Read the Official Description

Acest secol a cunoscut o proliferare dramatică a dispozitivelor digitale și a serviciilor online, în măsura în care informațiile personale și instituționale au devenit sângele vieții interacțiunii și identității sociale. Infrastructura IT, care este fundamentul vieții în lumea modernă, care guvernează totul, de la servicii esențiale, cum ar fi alimentarea cu apă și energie, și sprijinirea guvernului, a instituțiilor medicale și financiare care formează pilonii pe care se bazează societatea noastră, trebuie protejați.

Există o nevoie critică pentru experți bine pregătiți, care vor prelua sarcina de a asigura siguranța și securitatea informațiilor și infrastructurii care ne definesc viețile. Strategia de securitate cibernetică a Guvernului australian * evidențiază faptul că securitatea informatică eficientă este o componentă esențială a unei societăți moderne, prosperă și sigură.

Ca absolvent al Master of Cybersecurity veți avea aptitudinile și expertiza necesare pentru a proteja informațiile critice stocate pe sistemele informatice ale unei organizații. Veți fi pregătit pentru angajare în calitate de profesionist în domeniul securității informatice (inclusiv roluri, cum ar fi șef de securitate al securității informațiilor, analist de securitate, arhitect de securitate, consultant de securitate și inginer de securitate) în cadrul organizațiilor din sectorul privat și din sectorul public.

Această calificare produce profesioniști angajați în industrie cu cunoștințele, abilitățile și competențele necesare pentru a excela în carieră ca profesioniști în domeniul securității cibernetice. Candidații vor studia subiecte tehnice, inclusiv securitatea rețelelor; Aplicație și securitate web; Gestionarea identității și controlul accesului; Criminalistica digitală; Răspuns incident; Securitatea infrastructurii; Securitatea internetului în domeniul internetului (inclusiv internetul obiectelor și securitatea dispozitivelor mobile); Și testarea penetrării.

Abilitățile tehnice vor fi predate într-un context organizațional, cu abilități profesionale și de comunicare încorporate pe tot parcursul programului. Subiecte precum principiile de securitate; evaluare a riscurilor; Operațiuni de securitate; Standarde și audit; Medicina legală și cadrele juridice; Iar politicile și guvernanța în materie de securitate vor permite absolvenților să dezvolte soluții de securitate relevante din industrie și să le comunice eficient tuturor părților interesate din cadrul organizației.

Vice Biroul de Excelență al vice-cancelarului

Studenții internaționali pot beneficia de o reducere de 50% a contribuțiilor lor de student (taxe de școlarizare) pentru o perioadă de până la patru ani de studiu cu normă întreagă. Până la 20 de burse sunt disponibile în 2017 pentru studenții care au aplicat pentru a studia o diplomă universitară sau postuniversitară (după cursuri) UniSA.

Bursa de merit internațională

Studenții internaționali pot beneficia de o reducere de douăzeci și cinci de procente a contribuțiilor lor de student (taxele de școlarizare) pentru primul an de studiu în cadrul acestui program. *https://cybersecuritystrategy.dpmc.gov.au/a-cyber-smart-nation/

Program taught in:
Engleză

See 6 more programs offered by University of South Australia »

Acest curs este Campus based
Start Date
Ian. 2020
Duration
2 anii
La zi
By locations
By date
Start Date
Ian. 2020
Application deadline

Ian. 2020