Maestru de Administrație Publică

Generalități

Programul de descriere

Maestru de Administrație Publică

Missouri stat program de absolvent administrația publică este acreditat de către Asociația Națională a Școlilor de Afaceri Publice și Administrație printr-un proces de acreditare național riguros. Îndeplinirea criteriilor NASPAA înseamnă vei primi resursele necesare pentru a atinge obiectivele care contează pentru tine.

Tinerilor absolventi de facultati din cadrul programului administrației publice sunt persoane care provin din medii academice și profesionale diverse, dintre care multi lucrează full-time și se practică administratori publici profesioniști și organizații non-profit.

Program de absolvent administrația publică Missouri State este acreditat de către Asociația Națională a Școlilor de Afaceri Publice și Administrație printr-un proces de acreditare național riguros. Îndeplinirea criteriilor NASPAA înseamnă vei primi resursele necesare pentru a atinge obiectivele care contează pentru tine.

Public Affairs. Angajament Civic. Politici Publice.

Ca un absolvent de administrație publică program de master Missouri stat, va fi capabil să:

  • Politici de forma care beneficiază publicul
  • Să dezvolte idei și strategii noi pentru a face cu problemele societății
  • Utilizați instrumentele esențiale pentru succesul în sectorul public
  • Spori cariera ta

Accent practic

Un accent pe aplicații practice, în combinație cu Universitatea misiunea treburile publice, înseamnă că experiența dumneavoastră în programul de absolvent administrația publică vă pregătește pentru un rol ca un etic, cultural competente și angajat lider în sectorul public. Puteți urmări, fie o diplomă de Master of Administrație Publică sau un Certificat în Management Public.

Facultate Diverse

O facultate diversă, cu realizări în procesul de predare, burse de studiu si in folosul comunitatii este însoțită de un program care vă oferă posibilitatea să se specializeze în domeniile:

  • Siguranța publică
  • Gestionarea administrației locale
  • Politici publice

Cariera de succes

Maestru de Administrație Publică sau certificatul în Management Public vă va pregăti pentru o carieră în serviciul public și va asigura dezvoltare profesională pentru cei care conduc agențiile publice și organizații non-profit. Veti dezvolta o perspectivă teoretică și analitice în problemele de guvernare într-o societate democratică, în interacțiunea dintre politică și servicii publice, precum și în relațiile dintre oficialii aleși și birocrație.

Maestru accelerat de

Studenții Missouri State care urmăresc o diplomă de licență în științe politice pot fi eligibile pentru a intra în programul de AMF accelerat. Prin intrarea în programul de AMF devreme, sunteți în stare să numere până la 12 de ore de cursuri luate în timpul anului de seniori pentru atât de licență și de grade AMF.

De ce completa un MPA accelerat la USM? Ai adăuga valoare la experiențele dumneavoastră academice și din lumea reală minimizând în același timp costurile de facultate. Ca un student în program accelerat, mediul intensiv întărește capacitatea de a conduce organizații, planifica și executa politici eficiente, și pentru a îndeplini nevoile de siguranță ale publicului.

Ultima actualizare Martie 2014

Despre facultate

Missouri State University is a public, comprehensive university system with a mission in public affairs. Our purpose is to develop fully educated persons with a focus on ethical leadership, cultural c ... Citeste mai mult

Missouri State University is a public, comprehensive university system with a mission in public affairs. Our purpose is to develop fully educated persons with a focus on ethical leadership, cultural competence and community engagement. Citește mai puţin