Maestru al mass-media și tehnologii creative

Generalități

Programul de descriere

Maestru de mass-media și Tehnologii Creative

Maestru de Media și Tehnologii Creative este conceput pentru a spori domeniul de aplicare creativ și tehnic al proiectanții de media, interpreți și creatori. Acest grad vă va oferi un avantaj distinct într-un domeniu din ce în ce media competitivă la nivel național și la nivel global.

Master of Media și Tehnologii Creative (MMCT) vă permite să alegeți una dintre cele patru subiecte disponibile: Practici Creative, Creative Technologies, Screen și Studii Media (oferit în cadrul Facultății de Arte și Științe Sociale) și Maori Media și comunicare (oferit în cadrul Facultății de maori și Studii indigene). Fiecare zonă vă oferă posibilitatea de a combina formele artistice și tehnice în noi combinații.

Pe lângă documentele predate, vei lucra la un program de un an supravegheat în cazul în care vă va dezvolta o lucrare majoră (sau lucrări), care servește ca nava amiral a portofoliului absolvent de lucrări creative. Studiul sub MMCT vă va oferi o experiență vastă proiect de colaborare, care este sprijinit de expertiză tehnică și abilități creative avansate. Veti beneficia de asemenea de pregătire substanțială în practica academice postuniversitare și desfășurarea de competențe critice și metodologice în cercetarea inițială.

Industrie Conexiuni

Acest program menține legături strategice cu comunitatea mai larga de Noua Zeelandă, la o serie de niveluri, și avem legături strânse cu Consiliul Local Hamilton. Membrii echipei noastre au legături puternice cu rețele internaționale în domeniul tehnologiilor media și creative, și oferă legături puternice cu top clasate instituții din Asia, Europa, America de Nord și în regiunea Pacificului.

Oportunități de carieră

Cu un grad MMCT, va fi în cerere din partea unor organizații mari din sectorul public și privat în cazul în care tehnologiile digitale iau acum un accent prioritar. Nu va fi, de asemenea, o gamă largă de oportunități care apar în design comercial și în domeniul mai larg al artelor creative si performante. Gradul va oferi îmbunătățiri semnificative de calificare pentru cei cu medii profesionale, în timp ce, de asemenea, oferind elevilor mai tineri care aspiră să intre profesiile creative o ocazie neprețuită de a dezvolta portofolii de un standard profesional.

Creative exemple de bună practică carieră

Managerul de evenimente, Media artist, muzician, artist Performing, Scenarist

Exemple Tehnologii Creative carieră

Animație Artist, Tehnician audio-vizual, Digital Artist, film sau televiziune Editor, Interface Designer (tehnologia informației), Media Artist, Muzician, Designer de sunet, Web Designer

Maori Media și Comunicații carieră Exemple

Communications Officer, Director de Comunicare interculturală, film sau televiziune Producător / Director, pedagogul superior (în mass-media, artele creative, tehnologie), Performing Artist.

Ecran și Exemple Studii Media carieră

Cercetător comercial (divertisment și comunicare), Communications Officer, film sau televiziune Producător / Director, Superior pedagogul

Maori Media & Comunicare

Studiind Maori Media și comunicare, în cadrul Facultății de Studii maori si indigene, va ofera posibilitatea de a construi pe înțelegerea dumneavoastră a contextelor istorice, politice, culturale și sociale în care mass-media și practicile de comunicare dezvoltă și operează. Gradul construiește înțelegere a formelor tradiționale și contemporane de comunicare Maori prin forme de media Māori.

Veti beneficia de o pregătire substanțială în practica academice postuniversitare și desfășurarea de competențe critice și metodologice în cercetarea inițială.

Admitere și înscriere

După finalizarea cu succes a BMCT s-ar putea aplica pentru Master of Tehnologii Media și Creative (MMCT). Acest grad este distins cu clase de onoruri. MMCT implică trei semestre de studiu cu normă întreagă, sau echivalentul în studiu part-time.

Pentru a fi admis la MMCT, trebuie să fi completat o licență de Tehnologii Media și Creative (sau echivalent) și au atins o medie de grad satisfăcător - în mod normal, B + medie sau mai bine. De asemenea, trebuie sa ai o supraveghere corespunzătoare aranjate. Candidații care au absolvit un BMCT cu un major în Media Design, cu o medie punct de grad corespunzător vor fi eligibile pentru intrarea Creative Technologies pentru MMCT. Absolvenții de alte grade universitare de licență, care au specializat în un domeniu relevant, de asemenea, pot fi eligibile să se înscrie în MMCT. Criteriile de admitere pot varia astfel încât vă rugăm să consultați programul potrivit Absolvent consilier pentru criteriile lor specifice.

Admiterea la MMCT necesită acordul președintelui Școlii sau Programul Convenor a subiectului sau a programului și acordul de decan de Arte și Științe Sociale (sau nominalizat) principal.

Nota (e):

* Maori Media și comunicare, pot fi luate pentru MMCT, dar studenții trebuie să se înscrie prin Școala de Maori și Pacific Development.

* Media Design nu este disponibilă în prezent pentru MMCT. Cu toate acestea, studenții care au specializat în Media Design în gradul lor de licență se pot înscrie în Tehnologii Creative pentru MMCT.

Regulamentele MMCT

Ultima actualizare May 2017

Despre facultate

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing qu ... Citeste mai mult

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing quality research that aims to solve the worlds greatest issues has led to the University being among the 100 universities for research impact. Citește mai puţin
Hamilton , Tauranga + 1 Mai mult Mai Puțin