o educaţie care va va ajuta sa dezvolte personal, precum şi academic, Pfeiffer este locul ideal pentru tine. Citește mai puţin