Maestru de Administrație Publică

Generalități

Programul de descriere

Programele de absolvent oferite la Universitatea Andrew Jackson sunt concepute pentru absolvenții de colegiu care dețin sau aspiră în prezent să dețină funcții de nivel mediu sau executive. Ei sunt oameni care doresc să avanseze și să-și îmbogățească cariera non-academică printr-o pregătire profesională mai aprofundată și mai profundă în domeniile alese.


Diplomele de masterat oferite la Universitatea Andrew Jackson oferă studenților o cunoaștere aprofundată a unui domeniu special și o stăpânire a metodelor de bursă productivă. Pentru a ajuta la realizarea misiunii și scopului universității, programele de diplomă se concentrează pe următoarele criterii:

 • Fiecare program de învățământ îi învață pe elevi să învețe în mod eficient și să integreze cunoștințele astfel încât să poată începe mai eficient studiile. Acest proces contribuie la promovarea auto-disciplinei, auto-aprecierea și încrederea în sine.
 • Fiecare program de diplomă este administrat de o echipă de instruire a cadrelor didactice care va ghida, preda și motiva studenții. Creșterea încrederii și un sentiment mai mare al studenților cu respect de sine se intensifică prin această interacțiune regulată.
 • Fiecare program de grad este construit în jurul unui curriculum solid și adecvat care reflectă cunoștințele actuale și aplicații și solicită elevilor să dezvolte abilități avansate necesare pentru progresul carierei cu succes.
 • Fiecare program de studii promovează bursa prin studierea textelor actuale și a citirilor de nivel superior. Elevii vor avea ocazia să învețe concepte centrale și apoi să analizeze și să aplice aceste principii prin proiecte interesante, lucrări, studii de caz și exerciții de aplicare în situații practice. Aceste aplicații din lumea reală îi încurajează pe studenți să aplice ceea ce au învățat să sprijine pe ceilalți în ceea ce privește familia, ocuparea forței de muncă și setările comunității.
 • Fiecare program de învățământ îi învață pe elevi să întrebe, să studieze, să măsoare și să raporteze. Deși studiile de teze nu sunt necesare, studenții vor stăpâni tehnicile de prezentare a problemelor și de rezolvare a problemelor și vor folosi aceste procese pentru a pregăti o varietate de lucrări și rapoarte scrise. Această utilizare a metodelor de cercetare îi va ajuta să obțină o apreciere a locului și a funcției anchetei inițiale în domeniile alese.
 • Fiecare program de grad se adresează problemelor etice și încorporează sarcini sau activități care îi ajută pe studenți să-și dezvolte clar sau să-și aprecieze idealurile pentru un trai responsabil. Aceste studii de caz și dilemele de rezolvare a problemelor ajută la auto-revelație și autoevaluare și îi încurajează pe elevi să își îndeplinească obligațiile sociale, civice și spirituale.


Maestru de Administrație Publică este un program de gradul profesional care atrage cei care planifică conducere sau cariere manageriale în guvernul federal, de stat sau locale, precum și actualii administratori publici care doresc să sporească experiența lor profesională. Programul este conceput pentru a dezvolta cunoștințele și abilitățile necesare pentru a planifica și ajuta la elaborarea politicilor și pentru a organiza, gestiona și implementa programe și operațiuni. În încercarea de a dezvolta aceste competențe generale, studiile discută contextul politic, social, economic și juridic al administrației publice și oferă formare largă în management, comportament organizațional, metode de cercetare, analiză a politicilor, personal și bugetare.


O diplomă de bacalaureat îi va califica pe solicitanți să intre în acest program. Fie că este obținut prin studii universitare sau prin experiență la locul de muncă, este necesară familiarizarea cu statisticile de afaceri și cu calculul introductiv.


Curriculum (36 de ore de credit)

 • GM 520 Ancheta administrației publice 3 ore de credit
 • GM 551 Puterile guvernului 3 ore de credit
 • GM 552 Drepturile individuale 3 ore de credit
 • GM 595 Metode de cercetare pentru administratorii publici 3 ore de credit
 • GM 625 Economia sectorului public 3 ore de credit
 • GM 631 Resurse Umane Publice 3 ore de credit
 • GM 651 Bugetul public 3 ore de credit
 • GM 667 Comparație administrativă publică 3 ore de credit
 • GM 675Public Analysis Policy 3 ore de credit
 • MG 615 Management Information Systems 3 ore de credit
 • MG 641 Comportament organizațional 3 ore de credit
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Andrew Jackson de la Universitatea, aceasta este ceea ce a fost vorba despre inca din prima zi. Când Robert Norris a început la Universitatea în 1994, el a avut un vis de a crea un program de educaţie ... Citeste mai mult

Andrew Jackson de la Universitatea, aceasta este ceea ce a fost vorba despre inca din prima zi. Când Robert Norris a început la Universitatea în 1994, el a avut un vis de a crea un program de educaţie, care a fost accesibil şi la preţuri accesibile. În primele zile, Robert a fost mândru de motto-ul - "Noi furnizeze educaţie de calitate la usa ta." Inca din prima zi, obiectivul nostru a fost pe studenţii noştri, şi am crescut cu ei. În 1994, internetul era încă în fază incipientă, şi învăţământ la distanţă au fost livrate prin intermediul hârtie modul în care a fost de o sută de ani. Astăzi, tehnologia a luat învăţământ la distanţă mobil. Cursurile noastre sunt flexibile şi pot fi luate oricând şi oriunde. Studenţii noştri au libertatea de a finaliza cursuri lor atunci când se potriveşte viaţa lor. Pentru a le ajuta, facultatea noastra au aceeaşi libertate - de a preda elevilor noştri oricând şi oriunde. În 2008 sărbătorim anul nostru 15 şi zecelea noastre ca o instituţie acreditată. Am trecut de la a fi visul lui Robert la o şcoală cu trei colegii numit şi programe de gradul unsprezece. Andrew Jackson de la Universitatea, educaţia este complet mobil. Este cu adevărat pot fi luate oriunde, şi elevii noştri primi ceea ce au nevoie, pentru a merge în cazul în care vrei să mergi! Misiune Misiunea Andrew Jackson Universitatea este de a oferi educaţie relevante de cea mai înaltă calitate, la un cost rezonabil pentru adulţi care caută de lucru avansarea în carieră şi o experienţă de mai mult viata implinita. Această misiune este sprijinita de dezvoltarea a Colegiilor din cadrul Universitatii care nu doar îndeplinesc nevoile populaţiei generale, dar adresa, de asemenea, cerinţele de învăţare de anumite profesii, care sunt deservite de către mediul academic mainstream. Citește mai puţin