Maestru avansat de muzică contemporană

Generalități

Programul de descriere

Muzică contemporană

Cei care aleg de Master Avansate în programul de Muzică Contemporană la Conservatorul Regal / Școala de Arte lucrărilor Ghent sub îndrumarea ansamblurilor muzicale contemporane ictus și SPECTRA, pe proiecte, cu un accent emfatic pe muzica recent compusă. Studenții se specializează în muzica contemporană, în calitate de soliști sau membri ai unui ansamblu. Ele joacă un rol activ în crearea de noi lucrări de către tineri și stabiliți compozitori.

Ateliere de lucru și conferințe aduc studenți în contact cu experți internaționali, precum și schimbul de idei cu alte persoane din aceeași generație: compozitori, coregrafi, factorii de decizie de teatru și artiști vizuali.

Sub steagul master Ansamblului Ghent Advanced, sau un joc, tu și studenții colegii absolvent avansate concerte în interiorul și în afara zidurilor Conservatorului. inițiative personale sunt, de asemenea, a asigurat un podium. Elevii finaliza studiul cu un concert și o teză în scris.

practica artistică este principiul central al programului de studiu. Aceasta include trei segmente distincte:

  1. Proiectul de Master studentului.
  • Acesta este proiectul cu care se aplică și introduceți Master în programul de Artă Contemporană. Prin procesul de învățare avansat, așa cum studiul progreseaza, proiectul devine din ce în ce betonul. Acest lucru este ghidat în momente de coaching individual, aranjate după cum este necesar. Culminează într-un concert la jurizat Concert Hall noroios, care, în Masterat al II-lea (al doilea an) este un concert publice cu drepturi depline.

JOC, Gent avansat de Master Ansamblul

  • În această parte a studiului, elevii participa la producțiile de acest ansamblu de masteranzi. De asemenea, acestea completează o producție anuală, împreună cu grupurile muzicale ICTUS și SPECTRA (ani) alternează.

Sesiuni cu Ictus și SPECTRA

  • Toți elevii din program se reunesc de cinci ori pe an, primind un feedback cu privire la munca lor dintr-un grup mixt de muzicieni din ansamblurile ICTUS și SPECTRA.

În tandem cu aspectele practice ale programului, există, de asemenea, o serie de cadre teoretice și contextuale de referință. Studenților spori cunoștințele lor în analiza de muzică, teatru muzical, live electronice, video și de performanță, fiecare în conexiune specifică muzicii contemporane. Aceste segmente teoretice sunt uneori introductivă sau de inițiere în caracter, uneori mai mult foarte specializate. Acest lucru generează cunoștințe, care va alimenta practica, de a crea noi posibilități și să inspire munca.

În Masterat I (primul an), Reflecție și cercetare introduce pe elevi să cerceteze practicile în domeniul muzicii contemporane, în contextul Școlii de Arte (cu un seminar master interdisciplinar) și în alte părți (de exemplu, la Institutul Orfeu). În master II, aceasta ia forma tezei de master în scris, a legat de conținutul proiectului dumneavoastră examen final.

Cerințele de admitere

Candidații care sunt deja posesori ai unui masterat în muzică, și după ce participă la un examen practic de admitere, trebuie să fie aprobată de către comisia de orientare. Examenul de format din două părți: o probă și o evaluare a motivației candidatului, printr-un interviu determinat personal și o propunere de proiect scris: o descriere a proiectului propus de Master al solicitantului. Acest examen de orientare are loc la Școala de Arte. Comisia de orientare este format dintr-una sau mai multe dintre cadrele didactice departamentul de muzică specializat în muzică contemporană, un membru al juriului extern, reprezentanți din ambele Ictus și SPECTRA, coordonatorul programului de Master în programul de Muzică Contemporană și un președinte. Cererile pot fi depuse de către persoane fizice și ansambluri. În cazul ansamblurilor, toți membrii ansamblului trebuie să se aplice, de asemenea, personal pentru program.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The Royal Academy of Fine Arts (KASK) and the Royal Conservatory constitute the School of Arts of University College Ghent. The school brings together talented and motivated students with outstanding ... Citeste mai mult

The Royal Academy of Fine Arts (KASK) and the Royal Conservatory constitute the School of Arts of University College Ghent. The school brings together talented and motivated students with outstanding educators, active artists, designers and theorists in art and design from all over the world. The mission statement of the school defines its main tasks: development of the arts, education and research in an international perspective. Citește mai puţin